Kliniknord Beauty får min varmeste anbefaling!
Kliniknord Beauty får min varmeste anbefaling. Ren selvforkÊlelse og professionel vejledning...
Jeg fÞlte mig tryk og afslappet under hele behandlingen og flot resultat...
Jeg fÞlte mig tryk og afslappet under hele behandlingen og flot resultat...
Jeg vil klart anbefale Nana.
En modtagelse der var varm kÊrlig og have fÞelsen af og vÊre i trykke rammer.
En professionalisme som virkelig forklare en hvad der bliver gjord ved huden,
Jeg prÞvede den store pakke og fÞelsen under hele behandlingen var rar god og forklarende. Nana fortÊller alt hvad produkterne gÞr.
Så skal du gi dig selv en oplevelse med varme og omsorg for mennesket og faget. Skal du prÞve..
SÃ¥ 5 stjerner her fra..
Fantastisk og meget professionel klinik v. Nanna. Jeg fik et mikro needling kur forlÞb og wow sikke en forskel det har gjort. Man fÞler sig i meget trykke hÊnder samt fÞler sig lidt extra forkÊlet hver gang. En dejlig og givende oplevelse. Det bliver mit behandlingssted fremover:-)
Kliniknord Beauty i HalsnÊs er en skÞnhedsklinik ud over det sÊdvanlige! Personalet er venligt og professionelt, og behandlingerne er topkvalitet. Jeg har fået en fantastisk ansigtsbehandling :) og jeg kan varmt anbefale Kliniknord Beauty til alle, der Þnsker at forkÊle sig selv. Jeg kommer helt sikkert tilbage for flere skÞnhedsbehandlinger i fremtiden.
Ro, kyndighed, nÊrvÊr & Êstetik - I den smukt beliggende klinik ved VinderÞd Kirke går det hele op i en hÞjere enhed. Tusind tak til Nanna for at skabe dette sted og tilbyde fantastiske kropsbehandlinger. Jeg er big time fan :-)
Fik den smukkeste spraytan og profesionelle behandling med en masse grin og smil med på vejen hos skÞnne Nanna og hendes medarbejder Signe. Virkelig tilfreds med resultatet. Kommer helt sikkert igen når farven er ved at aftage.
Nanna er en dygtigt og professionel behandler.
Har vÊret oppe ved hende og få spray tan hvilket gav et flot resultat.
Kan helt klar anbefale denne klinik.
Nanna er den skÞnneste og dygtigste person jeg har vÊret hos,kan varmt anbefale hende
Er i de bedste hÊnder hos NannaâŠ. SkÞnne omgivelser og dejlig atmosfÊrer. NÃ¥r jeg gÃ¥r derfra er det altid med fÞlelses af at vÊre blevet forkÊlet. Og- fÞler aldrig at jeg bliver prakket noget pÃ¥âŠ. De produkter jeg har kÞbt er fordi jeg har lyst.
Klink Nord er en smuk klinik med en behagelig atmosfÊre. Her bliver man mÞdt med varme og professionalisme. Jeg får både lavet botox og filler behandlinger og jeg er altid yderst glad for resultaterne.
Trine er bare fantastisk til alt det hun laver. Jeg kan derfor varmt anbefale dette sted.
De bedste hilsener Helene Patricia
Jeg har kommet hos Nanna i Ã¥revis. Nanna er utrolig professionel og meget sÞd, jeg fÞler mig altid i virkelig gode hÊnder hos hende! Jeg anbefaler hende til alle der har brug for en skÞnhedsbehandling. Tak for Nanna til altid at give mig pÊn hud â€ïž
Fantastisk - proffesionel behandling i skÞnne omgivelser til fornuftige priser
Jeg kommer fast hos Nanna i KlinikNord Beauty og kan virkelig anbefale hende og hendes vidunderlige klinik i de smukkeste omgivelser. Jeg har 100% tillid til Nanna, hun er meget professionel og jeg går altid meget glad og tilfreds derfra.
Magen til service skal man lede lÊnge efter. Det er som der bare skal tjenes penge, trods resultatet ikke bliver som kunden forventer. Og nÃ¥r man sÃ¥ pÃ¥peger det er svaret, det kan du jo selv se at det ikke bliver godt. ÃHHH hvem er den professionelle og har taget diverse kurser. LÊgger ikke mine penge der mere.Note : Husk altid at lÊse Trustpilot.
Betaler ikke sine regningerð Salg ikke noget til dem uden forudbetaling
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã