Klinik Østerbye レビュヌ 63

TrustScore 5段階評䟡の5

4.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Efter flere Ã¥r frem og tilbage i sundhedssystemet uden afklaring, valgte jeg at forsÞge med osteopati hos Jens. Her tages der hÞjde for alle relevante detaljer fÞr og under behandlingen, her bliver m... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jens er en behagelig og kompetent person inden for hans fag. Jeg har haft fornÞjelsen af en enkelt behandling af et overbelastet baglÃ¥r. Her fik jeg en behandling og gode rÃ¥d til Þvelser og side... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har gennem mange Ã¥r gÃ¥et ved del forskellige behandlere. Jens er klart i en top 3! 1. Han sÊtter god tid af til alle sine klienter, mange andre steder er det bare ind og ud, 15 min pÃ¥ brikse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kommer hos Jens nÃ¥r kroppen ikke vil som jeg syntes den skal Det er altid en fornÞjelse at fÃ¥ justeret kroppen sÃ¥ den igen vil som jeg. Jens er yderst kompetent, han har jo en vifte at uddannelse... もっず芋る

䌁業情報

1. オステオパス
  2. 鍌垫
  3. マッサヌゞ垫
  4. 理孊療法士
  5. 専門クリニック

圓該䌁業による蚘述

Klinik Østerbye er en privatklinik med speciale i smerteproblematikker og idrÊtsskader. Der tilbydes skadesdiagnosticering samt efterfÞlgende behandling og rÃ¥dgivning. Med udgangspunkt i de sundhedsfaglige traditionelle medicinske fag som anatomi, fysiologi, neurologi, patologi og biomekanik behandler Klinik Østerbye samtlige udfordringer i bevÊgelsesapparatet. Klinikken er etableret udenfor den offentlige sygesikring (uden ydernummer), hvilket betyder, at man IKKE behÞver henvisning fra sin egen lÊge for at komme til behandling. Har du en sundhedsforsikring er Klinik Østerbye godkendt til osteopati, fysioterapi, akupunktur og massage. Klinik Østerbye har eksisteret siden 2007 og har klinik i Ringe og Dyrup, Odense SV.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

63件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Stor ros til klinik Østerbye

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Jens, hvis kroppen ikke rigtig vil samarbejde, det det kan vÊre efter brÊkket knogle - styrt pÃ¥ ski - ryg/ skulder der driller
. FÞler at der er styr pÃ¥ tingene, hvis der var/er noget som skulle/ skal yderligere tjekkes blev/ bliver jeg sendt lÊge
. Blev scannet sÃ¥ der er styr pÃ¥ skulder.
De varmeste anbefalinger fra mig 🫶

2024幎4月3日

Klinik Østerbye からの回答

Tusinde tak for det flotte ord Charlotte. Det er altid en glÊde at kunne hjÊlpe eller henvise til andre faggrupper hvis der er behov for dette.

Min oplevelser gennem en del år har

Min oplevelser gennem en del Ã¥r har vÊret at Østerby fÃ¥r lÞst de problemer der kommer til mig gennem et meget fysisk arb. Der har vÊret mange gange hvor jeg kravler ind med store smerter i evt ryg. For at kunne gÃ¥ ud og genoptage arbejdet. Venlig Hilsen Carl Poulsen Fyns TrÊpleje

2024幎4月5日

Klinik Østerbye からの回答

Sir Poulsen mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Jeg anbefaler gerne Jens Østerby til

Jeg anbefaler gerne Jens Østerby til andre.
Jeg har fået en grundig undersÞgelse, og behandling som virker. Herudover en gennemgang af hvorfor og hvordan den videre behandling kan forventes, og ikke mindst beskrivelse og vejledning i, hvad jeg selv kan og bÞr gÞre fremadrettet. Jeg oplever en Êrlig meget kompetent behandler.

2024幎4月4日

Klinik Østerbye からの回答

Det glÊder mig du har haft gavn af din behandling. Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Virkelig dygtig

Jens er en virkelig dygtig behandler, og han er god til at sÊtte sig ind i klientens situation.

2024幎4月4日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de flotte ord Mads og de 5 stjerner.

Altid god service og hÞjt fagligt niveau.

Vi har kun de varmeste anbefalinger til Jens.
Vi har vÊret kunder hos ham i 15 år og har altid fået den bedste behandling.
Jens sÞrger for at vi og vores medarbejdere i Concentus er up to date med kroppens velbefindende.

2024幎4月3日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de flotte ord og det gode samarbejde gennem mange år.

