レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

meer dan een jaar geleden bestelde ik altijd mijn hondebrokken en toebehoren bij zooplus, ze waren de goedkoopste in prijs en levering. sinds enige tijd zijn ze veel te duur en de leveringen blijv... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Ik ben al lange tijd klant bij jullie winkel. Ik vind het aanbod erg breed. Ik koop meestal producten voor mijn kat, zoals tekenbestrijdingsmiddelen, natvoer, droogvoer en snacks. Af en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik lees veel klachten over de late bezorging van bestellingen. Je bestelt nu eenmaal uit het buitenland en de gekozen bezorgdiensten zijn niet de snelsten. Overigens heb ik altijd een voorraad van all... もっず芋る

䌁業情報

1. ペットショップ

圓該䌁業による蚘述

Sinds de oprichting in 1999, is zooplus dé online dierenwinkel waar huisdierbezitters voordelig huisdierbenodigdheden kunnen kopen. Wij bieden een uitgebreid aanbod met meer dan 8000 producten, wekelijks wisselende aanbiedingen en een aantrekkelijk bonuspunten programma. zooplus is Europees marktleider in het online aanbieden van huisdierproducten en in meer dan 30 landen actief. Ons toegewijde team streeft ernaar om iedere dag opnieuw topproducten tegen de beste prijzen te leveren.

連絡先

通垞2週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Trage levering

Ik bestel dieetvoer voor mijn hond bij zooplus, maar de levering duurt erg lang... deze keer 10 dagen moeten wachten voordat het in huis was waardoor ik bijna zonder voer zat. Ook meerdere keren gehad dat producten los in de doos verzonden worden waardoor verpakking beschadigd of kapot was. Ga toch uitkijken naar een andere site om te bestellen.

2026幎4月11日
5぀星のうち5の評䟡

Goede producten voor redelijke prijzen.

Goede producten voor redelijke prijzen.
Gelukkig zijn de levertijden verbeterd.

Dank je wel voor je review! 😊

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze goede producten voor redelijke prijzen 💚🐟. Extra prettig dat je merkt dat de levertijden zijn verbeterd 📊🚚 — daar doen we ons best voor.
We hopen je ook in de toekomst zo tevreden te houden! 😄

Altijd snel geleverd,

Altijd snel geleverd,
Alleen bezorgbededrijf DHL, kan beter , dozen komen vaak kapot aan

Dank je wel voor je review! 😊
Fijn om te lezen dat je bestellingen altijd snel geleverd worden 🚚💚.

Tegelijk snappen we je opmerking over DHL heel goed 😔📊. Het is natuurlijk erg jammer als dozen regelmatig beschadigd aankomen, ook al is de levertijd goed. Dat is niet de ervaring die je mag verwachten, en we nemen dit soort feedback serieus om de bezorgkwaliteit te blijven verbeteren.

Dank je wel dat je dit met ons deelt! 💚🐟

5぀星のうち2の評䟡

Puinhoop bij zooplus en postorder bedrijf waar ze mee doen

Post komt niet aan gaat retour vanuit Rijsen.
Zooplus zal nieuwe gisteren al versturen is nu op geschoven.
Er gaat wel heel veel mis bij zooplus.
En vertrouwen is zeer ver te zoeken.
Een week en nog niks.
Maar weet volgende keer in de buurt halen.
Weet ik zeker dat ik voer heb voor me vogels.
Maar ze komen niet met iets of wat ook.
Zooplus nooit weer.

Beste klant,

Wat ontzettend vervelend om te lezen 😔📊. Dit klinkt als een opeenstapeling van problemen, en we begrijpen heel goed dat je vertrouwen hierdoor vrijwel helemaal is verdwenen.

Het is natuurlijk uiterst frustrerend als een pakket niet aankomt, retour gaat vanuit Rijsen en een vervangende zending vervolgens opnieuw wordt uitgesteld. Zeker als je inmiddels al een week verder bent en nog steeds niets hebt ontvangen, terwijl je gewoon wilt kunnen rekenen op voer voor je vogels 🐊. Dat mag en moet beter.

We snappen ook heel goed dat je dan besluit het de volgende keer liever in de buurt te halen, zodat je zekerheid hebt. Het gevoel dat er “heel veel misgaat” en dat er geen duidelijke oplossing of tegemoetkoming komt, is iets waar niemand blij van wordt 😞.

Graag zouden we vanuit onze klantenservice in contact met je komen maar helaas konden we je, met de in deze Trustpilot review achtergelaten informatie niet terugvinden in ons systeem. Gelieve daarom contact op te nemen met service@zooplus.nl, o.v.v. je klant of bestelnummer, deze Trustpilot review en referentie "TPZP" zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Het spijt ons oprecht dat deze ervaring zo negatief is geweest en dat we je hierin hebben teleurgesteld. Dank je wel dat je dit deelt, ook al is de conclusie voor jou duidelijk. Feedback zoals deze laat pijnlijk helder zien wat de impact is als processen niet goed lopen.

5぀星のうち1の評䟡

Langer dan een werkweek op je bestelling wachten...

Levertijden zijn lukraak....

Omdat ik een kat heb geadopteerd die volgende week bij mij komt logeren en geen auto heb, dacht ik slim te zijn door alle benodigdheden bij Zooplus te bestellen. Levertijd tussen de 1 en 3 dagen stond er. Gelijk nadat ik gehoord had dat ik de kat kon adopteren heb ik op maandagavond laat alles besteld bij Zooplus. Het balkon moet nog katveilig gemaakt worden en daarvoor heb ik ook hulp van anderen nodig aankomend weekend. Dus ik dacht als ik op maandag alles bestel dan zit ik helemaal goed.

Ondertussen is het donderdag en het overgrote deel is nog niet verstuurd. Bij het bellen naar de klantenservice kon me ook niet verteld worden wanneer het dan wel kwam. Hopelijk morgen of zaterdag. Wat balen is want ik ben de hele week thuis om pakketjes aan te nemen, behalve zaterdag. Dus straks ben ik nog verder van huis.

De berichten die ik hier zie op negatieve reviews van oh ja we moeten dat inderdaad beter op onze website zetten, zijn dus ook echt betekenisloos, want er is in de tussentijd niets op de website gezet en het probleem houdt gewoon aan.

Ik heb honderden euro's uitgegeven voor een hele uitzet, maar nu dankzij Zooplus zit ik alleen maar in de stress. Slechte communicatie en weinig dat ze voor je doen. Dit is dan ook de eerste en laatste keer dat ik bij hen besteld heb. Ik zou dus twee keer nadenken voor je hier besteld, of in ieder geval alleen bestellen als het prima is dat je een week of langer op je spullen moet wachten. Schandalig.

Beste Kim,

Dank je wel dat je dit zo uitgebreid hebt gedeeld 😔💔. Allereerst: gefeliciteerd met de adoptie van je kat 🐟.

Het is extra wrang dat een mooie, nieuwe start nu zoveel stress oplevert door de levering.

We begrijpen je frustratie volledig. Op onze website (https://www.zooplus.nl/info/about/shippingcosts) geven we inderdaad aan dat binnen Nederland en België meer dan 90% van onze bestellingen wordt geleverd binnen de aangegeven levertijd van 1–3 werkdagen 📊.

Daarbij vermelden we ook dat levertijden kunnen afwijken door factoren zoals de beschikbaarheid van producten, het type product, feestdagen of de gekozen betaalmethode.

In sommige gevallen worden artikelen vanuit een internationaal magazijn verzonden, wat een levertijd van ongeveer 3–5 werkdagen met zich mee kan brengen. Deze informatie is normaal gesproken terug te vinden in de verzendbevestiging en via Track & Trace.

Dat neemt echter niet weg dat jouw ervaring – waarbij het grootste deel van de bestelling na meerdere dagen nog niet eens is verstuurd en er geen duidelijke communicatie of zekerheid kon worden gegeven door de klantenservice – enorm teleurstellend is 😞.

Zeker als je je planning hier volledig op had afgestemd en honderden euro’s hebt uitgegeven voor een complete uitzet voor je nieuwe kat 🐱🧺.

We snappen ook heel goed je punt dat herhaalde reacties als “we moeten dit beter communiceren” weinig waarde hebben als je als klant geen daadwerkelijke verbetering ziet. Dat gevoel van machteloosheid en stress had je niet mogen ervaren.

Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Dank je wel dat je dit zo duidelijk en eerlijk benoemt. Dit soort feedback laat zien hoe groot de impact van levertijd en communicatie is, vooral in situaties waarin je écht afhankelijk bent van je bestelling 💚.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kwaliteit producten en snelle

Goede kwaliteit producten en snelle bezorging.
Mijn hond en ikzelf zijn zeer tevreden met Zooplus! 🐟🙂

2026幎4月1日

Beste Marianne,

Wat fijn om te lezen, dank je wel! 😊🐟

Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze producten én de snelle bezorging. 💚 Het is extra leuk om te horen dat jouw hond er net zo van geniet als jij. 🐶🙂

Graag tot een volgende bestelling!

Bezorging waardeloos

Het bestellen gaat altijd goed, alleen het bezorgen niet altijd. Dit keer duurde het circa 10 dagen voor ze langskwamen en bij niet thuis (de dag was niet gecommuniceerd) hebben ze het bij afhaalpunt gebracht in een andere stad. Zeer ontevreden en heb het pakket niet eens opgehaald.

Beste Renee,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. 💔

Wat vervelend om te lezen dat de bezorging dit keer zo slecht is verlopen, terwijl het bestellen zelf wél goed ging.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is als een levering bijna 10 dagen duurt, de bezorgdag niet wordt gecommuniceerd 📊❌ en het pakket vervolgens bij een afhaalpunt in een andere stad wordt afgegeven. Dat is absoluut niet de service die je mag verwachten en we snappen dat dit heeft geleid tot grote ontevredenheid – zeker als je het pakket uiteindelijk niet eens hebt opgehaald 😔.

Het spijt ons oprecht dat de bezorging opnieuw roet in het eten heeft gegooid en dat dit je vertrouwen in ons heeft geschaad. Bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft; dit soort feedback laat precies zien waar het misgaat en hoe groot de impact daarvan is.

zooplus terug ok

goedkoopste in prijs en levering.
sinds enige tijd zijn ze veel te duur en de leveringen blijven achter of worden in beschadigde verpakking geleverd.
Deze keer is het nog eens goed gegaan.
Dus doe zo terug verder!!!

Beste Anita,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. 💚

We waarderen het enorm dat je dit zo eerlijk aangeeft.
Het is jammer om te lezen dat je in de afgelopen periode teleurgesteld bent geweest door hogere prijzen en leveringen die niet altijd goed of in beschadigde verpakking aankwamen 😔📊.

Dat is natuurlijk niet de ervaring die je van zooplus mag verwachten, zeker niet als je ons lange tijd als vaste plek voor je hondenproducten hebt gebruikt.

Des te fijner om te horen dat het deze keer wél goed is gegaan 😊🐶. We begrijpen heel goed dat je hoopt dat dit weer de standaard wordt, zoals je dat vroeger van ons gewend was. Dat signaal nemen we serieus.

Dank je wel dat je ons nog een kans geeft en dit met ons deelt. Feedback zoals deze helpt ons scherp te blijven en te verbeteren. 💚

al een kleine 15 jaar klant maar het

al een kleine 15 jaar klant maar het gaat steeds meer achteruit. pakketten komen niet goed aan. verpakkingen die stuk zijn en geen bescherming in de dozen. ook dhl is waardeloos en wordt telkens door zooplus als transporteur gekozen. eerst kon je dat zelf kiezen. de prijzen zijn ook hoog dus voor mij geen zooplus meer mede omdat de klantenservice ook niet meer goed werkt.

2026幎4月14日

Beste klant,

Dank je wel dat je dit zo eerlijk deelt. 💔

Het doet ons oprecht pijn om te lezen dat je na bijna 15 jaar klant te zijn het gevoel hebt dat het steeds verder achteruitgaat. Dat vertrouwen van zo’n lange periode is enorm waardevol, en het is heel teleurstellend dat we dat bij jou hebben beschadigd.

We begrijpen je frustratie volledig 😔:

📊 pakketten die niet goed aankomen
📊 beschadigde verpakkingen en onvoldoende bescherming
🚚 een vervoerder waar je slechte ervaringen mee hebt en die je niet meer zelf kunt kiezen
💞 hogere prijzen
📞 en een klantenservice die niet meer werkt zoals je van ons gewend was

Dat alles bij elkaar maakt het begrijpelijk dat je zegt: dit is voor mij geen zooplus meer. Dat is een harde, maar duidelijke boodschap.
Juist omdat je zo’n trouwe klant bent geweest, is het extra pijnlijk dat je dit zo ervaart. Dit is niet het niveau dat wij willen bieden, en het spijt ons oprecht dat je je niet meer gehoord en geholpen voelt. 😞💚

Dank je wel dat je, ondanks alles, de moeite hebt genomen om dit te delen. Feedback zoals deze laat heel duidelijk zien waar het vertrouwen verloren gaat.

5぀星のうち2の評䟡

Geen sluitstrip en kleine letters over de smaak

Hetgeen ik altijd had voor mijn hond heb, was niet leverbaar Keuze die ik gemaakt heb voor hetzelfde merk, dezelfde verpakking, hetzelfde ras bleek na aankomst een onjuiste te zijn; in minder grote letters in gele opdruk bleek het om de smaak “chicken” te gaan. Laat mijn hond nu net beter geen kip kunnen eten. En wat ik écht heel vervelend vind; geen sluitstrip op de zakken aanwezig. Dus dit keer minder tevreden omdat het niet aan mijn verwachtingen voldoet.

2026幎4月6日

Beste Netty,

Dank je wel dat je je ervaring met ons deelt. 💚

Wat jammer om te lezen dat dit product niet aan je verwachtingen voldoet en dat je hierdoor dit keer minder tevreden bent 😔.

We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer je vaste product niet leverbaar is en je dan een alternatief kiest dat bij aankomst toch niet geschikt blijkt te zijn. Zeker bij honden met voedingsgevoeligheden, zoals het niet kunnen verdragen van kip 🐶, is dit extra frustrerend. Dat de smaak “chicken” slechts in kleine letters vermeld stond, maakt dit natuurlijk nog teleurstellender.

Ook je teleurstelling over het ontbreken van een sluitstrip op de zakken snappen we volledig. Een goede hersluiting is belangrijk voor versheid en gebruiksgemak, en als je dat gewend bent, voelt dit als een duidelijke achteruitgang in kwaliteit.

Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Het spijt ons oprecht dat deze bestelling niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Bedankt dat je dit zo duidelijk aangeeft – dit soort feedback helpt om productinformatie en verwachtingen beter op elkaar af te stemmen. 💚

Ingedeukte blikjes

Voor de zoveelste keer en na de zoveelste klacht weer bijna alle blikjes los in de doos gegooid en ingedeukt. Alleen de blikjes die gesealt zijn zitten er nog heel in.
Nu geen energie en zin meer gehad om weer te bellen en foto's te maken. Het helpt toch niet. Gelukkig niet opengeklapt dit keer anders zit alles nog vol vlees en maden.

Beste klant,

Wat ontzettend vervelend om te lezen, en eerlijk gezegd ook erg frustrerend 😔💔. Het spijt ons oprecht dat je dit wéér meemaakt en dat eerdere klachten blijkbaar niet tot verbetering hebben geleid. Dat mag natuurlijk niet gebeuren.

Ingedeukte blikjes doordat ze los in de doos liggen is absoluut niet de bedoeling 📊❌. We begrijpen heel goed dat je geen energie of vertrouwen meer hebt om opnieuw te bellen en foto’s te maken, zeker als je het gevoel hebt dat het toch niets oplost. Dat gevoel van machteloosheid nemen we heel serieus.

Ook je opmerking over opengeklapte blikjes in het verleden is schokkend 😞. Dat dit dit keer niet is gebeurd, is een geluk bij een ongeluk, maar het neemt niet weg dat je hier steeds opnieuw mee wordt geconfronteerd — en dat is onacceptabel.

Er zal binnenkort contact me je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Dank je wel dat je dit toch nog deelt, ondanks je teleurstelling. Feedback zoals deze laat duidelijk zien waar het misgaat en hoe groot de impact daarvan is voor onze klanten en hun dieren 🐟. Het spijt ons dat we je hier opnieuw in hebben teleurgesteld.

5぀星のうち3の評䟡

Wel te vreden over artikelen, maar niet over de slome verzending

Eigenlijk ben ik altijd wel heel tevreden, maar er is ook een punt waar ik me enorm aan stoor! Laat ik het maar even voor en na corona tijd benoemen. Voor corona tijd was het zo, vandaag besteld dan had je de andere dag erna je bestelling binnen. In corona tijden begrijp ik dat het ontzettend druk was bij de pakketdiensten en sommig voor moeilijke aan te komen was, maar nu heb je soms al een paar dagen een verzendnr, maar blijft het blijkbaar nog een aantal dagen in hun magazijn staan. Wat ik ook jammer vindt is de punten die je spaart telkens vervallen. Terwijl ik spaar voor een groter item. Zo krijg je toch nooit iets bij elkaar gespaard. Wij hebben 2 kleine honden en àlles kopen we bij zooplus. Daar vind ik eigenlijk wel wat van. De bank pakt je rente toch ook niet af omdat je het op je spaarrekening laat staan.

Beste klant,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring met ons te delen. 💚

Wat fijn om te lezen dat je in de basis altijd tevreden bent over onze artikelen en dat jullie alles voor jullie twee honden bij zooplus bestellen 🐶🐶 – die loyaliteit waarderen we enorm.

Tegelijk begrijpen we je frustratie heel goed. 😔

Het is natuurlijk teleurstellend als je al een verzendnummer ontvangt, maar het pakket daarna nog enkele dagen in het magazijn lijkt te blijven liggen. Tijdens de afgelopen paasdrukte was het extra druk in onze magazijnen en bij de pakketdiensten, wat helaas in sommige gevallen voor vertragingen heeft gezorgd 🐣📊. We streven er altijd naar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, maar zijn hierbij ook afhankelijk van logistieke processen en externe bezorgdiensten.

Ook je punt over de zooPoints is heel begrijpelijk. 🐟

Als je spaart voor een groter item en punten dan vervallen, voelt dat oneerlijk – zeker als je zo’n trouwe klant bent. Je vergelijking met een spaarrekening snappen we absoluut. Het is jammer als sparen hierdoor ontmoedigend werkt, en we nemen dit soort feedback serieus om onze acties en voorwaarden kritisch te blijven bekijken.
Dank je wel voor je eerlijkheid en je loyaliteit.

Feedback zoals deze helpt ons om onze service verder te verbeteren. 💚

wat een slechte zaak

wat een slechte zaak. ik probeer een artikel te kopen van 179 euro. kan niet betalen weg
ens probleem. met bezorgservice. na contact met klanten service geeft mrn aan probleem met software en hun kunnen de bestelling voor mij plaatsen en dan moet ik betalen middels bank overschrijving....
zo gezegd zo gedaan men beloofd levering tussen 1 en 3 werkdagen na dag 5 gemaild waar mijn bestelling is. geen antwoord. Dan ineens vanmorgen is m8jn bestelling geannuleerd jawel vanwege bezorg problemen in magazijn met grote stukken. en ik krijg een credit. met 5 a7 dagen wachten op mijn geld. verder als excuus u krijgt een kortingscoupon van 10% voor uw volgende aankoop. komen ze niet... elke keer een sndere smoes...

ik kan maar 1 ding zeggen loop deze webshop hard voorbij.

Ik koop er nooit meer wat .. dit is willens en wetenschap omzet boeken en de klant aan het lijntje houden onder in mijn ogen valse voorwendselen.

2026幎4月11日

Beste Jolinda,

Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen 😔

We begrijpen heel goed hoe boos en teleurgesteld u bent, zeker gezien het bedrag van €179 en het feit dat u meerdere keren tegenstrijdige informatie heeft gekregen.

Dat u eerst niet normaal kon betalen vanwege een technisch probleem, vervolgens op advies van onze klantenservice via bankoverschrijving heeft betaald, daarbij een leverbelofte kreeg die niet is nagekomen, daarna geen reactie ontving op uw navraag én uiteindelijk onverwacht een annulering kreeg, is absoluut niet de ervaring die u van zooplus mag verwachten 📊💔

We vinden het extra jammer dat er steeds andere verklaringen zijn gegeven — eerst softwareproblemen, daarna bezorgproblemen met grote artikelen — waardoor het voor u voelt alsof u aan het lijntje bent gehouden. Dat begrijpen we, en dat gevoel nemen we serieus. Ook het wachten op de terugbetaling en het uitblijven van de beloofde kortingscoupon dragen daar helaas niet positief aan bij 😞

We willen benadrukken dat het nooit onze intentie is om klanten te misleiden of bewust omzet te boeken onder valse voorwendselen.

