レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg var i dag inde i Klinik Nord hos Signe for at fÃ¥ fjernet hÃ¥r med laser, og det var en rigtig positiv oplevelse. Signe er ikke kun nem at snakke med, men fik guidet mig godt igennem processen, og f... もっず芋る

Jeg har gennem flere Ã¥r fÃ¥et behandling af Signe. Hun har altid brugt meget tid pÃ¥ at rÃ¥dgive og vejlede mig inden behandlingerne og jeg er yderst tilfreds med resultaterne, hver gang. Vil til enhve... もっず芋る

Jeg har vÊret sÃ¥ glad for mine resultater hver gang! Jeg fÞler mig i trygge hÊnder nÃ¥r jeg kommer, hvad enten det er hos Signe eller Trine. Jeg er blevet anbefalet stedet af to veninder og jeg vil ogs... もっず芋る

HÞj faglighed og god vejledning. Altid en god oplevelse at komme i Klinik Nord. Jeg har prÞvet flere af behandlingerne og alle med virkelig flot resultat. God energi og humÞr. Som en lille familie... もっず芋る

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

115件のレビュヌ

NÊsten smertefri hårfjerning

Jeg var i dag inde i Klinik Nord hos Signe for at få fjernet hår med laser, og det var en rigtig positiv oplevelse. Signe er ikke kun nem at snakke med, men fik guidet mig godt igennem processen, og fik gjort det hurtigt og nÊsten smertelÞst. Jeg har tidligere fået laser over overlÊben, som gjorde rigtig ondt, men denne omgang var meget mere overkommelig - det var kun brazilian-området, der var ubehageligt. Jeg glÊder mig allerede til at se resultatet og fortsÊtte min hårfjerningsproces!

2026幎4月29日

Yderst tilfreds

Jeg har gennem flere år fået behandling af Signe. Hun har altid brugt meget tid på at rådgive og vejlede mig inden behandlingerne og jeg er yderst tilfreds med resultaterne, hver gang.
Vil til enhver tid anbefale Signe og Klinik Nord,

2026幎4月8日

Perfekt resultat hver gang

Jeg har vÊret hos Trine mange gange nu, og jeg har vÊret mere end tilfreds hver gang. Trine er super dygtig og virkelig sÞd, så man fÞler sig godt behandlet, selvom man er bange. Hun er god til at vejlede om, hvad der vil klÊde en. KÊmpe anbefaling herfra.

2026幎4月23日
自発的なレビュヌ

Jeg var til Brazil laser hårfjerning

Jeg var til Brazil laser hårfjerning hos Signe, og havde ikke en god oplevelse.

Tiden blev rykket under 24 timer fÞr, det er egentlig fint nok.
Men da jeg ankom, som var fÞrste gang i klinikken. Blev jeg ikke taget godt imod.

Der var stres på og jeg fik afvide jeg bare skulle lÊgge mig op og tage bukserne af, Ingen intro, ingen kommunikation, ingen spÞrgsmål.

Det var rimelig grÊnse overskridende, og der var ingen tid til mig.
Da hun fandt ud af jeg ikke havde vÊret der fÞr. Kom hun ind og tog et billede af intim området, også uden forklaring.

Laser behandlingen var utrolig kort, iforhold til når jeg har fået laser andre steder på kroppen, så i tvivl om det vil virke. Det var hurtigt og sjusket

Hun var sikkert presset af at andre sad i ventevÊrelset. Jeg blev efterladt i rummet med enorme mÊngder gel over det hele og ned af lÃ¥rene. Men ingen sÃ¥dan “her er noget papir” bare hej hej ud af rummet, og sÃ¥ kunne jeg stÃ¥ der helt smut ind og selv finde ud af det.

Ikke en rar oplevelse.
Kan ikke anbefale denne klinik ihvertfald ikke Signe.

2026幎4月22日
自発的なレビュヌ

En meget varm anbefaling herfra❀

Jeg har nu vÊret hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.🀗

Jeg har fÃ¥et lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit hÃ¥ndvÊrk. Resultatet er bÃ¥de naturligt og gennemfÞrt – udfÞrt med en prÊcision, som er svÊr at finde.

Jeg har prÞvet flere klinikker i KÞbenhavn gennem tiden, men intet mÃ¥ler sig med det niveau, Trine leverer – hverken nÃ¥r det gÊlder behandling, Êstetisk forstÃ¥else eller rÃ¥dgivning. Hun er Êrlig, grundig og formÃ¥r at skabe en tryghed hele vejen igennem.

For mig er det ikke kun resultatet, men i hÞj grad også hendes kompetente vejledning, der gÞr forskellen.

En meget varm anbefaling herfra.❀

2026幎4月11日
自発的なレビュヌ

Trine har rettet mine lÊber fra en

Trine har rettet mine lÊber fra en tidligere behandler og har lavet dem til UG. FÞler mig altid i trygge hÊnder hos Trine. Hun er sÞd og meget professionel. Hun laver dine lÊber perfektion og har Þje for de smÃ¥ detaljer. 5 stjerner herfra. Er altid tilfreds 🙌🏌

2025幎12月28日

Den bedste klinik!

