レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg er idag blevet opereret pÃ¥ Iskov Privathospital og alt er simpelthen gÃ¥et sÃ¥ godt✹ Mia og hendes personale er simpelthen fantastiske, fÞlte mig sÃ¥ tryg inden og efter min operation. Der blev... もっず芋る

Jeg elsker ALT ved klinikken! Men Mia du er seriÞst helt special <3 Efter flere mislykkede forsÞg pÃ¥ at fÃ¥ mine drÞmmelÊber, havde jeg faktisk opgivet. Men sÃ¥ kommer jeg til konsultation hos di... もっず芋る

KÊmpe kÊmpe anbefaling! Jeg har vÊret inde ved sÞdeste Sussan 2 gange nu og fÃ¥ lavet lÊber, fÞrste gang jeg kom derind var fÞrste gang jeg skulle ha lavet lÊber! Og jeg stoler blindt pÃ¥ Sussan me... もっず芋る

5 ud af 5 stjerner til Mia som har lavet mine lÊber, kindben & nasalabial linjer fra nÊse til mund - og resultatetne er sÃ¥ flotte 🩵 Mia er den sÞdeste mest imÞdekommende behandler jeg har mÞdt, hun... もっず芋る

䌁業情報

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

39件のレビュヌ

Helt fantastisk

Helt fantastisk oplevelse jeg var i super trygge hÊnder hele vejen igennem fik fjernet min gamle implantater i lokalet lokalbedÞvelse kÊmpe kÊmpe tak til hele teamet Philippe Bandier og Mia samt Sabine fra luxuskirurgi

2025幎4月30日

KÊmpe anbefaling herfra!

Jeg er kommet ved Mia i snart 1,5 hvor jeg får laserbehandlet nogle tatoveringer og er allerede så glad for det netop er hende! Hun er kÊrlig og imÞdekommende, og gÞr nogle knap så sjove behandlinger til noget man faktisk ser frem til fordi man skal ud at bruge tid med hende.
Så da hun åbnede Klinikken var der ingen tvivl om at det var her jeg skulle have lavet min BFO.

Jeg har kun positive ting at sige.
Der er ikke en finger at sÊtte på den behandling jeg har modtaget. Fra forundersÞgelse, til operation og behandlingen både fÞr, under og efter. Man er i så gode hÊnder hele vejen. Inge tvivl om det er en gruppe mennesker som brÊnder for det de laver, hvilket skaber så trygt et forlÞb.
De har stået til rådighed ved den mindste tvivl og ved spÞrgsmål!
Resultatet er allerede over alle forventninger og jeg glÊder mig til at se det når det hele falder på plads over de nÊste uger.
Jeg er blevet mÞdt med smil og kram hver gang – og glÊder mig allerede til at skulle til kontrol igen.

Jeg sender den stÞrste anbefaling af sted og en kÊmpe tak til både Line, Katja, Mia, Philippe og Finn

2025幎2月12日
自発的なレビュヌ

Jeg er sÃ¥ glad for at jeg valgte at få

Jeg er sÃ¥ glad for at jeg valgte at fÃ¥ lavet Botox hos Klinik Iskov v. Susan! Jeg har endelig fundet et sted hvor jeg er tryg og fÞler mig hÞrt! De tager sig tid til en lige fra du kommer til du gÃ¥r, det bliver helt sikkert her jeg kommer fremover og fÃ¥r lavet mine behandlinger. Jeg anbefaler dem varmt. 🙏🏻❀

2025幎2月28日
自発的なレビュヌ

Jeg er idag blevet opereret på Iskov

Mia og hendes personale er simpelthen fantastiske, fÞlte mig så tryg inden og efter min operation.
Der blev lyttede til mine Þnsker og gik derfra med så flot et resultat.
Iskov Privathospital får min varmeste anbefaling⭐⭐⭐⭐⭐

Tak til Mia for at gÞre min drÞm til virkelighed, tak til plastikkirurg,narkoselÊge, operationssygeplejerske og sygeplejerske for at passe sÃ¥ godt pÃ¥ mig🙏🏌

2025幎2月19日

5 ud af 5 stjerner til Mia som har

Mia er den sÞdeste mest imÞdekommende behandler jeg har mÞdt, hun kan varmt anbefales. Jeg skal helt sikkert tilbage i fremtiden ❀

2025幎1月15日

Jeg får Laser behandling

Jeg får Laser behandling, og hold da op 😱 wauw siger jeg bare 😍, jeg kan virkelig se forskel.
Jeg glÊder mig allerede, til at besÞge de sÞde piger igen.
Virkelig professionelt 👌🏻
Mine varmeste anbefalinger 🌟🌟🌟🌟🌟

2025幎1月2日

KÊmpe kÊmpe anbefaling!

KÊmpe kÊmpe anbefaling!

Jeg har vÊret inde ved sÞdeste Sussan 2 gange nu og fÃ¥ lavet lÊber, fÞrste gang jeg kom derind var fÞrste gang jeg skulle ha lavet lÊber! Og jeg stoler blindt pÃ¥ Sussan med hvad hun laver! Hun er sÃ¥ mega dygtig!! Har fÃ¥et de smukkeste lÊber!😍
Det er de sÞdeste piger der arbejder derinde! Alle super sÞde, smilende og imÞdekommende!
Kan absolut uden tvivl kun anbefale denne her klinik!❀

2024幎11月1日

Jeg elsker ALT ved klinikken

Jeg elsker ALT ved klinikken! Men Mia du er seriÞst helt special <3

Efter flere mislykkede forsÞg på at få mine drÞmmelÊber, havde jeg faktisk opgivet. Men så kommer jeg til konsultation hos din sÞde kosmetiske sygeplejerske Pia, som forsikre mig om at det kan det altså sagtens, der skal bare bruges en helt anden teknik.

Allerede efter fÞrste behandling hos Klinik Nordic By Iskov er jeg tÊttere på at nå mine drÞmme, end nogensinde fÞr.

Tak til de dejlige kvinder i klinikken som kÊmper for at gÞre andres drÞmme til virkelighed 🙏🏌

2024幎10月25日
自発的なレビュヌ

Har vÊret inde ved Sarah og fÃ¥et lavet

Har vÊret inde ved Sarah og fÃ¥et lavet kindben.. yderst professionel og behagelig at vÊre inde hos. Flot naturligt resultat..💖

Ugen efter var jeg inde hos Mia og fÃ¥ lavet “sur mund” .. mÃ¥ sige hun er super dygtig, sÞd og professionel. Naturligt look ligesom Þnsket🌞

SÃ¥ de varmeste anbefalinger

2024幎10月4日
自発的なレビュヌ

Mia er helt sin egen med den bedste maskine på market.

At trÊde ind i Klinik Iskov er trygt og indbydende rum fyldt med varme og professionalisme. Mia mÞder mig altid med et smil, der får mig til at fÞle mig set, Hendes venlige vÊsen og dedikation til sit håndvÊrk skaber en atmosfÊre af tillid der gÞr hele processen med at fjerne tatoveringer meget lettere.

Mia tager sig virkelig tid til at forklare hver eneste detalje af processen og besvare alle mine spÞrgsmål, hvilket gÞr mig meget mere tryg i beslutningen om at få mine tatoveringer fjernet. Hendes professionalisme og ekspertise er tydelig, og jeg fÞler mig i gode hÊnder hele vejen igennem.

Efter behandlingerne er Mia altid der for at sikre, at jeg har det godt, Hun skaber en atmosfÊre af ro og optimisme med hendes smittende energi.

Jeg kan varmt anbefale Mia og Klinik Iskov til alle, der overvejer at få fjernet deres tatoveringer. Hendes dedikation, professionalisme og venlige vÊsen gÞr hende til det perfekte match på denne rejse mod en tatoveringsfri fremtid.