Tegelijk moeten we eerlijk zijn dat dit proces in uw geval duidelijk niet goed is verlopen, en dat betreuren we oprecht. Dat u hierdoor het vertrouwen in zooplus volledig bent kwijtgeraakt, vinden we bijzonder jammer 💚

Er zal binnenkort opnieuw contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Dank u wel dat u de moeite heeft genomen om dit zo uitgebreid te delen. Uw feedback laat duidelijk zien waar onze communicatie en afhandeling tekort zijn geschoten.

5぀星のうち3の評䟡

De bestelling op zich was ok

De bestelling op zich was ok. En vroeger met B-post als bezorger ook nooit problemen gehad. Maar nu DPD bezorger is Heb ik wel klachten. Wij hebben aan onze voordeur een dropbox voor pakketjes staan indien wij niet thuis zijn daar het pakketje achter te laten. Maar al 2 keer dat mijn bestelling gewoon voor de voordeur staat zodat iedereen die wil het gewoon kan meenemen. De laatste keer was ik zelfs thuis en heeft de bezorger niet eens aangebeld En het pakket gewoon in de gietende regen gezet. Mijn pakket was door en door nat. Goed dat ik bericht kreeg dat het geleverd was. Indien wij werken waren was de doos zo verregend geweest Dat tegen wij van het werk thuis kwamen mijn bestelde spullen gewoon verspreid over de stoep lagen.
Graag zou ik voortaan willen dat mijn bestelling in de dropbox langs de deur gestoken wordt indien wij niet thuis zijn.

Alvast bedankt

2026幎3月26日

Beste Hilde,

Dank je wel voor je review en voor de duidelijke uitleg 🙂📊

Fijn om te horen dat de bestelling op zich in orde was, maar we vinden het echt heel vervelend dat de levering via DPD zo is verlopen 😔

Dat je pakket gewoon voor de voordeur is achtergelaten (in plaats van in jullie dropbox), én zelfs in de regen is gezet zonder aan te bellen terwijl je thuis was, is absoluut niet oké. Begrijpelijk dat je je zorgen maakt over diefstal en schade aan de inhoud 🌧🚪

Wat we wél kunnen aangeven:

-Bezorgers horen een pakket veilig af te leveren en instructies (zoals een dropbox) te respecteren.
-Helaas kunnen we niet garanderen dat een chauffeur dit elke keer correct uitvoert, maar we nemen dit soort meldingen serieus en willen dit graag laten registreren/oppakken. ✅

Tip voor toekomstige leveringen (om de kans te vergroten dat het goed gaat):

-Voeg waar mogelijk bij je afleveradres een duidelijke instructie toe, zoals: “Graag in de dropbox naast de voordeur plaatsen als we niet thuis zijn.” 📝
-Als je een DPD-trackinglink hebt, kun je soms ook via DPD je bezorgvoorkeuren aanpassen (bijv. neerzettoestemming/voorkeursplek), afhankelijk van de zending. 📲

We vinden het vooral belangrijk dat dit niet nog eens gebeurt. Als je contact opneemt met onze klantenservice (service@zooplus.nl) met je ordernummer en (indien mogelijk) de trackingcode of een foto van de natte doos, kunnen we de levering laten onderzoeken en je klacht over de bezorger doorzetten 🙏😞

Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice om je zo goed mogelijk te assisteren.

Onterecht incassobureau ingeschakeld

Een flinke verhoging van m'n factuur ontvangen van een incassobureau. Ik bestel altijd met achteraf betalen en wacht op de eerste betalingsherinnering van Zooplus (via de mail). Nu blijkt dat ze die al een half jaar niet meer sturen. Gebeld met Zooplus, maar neehoor, volgens het systeem zijn deze mails gewoon verstuurd. Altijd fijn, zo'n welles/ nietes discussie waarbij de schuld bij de klant wordt gelegd en er geen greintje begrip getoond wordt. Heb m'n verlies maar genomen en de rekening betaald. Zooplus is nu wel een trouwe klant, die regelmatig flinke bestellingen deed, voorgoed kwijt.

2026幎4月9日

Beste Martin,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Het spijt ons oprecht om te lezen dat u op deze manier bent geconfronteerd met een incassobureau en een verhoging van uw factuur 😔💔 Dat is uiteraard een zeer vervelende en stressvolle situatie.

We begrijpen uw frustratie heel goed, zeker omdat u aangeeft altijd met achteraf betalen te bestellen en gewend was om eerst een betalingsherinnering per e‑mail te ontvangen 📧. Het is erg jammer dat u zich hierover niet voldoende geïnformeerd en vooral niet gehoord heeft gevoeld tijdens het contact met ons 😞

We willen dit graag netjes verduidelijken: een factuur is juridisch bindend vanaf de op de factuur vermelde vervaldatum, ook wanneer er (nog) geen betalingsherinnering is ontvangen. Een herinnering is bedoeld als extra service, maar geen voorwaarde voor de betalingsverplichting.

Dat neemt echter niet weg dat veranderingen in dit proces duidelijk gecommuniceerd hadden moeten worden, en dat hier meer begrip op zijn plaats was geweest 🀝

Het spijt ons dat u het gevoel heeft gekregen dat de schuld volledig bij u werd neergelegd en dat dit uiteindelijk heeft geleid tot het verlies van een trouwe klant die regelmatig bij ons bestelde 💚 Dat vinden we oprecht jammer.

Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Dank u wel voor uw eerlijke en duidelijke feedback. Deze signalen zijn belangrijk voor ons om onze communicatie en service te verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service en de producten hebben

Goede service en de producten hebben ook een goede prijs

2026幎4月9日

Beste Dora,

Hartelijk dank voor uw review! 😊

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze goede service en dat u onze producten als goed geprijsd ervaart 🐟💚
Dat is precies waar we ons elke dag voor inzetten ✹

Goede snelle bezorging

Goede snelle bezorging

Beste Rober,

Hartelijk dank voor uw review! 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de goede en snelle bezorging 🚚📊

Daar doen we elke dag ons best voor 🐟💚

Lost Parcel

I have not yet received the parcel for the amount of EUR 60, I have not received any notification from the courier, 10 days have passed, I have written e-mails asking for a refund,and I get a message that I still have to wait

2026幎4月8日

Dear Monika,

Thank you for sharing your experience with us.

We’re very sorry to hear that you still haven’t received your parcel worth EUR 60, that you haven’t received any notification from the courier, and that 10 days have already passed 😔📊 We fully understand how frustrating and worrying this situation is.

We also understand how disappointing it must feel to contact us requesting a refund and then be told that you still need to wait, especially while your order hasn’t arrived. That is certainly not the experience we want you to have with zooplus 💚

We want to be transparent and let you know that the Easter holidays caused increased pressure in our warehouse and with our logistical partners, which unfortunately led to delays in dispatching and delivering some orders.

That said, we completely understand that this does not make the situation any less inconvenient for you, especially when there has been no update from the courier.

According to our details a refund was issued on 11.04.26.

Our Customer Care team will contact you asap.

Your feedback is very important to us and highlights where things did not go as they should. We truly regret the frustration and inconvenience this has caused 😞🐟

Veel te lange levertijd.

Zooplus komt aflever datum van bestelde product niet na. Op 31 maart voer besteld echter op 8 april nog steeds niet geleverd. Na contact met zoo plus te horen gekregen dat het per ongeluk nog niet verstuurd was. Dit is de 3e maal dat ons dit overkomt. Kortom, zooplus niet betrouwbaar wat betreft levering.

2026幎4月8日

Beste klant,

Dank je wel dat je dit met ons deelt.

Het spijt ons oprecht om te lezen dat de levering van je bestelling zo ernstig is vertraagd en dat de afgesproken afleverdatum niet is nagekomen 😔📊

Dat je op 31 maart voer hebt besteld en op 8 april nog steeds niets hebt ontvangen, en vervolgens te horen krijgt dat de bestelling per ongeluk niet is verstuurd, is natuurlijk ontzettend frustrerend. Zeker omdat je aangeeft dat dit al de derde keer is dat dit gebeurt. We begrijpen heel goed dat je ons hierdoor als onbetrouwbaar ervaart wat betreft levering 😞

Daarnaast willen we eerlijk aangeven dat de paasfeestdagen voor extra drukte hebben gezorgd in ons magazijn en bij onze logistieke partners, wat helaas ook tot vertragingen heeft geleid. Dat neemt echter niet weg dat dit voor jou een zeer vervelende ervaring is geweest.

Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Dit is absoluut niet de service die je van zooplus mag verwachten. We vinden het oprecht jammer dat we je op dit punt hebben teleurgesteld en nemen je feedback zeer serieus 💚

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。