meer dan een jaar geleden bestelde ik altijd mijn hondebrokken en toebehoren bij zooplus, ze waren de goedkoopste in prijs en levering. sinds enige tijd zijn ze veel te duur en de leveringen blijv... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik ben al lange tijd klant bij jullie winkel. Ik vind het aanbod erg breed. Ik koop meestal producten voor mijn kat, zoals tekenbestrijdingsmiddelen, natvoer, droogvoer en snacks. Af en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik lees veel klachten over de late bezorging van bestellingen. Je bestelt nu eenmaal uit het buitenland en de gekozen bezorgdiensten zijn niet de snelsten. Overigens heb ik altijd een voorraad van all... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sinds de oprichting in 1999, is zooplus dé online dierenwinkel waar huisdierbezitters voordelig huisdierbenodigdheden kunnen kopen. Wij bieden een uitgebreid aanbod met meer dan 8000 producten, wekelijks wisselende aanbiedingen en een aantrekkelijk bonuspunten programma. zooplus is Europees marktleider in het online aanbieden van huisdierproducten en in meer dan 30 landen actief. Ons toegewijde team streeft ernaar om iedere dag opnieuw topproducten tegen de beste prijzen te leveren.
Sonnestrasse 15, 80331, Munchen, ãã€ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 84ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Ik bestel dieetvoer voor mijn hond bij zooplus, maar de levering duurt erg lang... deze keer 10 dagen moeten wachten voordat het in huis was waardoor ik bijna zonder voer zat. Ook meerdere keren gehad dat producten los in de doos verzonden worden waardoor verpakking beschadigd of kapot was. Ga toch uitkijken naar een andere site om te bestellen.
De produkten zijn betaalbaar en de service is uitstekend.
Een aanrader wat mij betreft.
Goede producten voor redelijke prijzen.
Gelukkig zijn de levertijden verbeterd.

Altijd snel geleverd,
Alleen bezorgbededrijf DHL, kan beter , dozen komen vaak kapot aan

zooplus.nl ããã®åç
Post komt niet aan gaat retour vanuit Rijsen.
Zooplus zal nieuwe gisteren al versturen is nu op geschoven.
Er gaat wel heel veel mis bij zooplus.
En vertrouwen is zeer ver te zoeken.
Een week en nog niks.
Maar weet volgende keer in de buurt halen.
Weet ik zeker dat ik voer heb voor me vogels.
Maar ze komen niet met iets of wat ook.
Zooplus nooit weer.

Levertijden zijn lukraak....
Omdat ik een kat heb geadopteerd die volgende week bij mij komt logeren en geen auto heb, dacht ik slim te zijn door alle benodigdheden bij Zooplus te bestellen. Levertijd tussen de 1 en 3 dagen stond er. Gelijk nadat ik gehoord had dat ik de kat kon adopteren heb ik op maandagavond laat alles besteld bij Zooplus. Het balkon moet nog katveilig gemaakt worden en daarvoor heb ik ook hulp van anderen nodig aankomend weekend. Dus ik dacht als ik op maandag alles bestel dan zit ik helemaal goed.
Ondertussen is het donderdag en het overgrote deel is nog niet verstuurd. Bij het bellen naar de klantenservice kon me ook niet verteld worden wanneer het dan wel kwam. Hopelijk morgen of zaterdag. Wat balen is want ik ben de hele week thuis om pakketjes aan te nemen, behalve zaterdag. Dus straks ben ik nog verder van huis.
De berichten die ik hier zie op negatieve reviews van oh ja we moeten dat inderdaad beter op onze website zetten, zijn dus ook echt betekenisloos, want er is in de tussentijd niets op de website gezet en het probleem houdt gewoon aan.
Ik heb honderden euro's uitgegeven voor een hele uitzet, maar nu dankzij Zooplus zit ik alleen maar in de stress. Slechte communicatie en weinig dat ze voor je doen. Dit is dan ook de eerste en laatste keer dat ik bij hen besteld heb. Ik zou dus twee keer nadenken voor je hier besteld, of in ieder geval alleen bestellen als het prima is dat je een week of langer op je spullen moet wachten. Schandalig.

zooplus.nl ããã®åç
Goede kwaliteit producten en snelle bezorging.
Mijn hond en ikzelf zijn zeer tevreden met Zooplus! ðŸð

zooplus.nl ããã®åç
Het bestellen gaat altijd goed, alleen het bezorgen niet altijd. Dit keer duurde het circa 10 dagen voor ze langskwamen en bij niet thuis (de dag was niet gecommuniceerd) hebben ze het bij afhaalpunt gebracht in een andere stad. Zeer ontevreden en heb het pakket niet eens opgehaald.

zooplus.nl ããã®åç
goedkoopste in prijs en levering.
sinds enige tijd zijn ze veel te duur en de leveringen blijven achter of worden in beschadigde verpakking geleverd.
Deze keer is het nog eens goed gegaan.
Dus doe zo terug verder!!!

zooplus.nl ããã®åç
al een kleine 15 jaar klant maar het gaat steeds meer achteruit. pakketten komen niet goed aan. verpakkingen die stuk zijn en geen bescherming in de dozen. ook dhl is waardeloos en wordt telkens door zooplus als transporteur gekozen. eerst kon je dat zelf kiezen. de prijzen zijn ook hoog dus voor mij geen zooplus meer mede omdat de klantenservice ook niet meer goed werkt.

