䌁業情報

4. 冷华蚭備
  5. 焌华堎
  6. リフォヌム業者

圓該䌁業による蚘述

FÅ DEN RETTE RÅDGIVNING HOS TK KØL & KLIMA Er du i tvivl om, hvilken lÞsning der passer bedst til dine behov? Eller vil du bare gerne hÞre mere om luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper? Eller vil du bare gerne hÞre mere om, hvordan vi sammen kan beskytte Moder Jord ved at reducere udslippet af CO2? Hos TK KÞl & Klima sidder vi klar til at hjÊlpe dig samt til at besvare dine spÞrgsmÃ¥l, sÃ¥ vi kan komme tÊttere pÃ¥ en verden med grÞn energi og en mere effektiv lÞsning til dit hjem, som tilmed giver mere luft i dit mÃ¥nedlige budget.

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

19件のレビュヌ

Utroligt ringe firma

Jeg undrer mig til stadighed over den utroligt dårlige oplevelse jeg har haft med TK klima. I reagerer ikke på henvendelser fra mig - og det kan jeg så også lÊse på trustpilot at I glemmer og undlader. Havde jeg kunnet give jer nul stjerner havde jeg nok gjort det. Men en er vel fortjent da anlÊgget trods alt fungerer men arbejdet - som jeg har betalt fuld pris for - er stadigvÊk ikke lavet fÊrdig og nu er det flere år siden. Jeg vil blive ved med at bedÞmme jeres firma som utroligt ringe indtil I får lavet arbejdet fÊrdigt. Jeg går også og barsler med henvendelse til medierne, måske programmet fra DR Kontant. Vi må se

2025幎7月26日
自発的なレビュヌ

Pas på, der er et rigtigt dårligt firma!!!

Jeg har fået opsat en Panasonich varmepumpe som larmer rigtigt meget.
TK KÞl og Klima har siden oktober måned 2022 lovet at skifte den og vi har aftalt en stÞrre model som jeg naturligvis vil betale difference på.
Til trods for 10-15 e-mail og 30 telefonopkald er det ikke muligt at få kontakt og de lever ikke op til deres egen beskrivelse af service.
På en anden ejendom i Frederikssund har jeg godkendt et tilbud på 120.000 kr. for opsÊtning af en luft til vand varmepumpe, den skulle vÊre opsat medio december 2022, men her har jeg heller intet hÞrt.
Med andre ord hold jer langt fra TK KÞl og Klima det er ikke et seriÞst virksomhed og jeg forventer ikke firmaet eksistere om kort tid med den ringe service

2022幎12月15日

December 2022 kontaktede TK-Klima os

December 2022 kontaktede TK-Klima os pr. Mail og gjorde OBS på det snart var tid til årligt eftersyn på vores varmepumpe som de monterede for os.

Vi takkede "Ja" til at få dem ud til at lave Service, og efter lidt tid fik vi så en tid til service d. 14 februar.
Da dagen kom, dukkede ingen op.

Det viste sig så at de, dagen fÞr om aftenen, havde sendt en mail ud og aflyst tiden pga. Sygdom.

Den var rÞget i Spam folderen, hvilket selvfÞlgelig ikke er firmaet skyld, men hvis man aflyser en tid "last minute", så ville det måske vÊre meget fint at give et kald og få booket en ny tid med det samme i samme omgang.

Nuvel, vi skrev tilbage på mailen d. 14 februar og anmodede om en ny tid til Service, da det jo er lovpligtigt at have eftersyn hvert år.

Jeg har nu måtte rykke dem 3 gange for en ny tid til service hhv. d. 20 februar, 3 marts og nu igen d. 19 marts, og må nok give op og få en anden virksomhed til at udfÞrer det lovpligtige eftersyn.

Vi var desuden ikke imponerede ved monteringen heller, hvor flere små detaljer blev glemt i farten. De ville også sÞrge for den gamle VVB blev afhentet til skrot, men selv det måtte vi rykke for et par gange.

Selv efter flere henvendelser pr. Mail og telefonisk siden monteringen har de ikke formået at rette op på de sidste ting, som heldigvis kun er rent kosmetisk, men stadigvÊk vidner om en virksomhed der har alt for travlt og burde ansÊtte flere medarbejdere.