Den bedste klinik!

Jeg har gennem et par år kommet hos klinikken, og jeg er altid fuldt ud tilfreds. De er virkelig kompetente, grundige og utroligt dygtige til deres arbejde. Derudover er stemningen altid rar og professionel, og man fÞler sig i trygge hÊnder hver eneste gang.
Jeg anbefaler dem gerne til andre – det er uden tvivl det bedste sted! 🙌😊

2025幎12月12日
自発的なレビュヌ

Fantastisk oplevelse samt resultat.

Fantastisk oplevelse samt resultat.
SkÞnt personale, fagligt dygtige og meget kompetente i deres arbejde.
Jeg er så glad for mit resultat af lÊber (filler). Jeg vil anbefale klinik nord til alle der er interesseret i et flot og vedvarende resultat.

2025幎11月17日

Den bedste klinik 🫶🏜

Jeg har igennem flere år kommet hos klinik nord. Trine er så dygtig og omhyggelig med hendes arbejde. Derudover formår Trine at skabe en fantastisk stemning. Jeg har flere gange anbefalet klinik nord til andre, og står 100% inde for, at det er det bedste sted. 😍😍

2025幎11月17日
自発的なレビュヌ

Jeg fik anbefalet Trine gennem en

Jeg fik anbefalet Trine gennem en veninde som er kommet hos Trine i flere år. Jeg startede med en IPL behandling, og kunne se det flotte resultat kort tid efter. Nu har jeg fået botox, og jeg er så positivt overrasket. Trine går meget op i hvad man Þnsker, og kommer med hendes råd og anbefalinger. Det er ikke sidste gang jeg kommer i klinikken og kan kun varmt anbefale Trine til alle.

2025幎11月7日
自発的なレビュヌ

Jeg elsker at komme hos Trine

Jeg elsker at komme hos Trine! Hun er super sÞd og yderst professionel, udover det er hun den stÞrste perfektionist jeg har mÞdt, hvilket ses tydligt på de altid perfekte resultater! Udover det er hun bare et super skÞnt menneske, så jeg går altid ud derfra i mega godt humÞr! Jeg anbefaler altid Trine til alle jeg kender.
Jeg kom til Trine fÞrste gang for 4-5 Ã¥r siden efter jeg fik et virkelig dÃ¥rligt resultat et andet sted.. og Trine fik det rettet op pÃ¥ bare én behandling. Siden dengang, er der ingen andre end Trine der mÃ¥ rÞre mit ansigt!🙈
Kan virkelig kun give hende de aller bedste anbefalinger! 🙏🏌❀

2025幎10月21日
自発的なレビュヌ

Jeg har vÊret hos Trine og fÃ¥et filler

Jeg har vÊret hos Trine og fÃ¥et filler i lÊberne – og jeg er SÅ glad for resultatet! 😍
Trine er virkelig dygtig, professionel og får én til at fÞle sig tryg hele vejen igennem. Hun lytter til, hvad man Þnsker, og forklarer alt meget grundigt. Resultatet blev prÊcis som jeg havde håbet på.
Jeg kan kun anbefale hende til alle, der overvejer filler – jeg kommer helt sikkert igen! 💋

2025幎10月17日

Der er en fÞrste gang for alle ❀

Der er en fÞrste gang for alle ❀
Jeg mÞdte op til forundersÞgelse hos Trine og Wow en professionel tilgang til mit ansigt og jeg fÞlte mig klÊdt godt på til mine behandlinger filler og botox .
Resultatet er spot on ,Trine er Êstetisk omkring ens ansigt og meget Êrlig og tydelig i kommunikationen - klinikken ligger godt mht parkering, pulsen fra Amager Brogade Êndre sig til ro og fred så snart man trÊder inden for dÞren og personalet ved skranken er meget smilende, hjÊlpsomme og dygtige.
Min fÞrste gang er bestemt ikke den sidste ❀og mine anbefalinger er de varmeste.

2025幎8月22日
自発的なレビュヌ

Jeg kan på det varmeste anbefale Trine

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Trine fra Klinik Nord – Trine, som er en utrolig dygtig, sÞd og professionel behandler. Jeg har fÃ¥et bÃ¥de Botox, filler og ansigtsbehandlinger de sidste 12 Ã¥r hos Trine og hver eneste gang fÞler jeg mig tryg, hÞrt og i de bedste hÊnder.

Trine er virkelig grundig og passioneret omkring sit arbejde, og man mÊrker med det samme hendes store erfaring. Hun forklarer altid grundigt og tydeligt, hvad der skal ske, og man fÞler sig fuldstÊndig tryg fra start til slut.

Klinikken er hyggelig, ren og indbydende – og Trine mÞder én med varme, smil og oprigtig interesse. Det fÞles nÊrmest som et lille pusterum, hvor man bliver forkÊlet og gÃ¥r derfra med fÞlelsen af at have gjort noget godt for sig selv.

Hvis du overvejer en behandling, sÃ¥ tÞv ikke – Trine hos Klinik Nord er et trygt og professionelt valg, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds 💉💆‍♀✚

2025幎6月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