Jeg bestilte tre planter fra Klimaplanter.dk, og var en smule nervÞs for hvordan de ville klare transporten. Det var der ingen grund til, for allerede nÊste dag stod de i en kasse i min carport i... ãã£ãšèŠã
KÞbte sidste Ã¥r en flok planter, heriblandt et par pawpaws, hvor den ene desvÊrre overlevede vinteren trods passende pleje. Heldigvis lever Magnus op til lÞfterne om gro garanti, sÃ¥ fik uden bÞvl byt... ãã£ãšèŠã
Levering under 6 timer fra jeg bestilte. Flotte, store og sunde planter og en nem og overskuelig mÃ¥de at bestille pÃ¥ð
Okay rettelse; det tog lang tid fÞr det kom, men planterne er flotte og jeg glÊder mig til at se dem gro. Det er ikke kritik, at det tog lang tid, det er lidt ligesom at vente pÃ¥ julegaver, jeg glÊd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
klimaplanter.dk er danmarks mest bÊredygtige online og fysisk planteskole. Vi producere spiselige buske, trÊer og stauder uden brug af spagnum, kunstgÞdning of gift, men med bl.a genbrugsmaterialer og affaldsprodukter for at mindske belastningen på miljÞet Har du haft en god eller dårlig oplevelse vil vi sÊtte pris på en anmeldelse her på trustpilot
Randers , ãã³ããŒã¯
- magnus@klimaplanter.dk
- klimaplanter.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Sunde planter
Planterne kom hurtigt og var pakket ind så de klarede transporten uden at tage skade eller tÞrre ud.
alt var ok ok
Planterne var pakket i en Ã¥benâŠ
Planterne var pakket i en åben papkasse, så de klarede transporten fint. PÊne planter. Ville dog gerne have vidst, at nogle af planterne var barrodsplanter, der var sat i kompost og dÊkket med savsmuld i deres potter.
Super hurtig og god service.
Super hurtig og god service.
Virkelig hurtig og god service, havde taste forkert leveringsadresse, skrev en mail med det samme, 20 min senere blev jeg ringet op, at adressen var Êndret til den rigtige leveringsadresse, og planter afsendt.
Fine planter med sundt rodsystem ankomâŠ
Fine planter med sundt rodsystem ankom i åben papkasse med fragtmand.
Det bestilte kom hurtigt om det vokserâŠ
Det bestilte kom hurtigt om det vokser må tiden vise .
Varen kom hurtigt og i perfekt tilstand.
Meget tilfreds med mit kÞb ð
Fine planter men lidt lang leveringstid.

Klimaplanter ããã®åç
El proceso fue sencillo
El proceso fue sencillo, con respuesta ante las dudas y resolución de problemas. Muy recomendable
HjÊlpsom service og spÊndende planter
Magnus hjalp både fÞr og efter med ekstra info. Jeg er enormt glad for planterne og de lader til at trives. Jeg handler her klart igen.