Vores spejder gruppe har nu to gange haft fornÞjelsen af hjÊlp fra klima consult pÃ¥ vores to gamle air con enheder. Gode lÞdig vejledning og sparring omkring den rette lÞsning. Vi er fuldt tilfredse o... ãã£ãšèŠã
Vi fik skiftet en gammel luft til luft varmepumpe med en ny med to indedele. Simon var hurtig til at respondere pÃ¥ vore henvendelse, kom med det bedste tilbud ud af tre leverendÞre. Yderligere var ins... ãã£ãšèŠã
Jeg har flere gange brugt Klima Consult til opstart af bÃ¥de luft-luft og luft-vand varmepumper med stor tilfredshed. Simon er faglig dygtig, udfÞrer et pÊnt stykke arbejde, overholder sine afta... ãã£ãšèŠã
Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale Simon og hans firma Klimaconsult. Ikke alene har han lÞst opgaven perfekt med installeringen af varmepumpe - bÃ¥de indenfor den aftalte pris og tid - men han gav super g... ãã£ãšèŠã
Godt håndvÊrk og god kommunikation
Simon er god til at vejlede, hurtig til at komme og laver et godt håndvÊrk.
Meget serviceorienteret
Meget serviceorienteret, professionel. En god oplevelse!
RÃ¥dgivning og arbejde i topklasse
Fantastisk rådgivning i forbindelse med kÞb og installation af ny luft-til-luft varmepumpe, samt flytning af eksisterende varmepumpe til anden bygning.
Det udfÞrte arbejde var mindst lige så godt som rådgivningen.
Prisen på det velfungerende og profesionelle kvalitetsarbejde, tror jeg man får svÊrt ved at finde andetsteds end hos Klimaconsult.
Jeg kunne ikke have fået en bedre lÞsning, og ydermere er ejeren af firmaet meget sympatisk og trovÊrdig, ligesom alle aftaler og spÞrgsmål til fulde er overholdt, effektueret og svaret på.
Kan på det varmeste anbefale klimaconsult.
Svarede og kunne komme ud lynhurtigt
Svarede og kunne komme ud lynhurtigt. Super venlig og hjÊlpsom.
God service og pÃ¥lidelig at laveâŠ
God service og pålidelig at lave aftaler med. Kom op til et varmt sommerhus efter ny varmepumpe var installeret. PÊnt udfÞrt arbejde. Anbefales.
Godt, professionelt arbejd til rimelig pris
Godt, professionelt arbejde til rimelig pris.
Vi fik opsat en luft-til-luft-varmepumpe i december 2024. Forud for selve opsÊtningen bad vi om og fik rådgivning om, hvilket produkt vi skulle vÊlge, hvor varmepumpen skulle anbringes m.m.
Både rådgivning og selve arbejdet var yderst tilfredsstillende. Vi kan derfor klart anbefale Simon Larsen, Klimaconsult.
Service og reparation, aircon spejderhytte
Vores spejder gruppe har nu to gange haft fornÞjelsen af hjÊlp fra klima consult på vores to gamle air con enheder. Gode lÞdig vejledning og sparring omkring den rette lÞsning. Vi er fuldt tilfredse og ville helt sikkert også spÞrge klima consult fÞrst hvis vi på et tidspunkt skal kÞbe nye anlÊg.
Simon fra Klimaconsult kan klartâŠ
Simon fra Klimaconsult kan klart anbefales.
Han er dygtig, udfÞrer arbejdet professionelt og giver gerne sin viden videre.
Arbejdet udfÞres ordentligt. Har brugt Simon til flere opgaver og anbefalet ham til både venner og familie.
Simon fra Klimaconsult er dygtig og kan anbefales.
Simon fra Klimaconsult er dygtig og klart en anbefaling vÊrd. Super service og alt er bare i orden. Helt klart en specialist på sit område og med stor erfaring.
Kompetent hjÊlp
Kompetent afhjÊlpning af problemer med vores varmepumpe efter fejlmontering fra i anden installatÞr.
Kan kun anbefale Klima Consult som udfÞrer deres job til tiden som aftalt og altid med et smil på lÊben.
Tilslutning af luft til luft varmepumpe
Jeg har i dag fået tilsluttet min luft til luft varmepumpe af Klimaconsult. Arbejdet er udfÞrt professionelt og det er en fornÞjelse at se på. Jeg vil gerne anbefale Klimaconsult til andre
Firmaet og servicemontÞren er flinke ogâŠmangler kompetence
Firmaet og servicemontÞren er flinke og rare, og de har sikkert også den bedste intension om at gÞre et godt stykke arbejde. Jeg fik en servicemontÞr ud og skulle servicerer min Panasonic varmepumpe (luft til vand), men service besÞget bestod stort set kun i at tjekke 1 filter, og fik at vide at man ikke havde kompetencen til at gå ind i brugermanualen/betjeningspanelet, så jeg kunne få indhentet data på forbrug af strÞm og lign. Så desvÊrre et service besÞg uden den stor vÊrdi for brugeren.
Mit råd er at man bruger en Panasonic professionel partner til service besÞg.
Varmepumpen blev udskiftet hurtigt ogâŠ
Varmepumpen blev udskiftet hurtigt og effektivt, selvom der var stor travlhed.
God service og meget fleksibel
Virkelig god service.
Super service
Meget god service. Kort ventetid og god vejledning.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales. Service helt i top. ð
sådan, simon
varmepumpen var rÞget, det var kritisk. der var ting der ikke måtte tage skade.
hvad så, hvad nu.
jeg ringede til simon der sÞrgede for at alt var iorden dagen efter.
sådan, simon - og tak for det. :-)
Super service og god vejledning samtâŠ
Super service og god vejledning samt fornuftige priser.
Super fin service og super flink fyr.
Super fin service og super flink fyr.
Alt klappede som det skulle