Har fået klippet hÊk 3 gange nu af KliphÊk.dk, den ene gang en decideret genopretning af dele af hÊkken. Det er super arbejde hver gang. KÊmpe anbefaling herfra.
Vi har nu for anden gang benyttet KliphÊk.dk og er utrolig glade for behandlingen. Denne gang havde vi glemt web-adressen pÃ¥ firmaet og forsÞgte os med mindre seriÞse firmaer, der enten ikke gad... ãã£ãšèŠã
Simpelthen en super service. SÞren var nem at lave en aftale med mht at komme forbi og se vores umulige hÊk. Han gav et hurtigt tilbud og havde ogsÃ¥ hurtig tid i kalenderen til os. Da arbejdet skulle... ãã£ãšèŠã
Top professionelt udfÞrt beskÊring af bÞgehÊk. Vi fik bortkÞrt vores affald, og der var ikke efterladt den mindste gren. SÞren og Danilo tog vores juletrÊ og granpynt med oveni kÞbet. PÃ¥lidelige o... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi klipper hÊkken eller ordner haven hvis den er blevet vild. Med os sikrer du arbejdet udfÞres korrekt og professionel.
KÊrmark 8 , 2650, Hvidovre , ãã³ããŒã¯
- +4528897000
- kontakt@kliphaek.dk
- kliphaek.dk
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Perfekt beskÊring af hÊk
Perfekt beskÊring af hÊk. Flot arbejde og rimelig pris.
Bruger dem helt sikkert igen.
God og effektiv service.
Fantastisk service
Fantastisk service. - Dygtige, hurtige, smilende, flotte priser. Kan varmt anbefales.
Vi er meget tilfredse med firmaetsâŠ
Vi er meget tilfredse med firmaets klipning af vores bÞgehÊk.
Fint arbejde også denne gang,
Et stÞrre haveprojekt er vel overstået; fÊldning, klipning og opfÞrelse af hegn - det er blevet rigtig godt!
Friendly and professional service
Friendly and professional service. Would definitely recommend it!
De 5 stjerner fortÊller
De 5 stjerner fortÊller, at jeg er meget tilfreds med havearbejet på min store vilde grund.

KliphÊk.dk ããã®åç
Godt resultat og god pris ðð»
Hurtig og effektiv afvikling afâŠ
Hurtig og effektiv afvikling af opgaven. Meget tilfreds ð
Professionel og pålidelig
Professionel, PÃ¥lidelig og en person man altid vil bruge og anbefale til sine bedste venner.
Et kÊmpe stykke arbejde som blev planlagt og eksekveret til den hÞjeste karakter uanset hvilken skala man kan bruge

KliphÊk.dk ããã®åç
Super service og hurtig klipning
Super service og hurtig klipning. Det ser rigtig flot ud.
Klipning af bÞgehÊk
Nemt at lave aftale om klipning af bÞgehÊk. Flot arbejde og der var ryddet flot op
Fair pris og flot arbejde
Fair pris, kunne komme indenfor rimelig tid og meget fint arbejde - mine hÊkke har aldrig stÃ¥et skarpereðkan varmt anbefalde KliphÊk.
Meget fin klipning af hÊkke
KliphÊk.dk - utroligt flot arbejde
Jeg har for fÞrste gang benyttet kliphÊk.dk, og jeg er yderst tilfreds. Aftalen om tidspunkt blev overholdt meget flot, og selve arbejdet og oprydningen var 100% i orden. Vores hÊk har aldrig vÊret flottere.
Dorte Rasmussen