Abdul hos klikforsikring er den fÞrste jeg i denne branche kender, som yder 1.klasses service ved gennemgang af forsikringer alt er til at forstÃ¥ for den almindelige kunde. Vi havde en usÊdvanlig la... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service fra en medarbejder i sÊrklasse Hvis du gerne vil have professionel hjÊlp i ÞjenhÞjde, sÃ¥ skal du rÊkke ud efter Ali Azzam. Han hjalp os igennem hele processen med en enorm tÃ¥lmodig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg vil gerne give en stor ros til Abdul for hurtig handling ved mit uheld sidste lÞrdag hvor han tog sin telefon imens han havde ferie min bil blev meld til forsikringen om lÞrdagen og om mandagen k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg talte med Abdul, som guidede mig til en ny bilforsikring. Desuden vil jeg oprette ulykke forsikring samt indbo forsikring pr.1/1-2026. Han har min varmeste anbefaling. MHV Marianne
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Forsikring der gÞr en forskel Hos Klikforsikring handler det om mennesker. Vi tager os tid til at forstÃ¥ din hverdag og give dig et enkelt og overskueligt overblik over dine forsikringer og muligheder. Vi ved, at to liv aldrig er ens â og derfor skal de heller ikke forsikres pÃ¥ samme mÃ¥de. Hos os fÃ¥r du personlig rÃ¥dgivning fra rigtige mennesker, der sÊtter sig godt ind i din livssituation og hjÊlper dig med deres erfaring til at opnÃ¥ den helt rigtige lÞsning tilpasset dit behov og Þkonomi. NÃ¥r behovet opstÃ¥r, er vi kun et klik vÊk â eller et opkald pÃ¥ ð 4120 4440. Uanset om du har brug for hjÊlp, rÃ¥dgivning eller blot et uforpligtende tilbud, stÃ¥r vi klar. Vi tilbyder gode dÊkninger til Êrlige og konkurrencedygtige priser â fordi tryghed ikke skal vÊre kompliceret.
Nordlandsvej 88C, 8240, Risskov, ãã³ããŒã¯
- 41204440
- kontakt@klikforsikring.dk
- klikforsikring.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Super god kundeservice og kundeforhold
Super god kundeservice og kundeforhold! God kvalitet og Þkonomisk venlig!

Fantastisk service
Abdi leverer en fremragende service og er altid hjÊlpsom og professionel. Han tager sig tid til at forklare tingene grundigt og finder de bedste lÞsninger. Kan varmt anbefales.
Jeg har i dag snakket med Abdi mht
Jeg har i dag snakket med Abdi mht. mine forsikringer, og var virkelig glad for den snak vi havde. Han kan virkelig sit kram. Og det er klart noget jeg vil tage til overvejelse.ð

Klikforsikring ããã®åç
Jeg talte med Abdi og det er nok denâŠ
Jeg talte med Abdi og det er nok den bedste service jeg har prÞvet i lÊngere tid

Klikforsikring ããã®åç
Fantastisk oplevelse med Abdi!
Fantastisk oplevelse med Abdi!
Abdi leverede en service ud over det sÊdvanlige. Han var professionel, hurtig og meget hjÊlpsom gennem hele forlÞbet. Man kan mÊrke, at han gÃ¥r op i sit arbejde og virkelig Þnsker, at kunderne bliver tilfredse. Jeg kan kun anbefale ham â jeg kommer helt sikkert til at handle med ham igen!

10/10
Jeg har idag snakket med en skÞn ung herre Abdi. Jeg modtog en fantastisk god service, han kom godt igennem det hele, og havde nogle gode tilbud til forsikring.
Han var også i stand til og besvare alle mine spÞrgsmål, hvilket gjorde jeg ville takke ja.
10/10 oplevelse.

Klikforsikring ããã®åç
Super service og rigtigt dygtigeâŠ
Super service og rigtigt dygtige medarbejderð havde jeg kunne give 10 stjerner sÃ¥ havde i fÃ¥et detð€©

Klikforsikring ããã®åç
Jeg er meget glad for kunderneservic
Jeg er meget glad for deres kunder service og er er tak nemlig for

Klikforsikring ããã®åç
Jeg har i dag snakket med Abdi somâŠ
Jeg har i dag snakket med Abdi som ringede og gav mig et tilbud på mine forsikringer. Han tog sig tid til at gennemgå vores behov og gav os et virkelig godt tilbud på vores forsikringer. Samtalen var virkelig god og det endte med at vi takkede ja til forsikringerne selvom jeg ellers normalt aldrig siger ja samme dag. Dette viser blot den tidlig som Abdi opnåede i lÞbet af den time vi talte sammen. og så sparede vi samtidig penge på vores forsikringer.

Kvalitet for pengene
Man kan intet dårligt sige her om firma elller medarbejder, hjÊlpsomhed, venlighed og professionel er nogle af de kvaliteter man får, udover gode forsikringer, der inddÊkker alle ens behov. Skud ud til Abdul, for at vÊre en stjerne god konsulent, der har styr på det.

Klikforsikring ããã®åç
Behagelig samtale med Abdul gav bedre dÊkning til mindre penge
Jeg har i dag snakket med Abdul som ringede og gav mig et tilbud på mine forsikringer. Han tog sig tid til at gennemgå vores behov og gav os et virkelig godt tilbud på vores forsikringer. Samtalen var virkelig god og det endte med at vi takkede ja til forsikringerne selvom jeg ellers normalt aldrig siger ja samme dag. Dette viser blot den tidlig som Abdul opnåede i lÞbet af den timer vi talte sammen. og så sparede vi samtidig penge på vores forsikringer.

Klikforsikring ããã®åç
Det var en god oplevelse!
Det var en god oplevelse!
Vi havde sÞgt tilbud via tjek.forsikring.dk og blev efter 10 min. ringet op af en - skulle det vise sig i lÞbet af samtalen - meget kompetent forsikringsmÊgler - Abdul.
Han er en seriÞs, meget kompetent og vidende mÊgler.
Kan kun anbefale dem på det varmeste

Super go service og sÞd rådgiver
Super go service og sÞd rådgiver

Abdul er seriÞs
Abdul er seriÞs, professionel og venlig, han brÊnder for at finde den rigtig lÞsning til os, og han ved, hvad han laver, det er tydeligt.
Jeg kan godt anbefale at tage en snak med ham om dine forsikringer.

Klikforsikring ããã®åç
Abdul fremstod professionelt og Êrlig.
Abdul fremstod professionelt og Êrlig.
Generelt god behandling.
Jeg kunne spare 6000,- samlet om Ã¥ret med Abduls hjÊlp.ðð€

I talked to Abdulrahman
I talked to Abdulrahman, and he patiently helped me to go through my current insurance and at the end he offered me a better one to return to Forsia after leaving them in early 2025, really great marketing skills Abdul, Forsia shall be happy to have you :)