Klinik Majland レビュー 94

TrustScore 5段階評価の5

4.9

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Igen en dejlig oxy-behandling hos Klinik Majland. Afslappende og berigende for huden, man føler virkelig at huden bliver boosted. Og Carina er god til at fortælle om produkterne og hvad der er godt fo... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god behandling og en meget behagelig oplevelse. Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen igennem. Meget professionel og sød person — jeg kan klart anbefale det 🌸

5つ星のうち5の評価

Min hud så helt fantastisk ud efter behandling, havde ikke lyst til at komme make up på efter ! Super dejlig behandling der kunne ses med det samme 😊 skøn atmosfære og god vejledning til produkter❤️... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min første ansigtsbehandling hos Carina ved Klinik Majland var en skøn oplevelse. Allerede fra jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt med smil og varme, og jeg følte mig straks tryg. Carina er u... もっと見る

企業情報

1. スキンケア クリニック
  2. エステティック サロン
  3. フェイシャル スパ
  4. 健康・美容製品店

当該企業による記述

Klinik Majland er en personlig skønhedsklinik i Odense med fokus på ansigtsbehandlinger, naturlig lifting og holistisk hudpleje. Hos mig handler behandlinger ikke kun om hud, men om hele dig. Jeg tror på, at ro, velvære og balance kan ses og mærkes – og at naturlige resultater skabes bedst med nærvær, faglighed og ærlig rådgivning. I klinikken bliver du mødt i rolige omgivelser, hvor der er tid til at lytte til dine ønsker og tilpasse behandlingen til netop din hud. Jeg tilbyder blandt andet signaturbehandlinger, naturlig face lift, japanske hudfornyende behandlinger, teenagebehandlinger samt bryn, vipper og voksbehandlinger. Fælles for alt, jeg laver, er ønsket om at fremhæve din naturlige udstråling på en skånsom og professionel måde. For mig er tryghed og tillid en vigtig del af oplevelsen. Derfor gør jeg mig umage for, at du føler dig godt taget imod fra det øjeblik, du ankommer. Klinikken tilbyder gratis parkering, online booking og en varm, personlig atmosfære, hvor du kan sænke skuldrene og få et pusterum fra hverdagen. Hos Klinik Majland er målet enkelt: at du går herfra med ro i kroppen, glød i huden og en følelse af at være blevet mødt med omsorg.

4.9

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Ekstremt dejlig japansk bio micro…

Ekstremt dejlig japansk bio micro needling behandling og ansigtsmassage jeg fik hos dygtige Carina i dag. Kæmpe anbefaling herfra 💞

2026年6月10日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 💞
Det glæder mig, at du nød behandlingen med Japansk bio microneedling og ansigtsmassage i Klinik Majland.
Jeg er meget taknemmelig for, at du deler din oplevelse – og jeg bliver selvfølgelig ekstra glad for din kæmpe anbefaling ✨
Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen snart igen.

5つ星のうち5の評価

Virkelig god behandling og en meget…

Virkelig god behandling og en meget behagelig oplevelse.
Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen igennem.
Meget professionel og sød person — jeg kan klart anbefale det 🌸

2026年6月5日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det betyder meget, at du har haft en tryg og behagelig oplevelse, og at du har følt dig godt taget imod.
Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse og ser frem til at byde dig velkommen igen ✨

5つ星のうち5の評価

Endnu en skøn behandling af Carina

Endnu en skøn behandling af Carina. Det er som at komme i den 7 himmel💜Alle burde give sig selv den oplevelse. Kan varmt anbefale Klinik Majland.

2026年6月2日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse 💜
Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en god og afslappende oplevelse hos mig.
Jeg værdsætter, at du deler dine ord og anbefaler Klinik Majland ✨

Jeg er i 7 Himmel

Jeg er i 7 Himmel, under og efter behandlingen, glæder mig altid til næste gang.

2026年5月29日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din fine tilbagemelding 💜
Det betyder meget, at behandlingen giver dig den ro og velvære, du beskriver — både under og efter.
Jeg sætter stor pris på dine ord og glæder mig til at forkæle dig snart igen ✨

5つ星のうち5の評価

Endnu en dejlig oplevelse hos Carina

Endnu en dejlig oplevelse hos Carina, afslappende og fantastik behandling, vi ses om 4 uger🌺🌸

2026年5月27日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du oplever ro, nærvær og en fantastisk behandling hos mig. Jeg glæder mig allerede til at se dig igen om 4 uger 🌸🌺

5つ星のうち5の評価

Min hud så helt fantastisk ud efter…

2026年5月23日

Klinik Majland からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse. Det gør mig virkelig glad at høre, at din hud strålede så smukt efter behandlingen – og at du slet ikke havde lyst til at lægge makeup bagefter ✨
Det betyder også meget, at du mærkede den gode atmosfære og fik vejledning, der gav mening for dig. Tak fordi du valgte at komme hos mig ❤️

5つ星のうち5の評価

Det er i hvert fald IKKE min sidste…

Det er i hvert fald IKKE min sidste gang hos Karina! Rigtig behagelig og afslappende oplevelse!

2026年4月28日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for besøget og din fine anmeldelse ⭐
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en behagelig og afslappende oplevelse hos mig. Det betyder meget, og jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen ✨

Fantastisk univers 🙏❤️

2026年4月28日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor bliver jeg glad! 🙏❤️
Det betyder virkelig meget, at du oplever klinikken som et fantastisk univers, og tak fordi du deler din oplevelse. Det giver så meget motivation og glæde i hverdagen. ✨

5つ星のうち5の評価

Så dejlig og sanselig en oplevelse

Så dejlig og sanselig en oplevelse. Carina er utrolig rolig og dygtig til sit håndværk, og rigtig dejlig at tale med under behandlingen.

