Super fin service og vejledning
Super fin service og vejledning, samt hurtig levering
Salg af ride- og kÞreudstyr. Stort varelager, billigt og godt eller dyrere og lÊkrere. Hos os er service en selvfÞlge.
Stevns Landevej 85, 4660, Store Heddinge, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Super fin service og vejledning, samt hurtig levering
Hurtig afsendelse, genbrugs emballage og alt var som det skulle vÊreððŒ
Rigtig fin butik/webshop, der havde lige det vi manglede. God og hurtig service. Jeg vil helt klart handle der igen.
Har primÊrt handlet i den fysiske butik, hvor der altid er et godt og bredt sortiment samt det man ikke lige vidste man manglede.
Super service og vejledning til både kÞre og rideudstyr.
Altid gode tilbud.
Flot butik med super service , hurtig ekspedition , gode råd og vejledning.
Nem og overskuelig hjemmeside, da jeg var i tvivl om et produkt, ringede jeg ind til butikken og fik en meget god kundeservice og fik de rigtige produkter jeg skulle bruge. Bestilte kÞreudstyret pÃ¥ nettet og det kom et par dage efter og passede min pony perfekt ðð»
KÞber gerne mit udstyr her en anden gang ððð»