Kompetent og dygtig behandler

Jeg har nu vÊret igennem to forlÞb ved Jens. Han er super dygtig til at vÊlge de rigtige behandlingsformer til de forskellige problemstillinger. I fÞrste omgang havde jeg kÊmpet med at slippe af med efterveerne fra en fibersprÊngning i baglåret i et halvt års tid. Efter tredje behandling var jeg klar til at trÊne igen.

Jens er behagelig og tryghedsskabene, god til at få forventningsafstemt med sin klient, og så er han dygtig til at vÊlge de rigtige behandlingsformer ud fra hans palette af uddannelser.

2024幎3月22日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de flotte ord Rasmus og de 5 stjerner. Det glÊder mig at kunne hjÊlpe dig.

Jens er fantastisk

Jens er meget behagelig, imÞdekommende og lyttende.
Har jeg problemer med min nakke, ryg eller andet, så har han altid hjulpet mig.
Er behovet akut, er han hjÊlpsom, så man kan få en tid hurtigt.

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de pÊne ord Jette og de 5 stjerner.

Super kompetent

Super kompetent. Kommer helt sikkert igen.

2024幎3月23日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de pÊne ord og de 5 stjerner.

Jeg kan kun tilslutte mig de andre

Jeg kan kun tilslutte mig de andre flotte anmeldelser af Klinik Østerbye.
Jens er altid meget professionel & forklarer altid grundigt hvorfor og hvordan.

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak Thomas for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Samarbejdspartner KB Coaching

Som personlig trÊner/fysisk trÊner, er det fantastisk med en samarbejdspartner som Jens. Jens er varm, god til dialog og sender alle mine kunder i retningen af ham der dÞjer med skavanker der er ude for mine kompetencer. Får kun positiv feedback tilbage fra kunderen.

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de flotte ord Kasper og de 5 stjerner. Jeg sÊtter stor pris på vores samarbejde.

Empatisk og fagligt dygtig

Empatisk og fagligt dygtig. Jens ser mennesket som en helhed og man fÞler sig hÞrt, set og i trygge hÊnder hos ham.

2024幎3月20日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Jeg er kommet i klinikken igennem flere

Jeg er kommet i klinikken igennem flere år nu, og uanset hvilke udfordringer jeg kommer med bliver jeg altid mÞdt med åbenhed og Êrlighed og det sÊtter jeg stor pris på. Jeg har fået råd og vejledning hver gang og går altid derfra med en fÞlelse af at vÊre blevet lyttet til og hjulpet.

2024幎3月12日

Klinik Østerbye からの回答

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Yderst kompetent

Jeg kan kun anbefale klinik Østerby. Jeg har vÊret ved Jens en del gange og har altid vÊret en god og positiv oplevelse. Jens er dygtig og god til at forklare undervejs, og han har hjulpet mig af med mange smerter.

2024幎3月15日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse Maria og de 5 stjerner.

Har gennem Ã¥rene fÃ¥et hjÊlp til dÃ¥rlig
t t

Har gennem årene fået hjÊlp til dårlig ryg, skulder, knÊ, knoglebrud - behandling & genoptrÊning er altid i top.

Hr. Østerbye er den eneste branchen jeg stoler nok på, til fx. at manipulere ryggen / nakken mv.

2024幎3月15日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Rigtig god behandling

Rigtig god behandling.

Blev fortalt undervejs, om de områder der blev behandlet. Og var i vÊsentlig bedring da jeg kÞrte derfra

2024幎3月6日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Helheds orienterende behandling

Det er for mig et stort plus når en behandler ser det hele mennesker og forstår sammenhÊngen.

Mit udgangspunkt for kontakte klinik Østerbye var en knÊskade. Men da jeg gik derfra var det ikke kun mit knÊ der var blevet taget hÃ¥nd om, men flere udfordringer i min holdning og muskelspÊndinger.

Jeg vil klart anbefale Klinik Østerbye - selvom jeg gerne indrÞmmer jeg sagde av flere gange.

2024幎2月7日

Klinik Østerbye からの回答

Tak for de pÊne ord og de 5 stjerne. Det er vigtigt at se det hele menneske.

100% jeg kommer igen

Jeg har haft ondt i ryggen og vÊret til en masse forskelligt behandlinger.
Men blev rÃ¥det til, at prÞve en behandling ved klinik Østerby

Ved fÞrste besÞg sagde Hr Østerby at jeg skulle kunne mÊrke forskel efter 3 behandlinger

Det kunne jeg også og det går den rigtigt vej nu :-)

2024幎3月14日

Klinik Østerbye からの回答

Mange tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner. Det glÊder mig at du kunne mÊrke effekt.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。