Vil klart anbefale Klinik Majland

2026年4月7日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Det betyder virkelig meget, at du har haft en dejlig og sanselig oplevelse hos mig. Jeg er glad for, at du følte ro og tryghed under behandlingen – det er præcis den stemning, jeg ønsker at skabe. Tak fordi du tog dig tid til at dele dine ord, det gør mig oprigtigt glad ✨

5つ星のうち5の評価

En virkelig dejlig oplevelse hos Carina

Jeg har lige været til min første ansigtsbehandling hos Carina, og det var en virkelig skøn oplevelse. Atmosfæren var rolig og afslappende fra start til slut, og jeg følte mig virkelig forkælet hele vejen igennem. Carina er utrolig behagelig og professionel, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger 😊

2026年4月4日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌿
Det betyder virkelig meget, at du havde en dejlig første oplevelse hos mig. Jeg er så taknemmelig for den varme anbefaling – og det glæder mig, at atmosfæren føltes rolig og afslappende. Jeg elsker at forkæle mine klienter, så det gør mig ekstra glad at høre, at du følte dig godt taget hånd om hele vejen igennem 😊

Altid en god og nærværende oplevelse

Altid en god og nærværende oplevelse

2026年4月1日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse ✨
Det betyder meget for mig, at du oplever dine besøg som gode og nærværende. Det er præcis den stemning, jeg ønsker at skabe i klinikken.
Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse 🌿

Sublim skønhedspleje

At besøge klinik Majland er en super behagelig oplevelse. Der er ro, fornemmelsen af god tid og kyndig behandling

2026年3月25日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse ✨ Det glæder mig, at du oplever ro, god tid og en kyndig behandling, når du besøger klinikken. Det er præcis den stemning og kvalitet, jeg ønsker, at alle skal mærke, så det betyder meget at høre, at det når ud over briksen. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 🤎

5つ星のうち5の評価

Carina er en meget kompetent…

Carina er en meget kompetent kosmetolog, som er rigtig behagelig og sød at være hos.

2026年3月4日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏🏻✨ Det gør mig virkelig glad at høre, at du føler dig godt tilpas hos mig, og at både min faglighed og min måde at være på giver dig en god oplevelse. Det betyder mere, end du aner. Jeg glæder mig allerede til at se dig igen 😍

Fantastisk velvære

Fantastisk velvære. Klippekort er købt

2026年2月18日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte 5 stjerner ✨Det betyder meget, at du har oplevet fantastisk velvære hos mig. Jeg er også rigtig glad for, at du har valgt et klippekort – det er en stor tillidserklæring, og jeg glæder mig til at forkæle dig snart igen 🌸

Sådan en dejlig oplevelse

Sådan en dejlig oplevelse. Carina er bare så sød, det kan varmt anbefales♥️♥️♥️

2026年2月20日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for at dele din søde anmeldelse. Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse ✨ Du er altid velkommen igen ♥️

Rigtig dejlig behandling

Rigtig dejlig behandling

2026年2月10日

Klinik Majland からの回答

Mange tak for din fine anmeldelse ⭐️
Det glæder mig, at du har nydt behandlingen, og tak fordi du deler din oplevelse 🌿

5つ星のうち5の評価

Et besøg hos Carina er fantastisk og en…

Et besøg hos Carina er fantastisk og en velvære, som er stærkt vanedannende. Carina er professionel til fingerspidserne, og den ro og behandling man får en sjældenhed.

2026年2月3日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌟
Det gør mig virkelig glad at høre, at du oplever ro og velvære i behandlingerne. Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for mig ✨ Jeg glæder mig til at byde dig velkommen snart igen 🌿

5つ星のうち5の評価

Dejlig atmosfære og behandling fra…

Dejlig atmosfære og behandling fra start til slut.
Der er tænkt på alt; duft, varme på brikken, frisk vand med agurk i og den dejligste ansigtsbehandling jeg længe har prøvet.
Jeg kommer gerne igen.

2026年1月12日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder mig meget, at du mærker den gode atmosfære og alle de små detaljer, jeg gør mig umage med 🤍 Det betyder også rigtig meget at høre, at ansigtsbehandlingen gjorde så stort et indtryk ✨ Tak fordi du deler din oplevelse – jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 🌿

Ren selvforkælelse

Jeg har i dag været til min anden behandling hos Klinik Majland.
Jeg bad, til min første aftale, Carina anbefale, hvor hun mente, vi skulle starte, og hun anbefalede Signaturbehandling. Det var præcis, hvad jeg havde brug for. Min trætte hud fik glød og ekstra fylde. Det holdt et par dage, og nu efter 2. behandling, kan jeg se en større forandring, end første gang, og den rolige, tålmodige proces, er det jeg stoler på, frem for quickfixes med botox eller filler. Jeg er meget spændt på, hvor langt vi når, og glæder mig allerde meget til 3. behandling. Hos Carina er der roligt og trygt, og du kan forvente dig et lille break med ren selvforkælelse.

2026年2月4日

Klinik Majland からの回答

Tusind tak for din fine og betænksomme anmeldelse ✨
Det gør mig virkelig glad at høre, at Signaturbehandlingen har givet dig både glød og forandring, og at du føler dig tryg i den rolige og tålmodige proces 🤍 Jeg elsker at hjælpe mine kunder med at opnå den hud, de drømmer om, og det betyder meget at følge din udvikling.
Tak fordi du deler din oplevelse – jeg ser allerede frem til at byde dig velkommen til din næste behandling ✨🌿

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。