zooplus.nl ããã®åç
Hetgeen ik altijd had voor mijn hond heb, was niet leverbaar Keuze die ik gemaakt heb voor hetzelfde merk, dezelfde verpakking, hetzelfde ras bleek na aankomst een onjuiste te zijn; in minder grote letters in gele opdruk bleek het om de smaak âchickenâ te gaan. Laat mijn hond nu net beter geen kip kunnen eten. En wat ik écht heel vervelend vind; geen sluitstrip op de zakken aanwezig. Dus dit keer minder tevreden omdat het niet aan mijn verwachtingen voldoet.

zooplus.nl ããã®åç
Voor de zoveelste keer en na de zoveelste klacht weer bijna alle blikjes los in de doos gegooid en ingedeukt. Alleen de blikjes die gesealt zijn zitten er nog heel in.
Nu geen energie en zin meer gehad om weer te bellen en foto's te maken. Het helpt toch niet. Gelukkig niet opengeklapt dit keer anders zit alles nog vol vlees en maden.

zooplus.nl ããã®åç
Eigenlijk ben ik altijd wel heel tevreden, maar er is ook een punt waar ik me enorm aan stoor! Laat ik het maar even voor en na corona tijd benoemen. Voor corona tijd was het zo, vandaag besteld dan had je de andere dag erna je bestelling binnen. In corona tijden begrijp ik dat het ontzettend druk was bij de pakketdiensten en sommig voor moeilijke aan te komen was, maar nu heb je soms al een paar dagen een verzendnr, maar blijft het blijkbaar nog een aantal dagen in hun magazijn staan. Wat ik ook jammer vindt is de punten die je spaart telkens vervallen. Terwijl ik spaar voor een groter item. Zo krijg je toch nooit iets bij elkaar gespaard. Wij hebben 2 kleine honden en à lles kopen we bij zooplus. Daar vind ik eigenlijk wel wat van. De bank pakt je rente toch ook niet af omdat je het op je spaarrekening laat staan.

zooplus.nl ããã®åç
wat een slechte zaak. ik probeer een artikel te kopen van 179 euro. kan niet betalen weg
ens probleem. met bezorgservice. na contact met klanten service geeft mrn aan probleem met software en hun kunnen de bestelling voor mij plaatsen en dan moet ik betalen middels bank overschrijving....
zo gezegd zo gedaan men beloofd levering tussen 1 en 3 werkdagen na dag 5 gemaild waar mijn bestelling is. geen antwoord. Dan ineens vanmorgen is m8jn bestelling geannuleerd jawel vanwege bezorg problemen in magazijn met grote stukken. en ik krijg een credit. met 5 a7 dagen wachten op mijn geld. verder als excuus u krijgt een kortingscoupon van 10% voor uw volgende aankoop. komen ze niet... elke keer een sndere smoes...
ik kan maar 1 ding zeggen loop deze webshop hard voorbij.
Ik koop er nooit meer wat .. dit is willens en wetenschap omzet boeken en de klant aan het lijntje houden onder in mijn ogen valse voorwendselen.

zooplus.nl ããã®åç
De bestelling op zich was ok. En vroeger met B-post als bezorger ook nooit problemen gehad. Maar nu DPD bezorger is Heb ik wel klachten. Wij hebben aan onze voordeur een dropbox voor pakketjes staan indien wij niet thuis zijn daar het pakketje achter te laten. Maar al 2 keer dat mijn bestelling gewoon voor de voordeur staat zodat iedereen die wil het gewoon kan meenemen. De laatste keer was ik zelfs thuis en heeft de bezorger niet eens aangebeld En het pakket gewoon in de gietende regen gezet. Mijn pakket was door en door nat. Goed dat ik bericht kreeg dat het geleverd was. Indien wij werken waren was de doos zo verregend geweest Dat tegen wij van het werk thuis kwamen mijn bestelde spullen gewoon verspreid over de stoep lagen.
Graag zou ik voortaan willen dat mijn bestelling in de dropbox langs de deur gestoken wordt indien wij niet thuis zijn.
Alvast bedankt

zooplus.nl ããã®åç
Een flinke verhoging van m'n factuur ontvangen van een incassobureau. Ik bestel altijd met achteraf betalen en wacht op de eerste betalingsherinnering van Zooplus (via de mail). Nu blijkt dat ze die al een half jaar niet meer sturen. Gebeld met Zooplus, maar neehoor, volgens het systeem zijn deze mails gewoon verstuurd. Altijd fijn, zo'n welles/ nietes discussie waarbij de schuld bij de klant wordt gelegd en er geen greintje begrip getoond wordt. Heb m'n verlies maar genomen en de rekening betaald. Zooplus is nu wel een trouwe klant, die regelmatig flinke bestellingen deed, voorgoed kwijt.

zooplus.nl ããã®åç
Goede service en de producten hebben ook een goede prijs

zooplus.nl ããã®åç
I have not yet received the parcel for the amount of EUR 60, I have not received any notification from the courier, 10 days have passed, I have written e-mails asking for a refund,and I get a message that I still have to wait

zooplus.nl ããã®åç
Zooplus komt aflever datum van bestelde product niet na. Op 31 maart voer besteld echter op 8 april nog steeds niet geleverd. Na contact met zoo plus te horen gekregen dat het per ongeluk nog niet verstuurd was. Dit is de 3e maal dat ons dit overkomt. Kortom, zooplus niet betrouwbaar wat betreft levering.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã