Klockor från

Klockrummet erbjuder snygga damklockor och herrklockor som passar de flesta stilar och tillfÀllen till riktigt bra priser.
Köp din klocka med snabb leverans till ett riktigt bra pris. Vi har klockor i eget lager och kan dÀrför leverera på 1-2 vardagar. Frakt på klockan hem till dig får du till en billig kostnad om 49kr. På ordar över 499kr Àr det fraktfritt.
Damklockor
Klockrummet har ett stort sortiment av stiliga damklockor så det Àr lÀtt att hitta en passande damklocka för dig. Med öppet köp 30 dagar, frakt och leverans direkt från eget lager Àr det lÀtt att köpa en billig damklocka på Klockrummet. Vi erbjuder damklockor från svenska Deevotion of Sweden som har utbytbara klockarmband, köp en klocka och några extra armband för att kunna vÀxla vid olika outfits och tillfÀllen. Beroende på om du vill klÀ dig stiligt, mer casual eller sportigt.
Damklockorna från Deevotion of Sweden finns i Classic eller New Collection och kan vÀljas med klockarmband i materialen lÀder, mesh (rostfritt stål) eller Nato (textilarmband).
Till Damklockor
Herrklockor
Klockrummet sÀljer trendiga och prisvÀrda herrklockor på nÀtet. Vi erbjuder brett sortiment, billig frakt och snabba leveranser. HÀr hittar du herrklockor som har funktioner som kronograf för tidtagning, tachymeter för att kunna mÀta hastighet, datumvisning och 24h ur för militÀrtid.
Till Herrklockor
Om Klockrummet
Klockbutiken Klockrummet.se drivs av bolaget Creamfile AB och vi brinner för att leverera hög service och få kunder att verkligen kÀnna förtroende för oss. VÀlkommen att hitta din klocka hos oss!