2024幎3月5日
自発的なレビュヌ

Mia er en meget kompetent og grundig

Mia er en meget kompetent og grundig behandler. Jeg fÞler mig helt tryg ved hende og det er tydeligt at hun har mere end styr på udfÞrelse af laser for tatoveringsfjernelse. Konsultationerne er hyggelige og jeg lÊrer noget nyt hver gang omkring laser, teknik og hudens heling. Der er altid slik og sodavand som virkelig kan vÊre tiltrÊngt efter endt laser behandling. Jeg har vÊret ved flere behandlere men aldrig oplevet en som vil gå så langt for at kunderne fÞler sig trygge, både fÞr under og efter behandling. Det er tydeligt at Mia er oprigtig og elsker sit fag, jeg er aldrig gået derfra uden at vi har gennemgået alle mine bekymringer for efterhelingen, hvilket betyder meget for mig. Klinik Iskov har min stÞrste anbefaling!

2024幎2月12日

De varmeste anbefalinger til Mia ❀

De varmeste anbefalinger til Mia ❀
Hun er så dygtig, og professionel i hendes arbejde, hun er omhyggelig med behandlinger og vejledning i hvad man skal fÞr og efter behandlingen.
Jeg fÞler mig 100 % tryg hos hende, og hendes udstyr er yderst effektivt, det er tydligt for mig hun hverken går på kompromis med sit arbejde eller udstyret hertil.
Mia er altid sÞd, smilende og man fÞler sig SÅ velkommen hos hende ❀
Det varmeste anbefalinger herfra.
⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎2月3日
自発的なレビュヌ

Top service fra fÞrste sekund.

Top service fra fÞrste sekund.

Man fÞler sig hjemme med det samme, og professionel behandling, samt billige priser ift andre steder.

Er ved at få fjernet en tus på kinden, efter have vÊret 3 andre steder, men så fandt jeg Klinik Iskov. Og fra fÞrste behandling har jeg ku se tydelig forskel.

Kan kun anbefale Iskov til andre, ang Tatto fjernelse.

Brian

2023幎8月16日

Gule bryn !!

Gule bryn !!

Mia er så dygtig - jeg kom til hende da alle muligheder var prÞvet af angående mine bryn.
Mia forsikrede mig om at hun kunne hjÊlpe, men troede seriÞst ikke at hendes laser var så effektivt !

Jeg sidder idag med helt perfekte naturlig bryn takket vÊre Mia.

Mia er som behandler den mest omsorgsfulde og lyttende persom - samtidig med hun ved prÊcis hvad hun laver.
Mia får mine varmeste anbefalinger og kunne jeg give hende 10 stjerner så gjorde jeg det.

Tak Mia for at give mig min selvtillid igen.

2023幎8月30日

Tryg, kompetent behandler

Behandling hos Mia er altid trygt og rart. Hun er utrolig kompetent og giver altid den bedst mulige vejledning og behandling, som passer prÊcis til den enkelte klient. Det gÞr at man har lyst til at komme igen - og igen!

2023幎12月29日

Det bedste sted i Odense

Jeg var igår oppe at få min 4. behandling hos Mia. Jeg er ved at få fjernet en ret stor tiger i b/g med meget helt sort it. Jeg er forelÞbigt meget tilfreds med resultatet, selvom jeg ikke er fÊrdig endnu. Mia er meget vidende, sÞd og informerende. Hendes laser er nyeste generation og derfor mere effektiv end Êldre apparater. Når det er sagt, så skal man gÞre sig klart, at det at få fjernet en tatovering er en ret langsommelig proces, og at ikke to tilfÊlde er ens. Jeg synes ikke, at smerten er noget at skrive hjem om, men mange finder det ret ubehageligt. Der tilbydes derfor også lokalbedÞvende creme. Jeg kan varmt anbefalde Klinik Iskov, som efter min bedste overbevisning er det bedste sted i Odense. Man får den bedste behandling til den bedste pris.

2023幎12月22日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。