Igen en dejlig oxy-behandling hos Klinik Majland. Afslappende og berigende for huden, man fÞler virkelig at huden bliver boosted. Og Carina er god til at fortÊlle om produkterne og hvad der er godt fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min fÞrste ansigtsbehandling hos Carina ved Klinik Majland var en skÞn oplevelse. Allerede fra jeg trÃ¥dte ind ad dÞren, blev jeg mÞdt med smil og varme, og jeg fÞlte mig straks tryg. Carina er u... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rolige, hyggelige omgivelser og en yderst kompetent og behagelig behandler (Carina), der i kombination hurtigt fik kroppen til at slappe helt af. Jeg fik en Japansk Bio Micro Needling behandling, de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Carina fra Klinik Majland det sÞdeste og mest passionerede menneske. ð Hun har virkelig hjertet med i sine behandlinger og gÞr alt for at sikre, at man som kunde fÞler sig set, hÞrt og forkÊlet ð¥°... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Klinik Majland er en personlig skÞnhedsklinik i Odense med fokus pÃ¥ ansigtsbehandlinger, naturlig lifting og holistisk hudpleje. Hos mig handler behandlinger ikke kun om hud, men om hele dig. Jeg tror pÃ¥, at ro, velvÊre og balance kan ses og mÊrkes â og at naturlige resultater skabes bedst med nÊrvÊr, faglighed og Êrlig rÃ¥dgivning. I klinikken bliver du mÞdt i rolige omgivelser, hvor der er tid til at lytte til dine Þnsker og tilpasse behandlingen til netop din hud. Jeg tilbyder blandt andet signaturbehandlinger, naturlig face lift, japanske hudfornyende behandlinger, teenagebehandlinger samt bryn, vipper og voksbehandlinger. FÊlles for alt, jeg laver, er Þnsket om at fremhÊve din naturlige udstrÃ¥ling pÃ¥ en skÃ¥nsom og professionel mÃ¥de. For mig er tryghed og tillid en vigtig del af oplevelsen. Derfor gÞr jeg mig umage for, at du fÞler dig godt taget imod fra det Þjeblik, du ankommer. Klinikken tilbyder gratis parkering, online booking og en varm, personlig atmosfÊre, hvor du kan sÊnke skuldrene og fÃ¥ et pusterum fra hverdagen. Hos Klinik Majland er mÃ¥let enkelt: at du gÃ¥r herfra med ro i kroppen, glÞd i huden og en fÞlelse af at vÊre blevet mÞdt med omsorg.
Westermannsvej 18, 5230, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fantastisk ansigtsbehandling af Carina hos Klinik Majland, som er en dygtig og professionel behandler. Den dejlige, afslappende atmosfÊre gjorde det hele til en Êgte wellness-oplevelse. Det kan varmt anbefales.

Klinik Majland ããã®åç
Jeg har vÊret ved Carina og klinik Majland et par gange, og det er ved at blive en god fast rutine. Jeg elsker det! Den rolige atmosfÊre, hvor der bÃ¥de er plads til hyggelige samtaler og total stilhed. Jeg kommer for et Þjeblik helt ned i gear, og kan nyde MIG tid. Utrolig skÞn og professionel behandling, hvor resultatet altid er i topâºïž

Klinik Majland ããã®åç
Fra det Þjeblik jeg trådte ind ad dÞren, fÞlte jeg mig tryg og velkommen. Der er en rolig og behagelig stemning. Jeg oplevede Carina Êgte omsorgsfuld og hun udfÞrte min behandling med en sÊrdeles proffessionel omhu.
Jeg gik derfra med en fÞlelse af velvÊre - ikke blot udenpå men også indeni.

Klinik Majland ããã®åç
Min fÞrste ansigtsbehandling ved Carina får 5/5 stjerner. Fantastisk atmosfÊre og rolige omgivelser giver nÊrmest en wellness oplevelse. Carina er professionel og skrÊddersyer behandlingen, samtidig med at hun er personlig i sit mÞde og man fÞler sig derfor hurtigt i trygge hÊnder. Hun formår at skabe et dejligt rum med plads til afslapning for både krop og sjÊl. Jeg har allerede booket tid til mit nÊste besÞg, og glÊder mig utrolig meget.

Klinik Majland ããã®åç
Jeg har i dag fået min 2. Signatur-behandling.
Carina er top-professionel, hun er rolig, nÊrvÊrende og empatisk.
Det er maksimal velvÊre og selvforkÊlelse.
Tak Carina ð

Klinik Majland ããã®åç
Fik en fantastisk ansigtsbehandling af Carina! Det var afslappende, behageligt og jeg kommer helt sikkert igen.

Klinik Majland ããã®åç
En virkelig god oplevelse i afslappende atmosfÊre. Kan bestemt anbefales.

Klinik Majland ããã®åç
Jeg fik Signatur+ Skin Sublime behandlingen, og det var ren selvforkÊlelse fra start til slut â huden fÞltes fantastisk bagefter âš
Carina skaber en tryg og professionel atmosfÊre, og jeg kan med 10.000% anbefale bÃ¥de hende og Klinik Majland. En oplevelse ud over det sÊdvanligeð«

Klinik Majland ããã®åç
Jeg fik en ansigtsbehandling i dag. En fantastisk og dejlig oplevelse!
Simpelthen den bedste forkÊlelse, så lÊkkert og afslappende.
Klar anbefaling her frað

Klinik Majland ããã®åç
Rigtig god oplevelse. Carina er meget sÞd og imÞdekommende. Fik ordnet bryn og en ansigtsbehandling, og det var så lÊkkert! Kan klart anbefales :-)

Klinik Majland ããã®åç
De skÞnneste rolige og hyggelige omgivelserðð»Carina er dygtig, imÞdekommende og engageret i at vi som kunder fÃ¥r en helheds oplevelse. Kan pÃ¥ det varmeste anbefale Klinik Majland!

Klinik Majland ããã®åç
Carina er den skÞnneste person. Og så dygtig. Jeg var i den 7 himmel så snart jeg trådte ind ad dÞren. SkÞnneste ansigtsbehandling. Vejledning og råd.
Varmeste anbefaling fra mig. Jeg er fast kunde hver mÃ¥ned â€ïž

Klinik Majland ããã®åç
De varmeste anbefalinger! Denne skÞnne oase og Carinas fantastiske behandlinger, det er velvÊre som alle bÞr unde sig selv.

Klinik Majland ããã®åç
Som altid fantastisk at komme i Klinik Majland. Afslappende atmosfÊre og skÞnne behandlinger. Carina er utrolig imÞdekommende, nÊrvÊrende og dygtig. Jeg kan varmt anbefale hendes klinik.

Klinik Majland ããã®åç
Jeg havde idag bestilt en tid til ansigtsbehandling og rettelse/farvning af bryn hos Carina, og jeg må sige det var så skÞnt fra start til slut. Carina er åben, imÞdekommende, professionel og hjertevarm. Hun formår at skabe en ro, afslappenhed og behagelighed igennem hele behandlingen. Jeg gik derfra og var 100% tilfreds.
Jeg kan varmt anbefale Carina. Det er ikke sidste gang jeg har besÞgt hende. ð

Klinik Majland ããã®åç
Jeg var inde og få en ansigtsbehandling hos Carina i dag, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Carina er både professionel, sÞd og imÞdekommende, og hun skaber en rolig atmosfÊre, hvor man virkelig kan slappe af. Behandlingen var utrolig behagelig, og min hud fÞles helt fantastisk bagefter. Jeg kan varmt anbefale Maj til alle, der Þnsker en luksuriÞs behandling og en god oplevelse, det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende :)

Klinik Majland ããã®åç
Endnu engang top top karakter herfra, jeg kan leve hÞjt på sådan en behandling, tak Carina

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã