レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Kompetent og, ikke mindst, hurtig ekspedition! Dette firma ved hvad de laver, og har kunden fast placeret i hÞjsÊdet. Jeg ringede, nÊsten med tÃ¥re i Þjnene, og spurgte om de kunne levere en sto... もっず芋る

䌁業が回答したした

Helt fantastisk service. Jeg handler jÊvnligt hos kloakgods.dk og har kun stor ros tilovers for deres oprigtige serviceniveau. Har ved min seneste bestilling, haft en del rettelser efter leverin... もっず芋る

Super service og pris. Benyttet til anlÊg af faskine, brÞnd, rÞr mm. Blev ringet op af en medarbejder om jeg ville Êndre enkelte ting i bestillingen (til bedre og/eller billigere) for at kunne afsen... もっず芋る

Bestilte komplet sÊt faskiner med sandfangsbrÞnd, geotekstil, bÞjninger osv. Geotekstilen blev ikke leveret i fÞrste omgang men folkene fra Kloakgods (Tak til Tommy) var hurtigt pÃ¥ sagen og fik... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 排氎サヌビス
  2. 雚氎タンク提䟛業者
  3. 汚氎凊理業

圓該䌁業による蚘述

Kloakgods har alt inden for kloakrÞr, drÊn, pumpebrÞnde, samletanke, nedsivningsanlÊg og meget mere. Kloakgods.dk er Danmarks stÞrste online leverandÞr af produkter til kloak, drÊn og spildevand. Langt de fleste varer leverer vi fra dag-til-dag! Vi har Danmarks bedste priser på dette segment. Kloakgods.dk leverer alle de produkter du har brug for, til at lave lÞsninger indenfor regnvand, spildevand og drÊn. Således får du alt indenfor kloakrÞr, brÞndgods, dÊksler både i beton og stÞbejern, drÊn, hÞjvandslukke, tilbagelÞbsstop, aflÞbsrender, pumpebrÞnde og nedsivningsanlÊg. Vi står klar til at hjÊlpe dig med hÞj faglig viden og god kundeservice.

4.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 6ä»¶

レビュヌを曞く

Amazing Service

Amazing Service! They helped me along the way to figure out what I needed. Their prices are fair and the work they do is second to none.

2024幎5月23日

Kloakgods からの回答

Thank you for the very kind words, Theodor.

We are happy that your experience shopping with us was good. That means a lot to us.

Best regards

Perfekt

Virkelig overskuelig hjemmeside, billigeste priser og levering dag til dag. Kanon service. KÊmpe anbefaling her fra.

2024幎5月2日

Kloakgods からの回答

Mange tak for de pÊne ord Lasse - det er vi meget glade for at hÞre. Tak for anmeldelsen.
Kloakgods.dk

Jeg havde kÞbt nogle GrenrÞr hos

Jeg havde kÞbt nogle GrenrÞr hos kloakgods.dk som jeg desvÊrre havde bestilt forkert. Det drejede sig om 6 stk og jeg opdagede det fÞrst en måneds tid efter jeg havde modtaget dem, da de havde stået i nogle kasser. FuldstÊndigt min egen fejl. Martin var fleksibel og tog dem tilbage og refunderede pengene, selvom det ikke var hans problem. Virkelig god service! Vil til enhver tid anbefale kloakgods.dk

2024幎2月28日

Hej Kenneth.

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for.

Vi sÊtter stor pris på, at du vil anbefale os til andre.

Din tilfredshed som kunde er vores Þverste prioritet.

Mange hilsner

God dialog på telefon

God dialog på telefon. Lyn hurtig levering. Svarer på mail sÞndag aften efter jeg havde sendt billeder af returvare. Penge stod på kontoen dagen efter.

2024幎2月26日

Kloakgods からの回答

Tak for anmeldelsen Ulrich - det sÊtter jeg stor pris på.
Det betyder meget, at du har haft en god oplevelse både fÞr og efter dit kÞb. Det er en vigtig målsÊtning for os.
Kloakgods.dk

Fik en perfekt faglig vurdering af mit

Fik en perfekt faglig vurdering af mit behov - ud fra en lÊgmandsbeskrivelse. Hurtig udfÞrsel af ordren, og lynhurtig levering

2023幎6月29日

Hej Ulla.

Tusind tak for din anmeldelse og tak fordi du handlede hos os.

kloakgods.dk

Godt udvalg. Gode priser. Svarer hurtigt. Meget hjÊlpsomme!

2023幎5月14日

Hej Aske.

Mange tak for din anmeldelse. Det sÊtter vi stor pris på.

Jeg bestilte en ordre

Jeg bestilte en ordre af en masse rÞr og faskine kassetter og fylder en del, det gjorde jeg en eftermiddag omkring kl 17 og kl 9 dagen efter var det hele der, jeg havde ikke regnet med det ville gå så stÊrkt, det er ikke sidste gang jeg bestiller her fra.

Så hvor 4 og ikke 5 stjerner, fragt firmadet ringet ikke inden og satte det hele ved fortovet og ikke i min indkÞrsels som jeg havde Þnsket.

Kloakgos 5 stjerner
Fragt firma 2 stjerne

2023幎4月25日

Hej Mads.

Tak for anmeldelsen. Det sÊtter jeg stor pris på.
Dejligt du er tilfreds med os.
Ærgerligt at Danske FragtmÊnd chauffÞren ikke ringede v/levering, sÃ¥ afsÊtning af varerne kunne vÊre koordineret bedre. ChauffÞrerne plejer at vÊre gode til at ringe nÃ¥r de er pÃ¥ vej.
Håber det går godt med projektet.
Martin fra Kloakgods.dk

Kompetent og hurtig levering!

Kompetent og, ikke mindst, hurtig ekspedition!
Dette firma ved hvad de laver, og har kunden fast placeret i hÞjsÊdet.
Jeg ringede, nÊsten med tåre i Þjnene, og spurgte om de kunne levere en stor ordre, fordi Davidsen A/S ikke kunne overholde en 2 måneder gammel aftale.
Jeg ringede onsdag kl 16, og min store ordre kom dagen efter kl 6.45!
Kan slet ikke fÃ¥ armene ned, og nÊste gang jeg skal bruge noget, vil jeg ringe til dem FØRST.

De varmeste og venligste hilsner fra
Rene

2023幎2月8日

Kloakgods からの回答

Tusind tak for din feedback Rene.

Vi er glade for at kunne hjÊlpe. Det er vores ambition at yde en god kundeservice.

Tak for din tilbagemelding - det sÊtter vi stor pris på.

Mange hilsner

Vil varmt anbefale kloakgods.dk

Vil varmt anbefale kloakgods.dk. Har handlet her mange gange og får altid god service.
Har enkelte gange returneret varer, som jeg ikke fik brug for alligevel og kloakgods har vÊret yderst behjÊlpelig og lÞsningsorienteret.
Tak for god kundeservice. Og de laveste priser uanset hvem jeg har sammenlignet med.
Hilsen jens

2022幎8月31日

Hej Jens.

Mange tak for din fine anmeldelse. Det er vi glade for at hÞre og vi glÊder os til at hjÊlpe dig i fremtiden.

Kloakgods.dk

Jeg har afleveret fuldgode varer retur

Jeg har afleveret fuldgode varer retur på Kloakgods.dk kontor der er kÞbt for 1.460 kr. efter flere skriverier, får jeg 365 kr. retur! Kloakgods.dk score altså over 1000kr på min bekostning, virkelig dårlig service. KÞb endelig ikke noget hos Kloakgods.dk de snyder dig hvis de kan.
28/9 - 2022 Når enden er god er alting godt! Efter 1œ mdr har jeg haft en god dialog med Martin fra Kloakgods og jeg har fået mine penge tilbage minus et lille adm-belÞb. Altså god service til sidst mvh Jens

2022幎8月19日

Hej Jens.

Tak for din anmeldelse, som gav os muligheden for at få rettet op på situationen. At du nu er tilfreds som kunde, betyder meget for os.
Vores vigtigste ambition er vores kunders fulde tilfredshed.

Tak for gode dialoger over både telefon og email efterfÞlgende.

Jeg er rigtig glad for den snak vi havde og at vi fandt en lÞsning hvor vi alle er tilfredse. Vores kunders tilfredshed er vores vigtigste opgave.

kloakgods.dk