2023幎3月19日
自発的なレビュヌ

Fin installation og Varmepumpe, men begrÊnset service efterfÞlgendeJeg var generelt glad for aftale og

Jeg var generelt glad for aftale og montering af vore Innova varmepumpe for et par år siden og den har fungeret fint, derfor de tre stjerner.
Men siden har de vÊret svÊre at få kontakt til og service fra.
Den lovede Wifi styring har jeg brugt dage på at få etableret uden held. Jeg har et par gange spurgt om de kan hjÊlpe, evt i forbindelse med service eftersyn. De har svaret ja to gange uden der sket noget videre.
Senest er anden forespÞrgsel ikke besvaret.

2022幎9月12日

FÃ¥et installeret Mitsubishi varmepumpe

Fået installeret Mitsubishi varmepumpe, super service og kommer som aftalt - og alt kÞrer som det skal :)

2022幎7月24日

KÊre Elif Bayram Orbe

Vi er glade for din anmeldelse, og alt er som aftalt samt at du har fået en service som du er tilfreds med.

Super flot arbejde

Super flot arbejde, sÞde håndvÊrker og holdte deres aftale! Stor anbefaling her fra

2021幎11月4日

KÊre Sophia,

Vi takker for samarbejdet og din fine anmeldelse.
God weekend

Fremragende stykke arbejde

Fremragende stykke arbejde. De var hurtige til at komme med en lÞsning og så var det til én ganske fornuftig pris

Vil varmt anbefale

2021幎3月23日

KÊre Dennis Kloster Rasmussen,

Vi er glade for at hÞrer at du fik udfÞrt et fremragende stykke arbejde. Og at vores montÞr kunne komme med en lÞsning, der passede ind hos dig. Vi er altid glade for at hÞre at vores priser er fornuftige.

tak for anbefalingen :-)

// Benny

Super flot og effektivt arbejde

Super flot og effektivt arbejde.
Envidere en god service, som bestemt ikke hÊnger på trÊerne lÊngere.

5 ud af 5 stjerner herfra, kan klart anbefales.

2021幎3月10日

KÊre Anders Junge,

Vi er super glade for din flotte anmeldelse, og isÊr at du har fået en service som man ikke ser hver dag. Vi går ind for god kundekontakt og at servicen er i hÞjsÊdet.

Vi håber du er tilfreds med din varmepumpe

// Benny

Godt info aftaler overholt og ja hatten

Godt info aftaler overholt og ja hatten på

2021幎3月4日

KÊre Rene E Hansen,

Vi er glade for at hÞre at aftalen blev overholdt og at montÞren havde "ja hatten" på :-)
og at du fik en god information.

God weekend

Arbejdet udfÞrt til perfektion

Arbejdet udfÞrt til perfektion. Kom til tiden, ryddet op, samt god guide af varmepumpen

2021幎2月27日

Hej Pernille Emilie ,

Vi er glade for at hÞre at vores montÞr var punktlig og kom til tiden, samt at han var god til at rydde op efter sig selv. Og godt at hÞre du fik en god introduktion af varmepumpen.
Stort tillykke med den

//Benny

Kommer ikke som aftalt

2 gange, forsÞg på at få et aftalt service på luft til luft varmepumpe. Begge gange kommer TK kÞl ikke, som aftalt. Brug er andet firma.

2021幎2月27日

Hej Morten

Det er selvfÞlgeligt dybt beklageligt at vi ikke har kunne overholde vores aftale, det plejer vi ellers at vÊre gode til. Vi vil altid gÞre vores bedste for at imÞdekomme kundernes tilfredsstillelse, og ja denne gang gik der noget galt i maskineriet, som desvÊrre resulteret i en dårlig oplevelse for dig.

//Benny

Super god service

Super god service, fair priser og professionelt arbejde.

2021幎2月25日

KÊre Julie Jensen,

Det er vi glade for at hÞre, og vi er glade for at du var tilfreds med vores arbejde. Håber du bliver glad for din enhed.

Ok service af varmepumpe

1. aftale blev glemt. Derudover var det fin service af min varmepumpe

2021幎2月25日

Hej Poul,

Det er også beklageligt at en aftale blev glemt, der var vist gået noget synkronisering galt i kalenderen.

Men godt vi kunne finde en ny tid der passede ind i din kalender :-) og at du er glad for det udfÞrte arbejde.

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ

プロフィヌルを登録しお、Trustpilot の無料ビゞネス ツヌルにアクセスし、お客様ずの぀ながりを広げおください。