Kompetent og, ikke mindst, hurtig ekspedition! Dette firma ved hvad de laver, og har kunden fast placeret i hÞjsÊdet. Jeg ringede, nÊsten med tÃ¥re i Þjnene, og spurgte om de kunne levere en sto... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Helt fantastisk service. Jeg handler jÊvnligt hos kloakgods.dk og har kun stor ros tilovers for deres oprigtige serviceniveau. Har ved min seneste bestilling, haft en del rettelser efter leverin... ãã£ãšèŠã
Super service og pris. Benyttet til anlÊg af faskine, brÞnd, rÞr mm. Blev ringet op af en medarbejder om jeg ville Êndre enkelte ting i bestillingen (til bedre og/eller billigere) for at kunne afsen... ãã£ãšèŠã
Bestilte komplet sÊt faskiner med sandfangsbrÞnd, geotekstil, bÞjninger osv. Geotekstilen blev ikke leveret i fÞrste omgang men folkene fra Kloakgods (Tak til Tommy) var hurtigt pÃ¥ sagen og fik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kloakgods har alt inden for kloakrÞr, drÊn, pumpebrÞnde, samletanke, nedsivningsanlÊg og meget mere. Kloakgods.dk er Danmarks stÞrste online leverandÞr af produkter til kloak, drÊn og spildevand. Langt de fleste varer leverer vi fra dag-til-dag! Vi har Danmarks bedste priser på dette segment. Kloakgods.dk leverer alle de produkter du har brug for, til at lave lÞsninger indenfor regnvand, spildevand og drÊn. Således får du alt indenfor kloakrÞr, brÞndgods, dÊksler både i beton og stÞbejern, drÊn, hÞjvandslukke, tilbagelÞbsstop, aflÞbsrender, pumpebrÞnde og nedsivningsanlÊg. Vi står klar til at hjÊlpe dig med hÞj faglig viden og god kundeservice.
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Amazing Service! They helped me along the way to figure out what I needed. Their prices are fair and the work they do is second to none.

Kloakgods ããã®åç
Virkelig god kundeservice og hurtige til at levere ð
Virkelig overskuelig hjemmeside, billigeste priser og levering dag til dag. Kanon service. KÊmpe anbefaling her fra.

Kloakgods ããã®åç
Jeg havde kÞbt nogle GrenrÞr hos kloakgods.dk som jeg desvÊrre havde bestilt forkert. Det drejede sig om 6 stk og jeg opdagede det fÞrst en måneds tid efter jeg havde modtaget dem, da de havde stået i nogle kasser. FuldstÊndigt min egen fejl. Martin var fleksibel og tog dem tilbage og refunderede pengene, selvom det ikke var hans problem. Virkelig god service! Vil til enhver tid anbefale kloakgods.dk

Kloakgods ããã®åç
God dialog på telefon. Lyn hurtig levering. Svarer på mail sÞndag aften efter jeg havde sendt billeder af returvare. Penge stod på kontoen dagen efter.

Kloakgods ããã®åç
God webshop, skarpe priser og lynhurtig levering
Helt igennem positivt :-)

Kloakgods ããã®åç
Fik en perfekt faglig vurdering af mit behov - ud fra en lÊgmandsbeskrivelse. Hurtig udfÞrsel af ordren, og lynhurtig levering

Kloakgods ããã®åç
Godt udvalg. Gode priser. Svarer hurtigt. Meget hjÊlpsomme!

Kloakgods ããã®åç
Jeg bestilte en ordre af en masse rÞr og faskine kassetter og fylder en del, det gjorde jeg en eftermiddag omkring kl 17 og kl 9 dagen efter var det hele der, jeg havde ikke regnet med det ville gå så stÊrkt, det er ikke sidste gang jeg bestiller her fra.
Så hvor 4 og ikke 5 stjerner, fragt firmadet ringet ikke inden og satte det hele ved fortovet og ikke i min indkÞrsels som jeg havde Þnsket.
Kloakgos 5 stjerner
Fragt firma 2 stjerne

Kloakgods ããã®åç
Kompetent og, ikke mindst, hurtig ekspedition!
Dette firma ved hvad de laver, og har kunden fast placeret i hÞjsÊdet.
Jeg ringede, nÊsten med tåre i Þjnene, og spurgte om de kunne levere en stor ordre, fordi Davidsen A/S ikke kunne overholde en 2 måneder gammel aftale.
Jeg ringede onsdag kl 16, og min store ordre kom dagen efter kl 6.45!
Kan slet ikke fÃ¥ armene ned, og nÊste gang jeg skal bruge noget, vil jeg ringe til dem FÃRST.
De varmeste og venligste hilsner fra
Rene

Kloakgods ããã®åç
Vil varmt anbefale kloakgods.dk. Har handlet her mange gange og får altid god service.
Har enkelte gange returneret varer, som jeg ikke fik brug for alligevel og kloakgods har vÊret yderst behjÊlpelig og lÞsningsorienteret.
Tak for god kundeservice. Og de laveste priser uanset hvem jeg har sammenlignet med.
Hilsen jens

Kloakgods ããã®åç
Jeg har afleveret fuldgode varer retur på Kloakgods.dk kontor der er kÞbt for 1.460 kr. efter flere skriverier, får jeg 365 kr. retur! Kloakgods.dk score altså over 1000kr på min bekostning, virkelig dårlig service. KÞb endelig ikke noget hos Kloakgods.dk de snyder dig hvis de kan.
28/9 - 2022 Når enden er god er alting godt! Efter 1œ mdr har jeg haft en god dialog med Martin fra Kloakgods og jeg har fået mine penge tilbage minus et lille adm-belÞb. Altså god service til sidst mvh Jens

Kloakgods ããã®åç
Hurtig levering og priser der er meget svÊre at vÊre med på, skÞnt med en hjemmeside der er overskuelig og har alt indenfor kloakgods kategorien.
FANTASTISK service og knivskarpe priser! Slår konkurrenterne med flere lÊngder på begge dele.
Hvorfor skulle man dog handle andre steder end her..?
Super priser, hjemmeside og levering.
Er imponerede.
6 stjerner ud af 5! :-)
Super hurtig levering. Kan varmt anbefales.
God info og hurtig levering!
Der var en pakke der var forsinket ved postnord, men Jakob fra kloakgods havde en god information hele tiden.
Det er ikke sidste gang jeg kÞber dele det.
Fik hurtigt og smertefrit Êndret en ordre, og varen var fremme tidligt dagen efter - perfekt :-)
En service man sjÊlden oplever med råd og vejledning over e-mail og telefon.
Jeg kan varmt anbefale Kloarkgods.