Snelle service. Geen vijf sterren omdat: - op de website de levering moet worden aangegeven, maar dat dat niet in mijn browser (Safari) duidelijk was en daarvoor eerst contact moest worden opgenomen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Toen ik 12 geleden in mijn huis ben gaan wonen heb ik de muren geverfd met Coleur Locale Toscane van Flexa. Deze is inmiddels al een tijdje uit het asortiment van Flexa, maar omdat er een lekkage is g... ãã£ãšèŠã
Zoeken op de site functioneert goed, helder nummersysteem, zodat je de juiste kleur kunt kiezen. Correcte verpakking en snelle bezorging, ik meen via PostNL, een bezorger die mijn voorkeur heeft. Dank... ãã£ãšèŠã
Snelle levertijd. Jammer dat we gedeukte verfblikken aantroffen in de doos. Gelukkig waren het enkel deuken en geen kapotte verfblikken, ik wil er niet aan denken wat een troep en schade dit zou kunne... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Specialist in Farrow&Ball, Little Greene, Paint & Paper Library, ook leverancier van Sikkens en Sigma, Flexa Pure, Histor One
é£çµ¡å
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goeie verf maar mijn gyprocs zijn eenâŠ
Goeie verf maar mijn gyprocs zijn een beetje oververfd :)
Goed advies en service.
De bestelling werd supersnel geleverd
De bestelling werd supersnel geleverd. Binnen 1 dag! Goed verpakt.
Ging makkelijk en we hebben de waaiersâŠ
Ging makkelijk en we hebben de waaiers snel binnengekregen
Snelle en keurige bezorging
Tot 2x toe een vraag gesteld perâŠ
Tot 2x toe een vraag gesteld per mail....nog steeds geen antwoord
snel geleverd, wel gedeukt
De verf is snel en correct geleverd. Verfpotten zijn wel gedeukt tijdens het transport.
Flamingo wit besteld.bij het opbrengenâŠ
Flamingo wit besteld.bij het opbrengen is deze kleur zo wit dat het pijn doet aan de ogen.
Gemengde verf kan niet retour, ook als deze nog verzegeld is.
Twee potten gekocht, 1 open gemaakt, de andere niet = 80 euro zonde geld
Helaas doet de reactie van Kleurenwaaier niets af aan mijn ervaring, namelijk dat "Flamingowit" van kleurenwaaier.nl "oogverdovend "wit is.

Kleurenwaaier.nl ããã®åç
Goede prijs kwaliteit
Goed advies, goede verf, goede prijs.
Ook hebben ze een eigen farrow and ball meng machine, aanrader!! De pigmenten in deze verf zijn onvoorstelbaar mooi!
Verf besteld wat tot op heden niet is geleverd
De verf is verstuurd met geen volledig adres terwijl het wel goed stond in de account. We moeten het maar zelf oplossen met UPS. Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten.

Kleurenwaaier.nl ããã®åç
duidelijke website en snelle levering.
Deskundig
Deskundig, prettig advies bij de voorbereiding van mijn verfklus. En snelle levering.
Het was mooi op tijd en de goeie kleurâŠ
Het was mooi op tijd en de goeie kleur verf
Snelle service
Snelle service. Geen vijf sterren omdat:
- op de website de levering moet worden aangegeven, maar dat dat niet in mijn browser (Safari) duidelijk was en daarvoor eerst contact moest worden opgenomen met de organisatie
- het zoeken van de kleuren niet altijd het zelfde werkt. Wij hadden eerst kleur 286 van f&b en konden daarna prima de goedkopere sikkens verf kiezen, maar bij kleur 267 werkte dat net even anders.
Prima service
Prima service, aardige mensen en behulpzaam bij het kiezen van de juiste kleur,soort verf en schildersmateriaal. Top ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã