Den "greia" jeg kjÞpte kom raskt og effektivt. Kvaliteten var bedre enn forventet og prisen var helt innenfor. à handle tilsvarende fra USA er nÃ¥ dyrere og langt mer usikkert. Jeg kommer derfor til... ãã£ãšèŠã
KjÞpte to kniver begge var bra. Cold Steel Ti-Lite 4" Zy-Ex og Böker Magnum Crusader. Begge er lett Ã¥ feste i bukselomme og kan utlÞses nÃ¥r den dras opp Fin og enkel nett side. Valgte Ã¥ plukke den... ãã£ãšèŠã
Beste servicen jeg har fÃ¥tt pÃ¥ Ã¥revis, fikk full oppfÞlging og mulighet til skreddersydd bestilling. Meget beleilig Ã¥ kunne fÃ¥ trygghet bak en bedrift, spesielt nÃ¥r lovverk rundt disse varene kan vÊre... ãã£ãšèŠã
Lett, liten utfordring og relativ rask levering. Siden varen jeg bestilte var pÃ¥ fjernlager tokk det litt lenger tid, men langt innenfor tidsrammen jeg forventet. Jeg mÞtte kun en liten utfordring nÃ¥r... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kjempestort utvalg kniver på lager, sendes innen 24t. Rimelig frakt. Böker, Cold Steel, CRKT, FOX, Kershaw, Lansky, Spyderco, Zero Tolerance - skaffer det meste!
Sandbrekkevegen 95, 5225, Nesttun, ãã«ãŠã§ãŒ
- 48919112
- service@kniveksperten.no
- kniveksperten.no
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
god kundeservice nÃ¥r feil oppstÃ¥r,ogâŠ
god kundeservice når feil oppstår,og rask ekspedering
Recommended
Quick delivery. Fair price- competitive pricing compared to rest of world. Good info on the website showing stock availability and the estimated time to have it in stock. Will order again. AAA+++
Beste servicen jeg har fått på årevis
Beste servicen jeg har fått på årevis, fikk full oppfÞlging og mulighet til skreddersydd bestilling. Meget beleilig å kunne få trygghet bak en bedrift, spesielt når lovverk rundt disse varene kan vÊre komplekse å navigere. Fikk også godt med oppdatering underveis, om jeg skal bestille igjen blir det definitivt herifra:)
Stort sett veldig fornÞyd
Har alltid fått det eg bestillt og når eg lurt på noe så har eg alltid fått svar raskt. Eneste er vel websiden i seg selv da det ikke er så lett å finne en måte å nekte cookies. Ellers veldig fornÞyd.
FÞrsteklasses service hele veien!
Anbefales
Kniveksperten hadde produktet jeg ville ha til den laveste prisen på nettet. Rask levering fra Bergen til Oslo. Veldig fornÞyd.
Effektiv og ukomplisert.
Butikken var tydelig på at bestillingsvaren ville ta noe tid. Etter et par uker kom varen.
Kniven krever noe tilvenning pga uvanlig design. Dette kom også frem i butikkens tydelige bilder.
Kniven fungerer akkurat som den skal ;-)
Veldig fornÞyd
grei nettbutikk med godt utvalg.
Rask og fin service
Kershaw 10 hadde problem med lÃ¥sehempenâŠ
Kershaw 10 hadde problem med låsehempen som holder kniven i sliren. De skal sende ny låsehempe så jeg kan fikse. Rask med å svare og god service.
StrÞkent
Man takker for anledningen til å kunne kommentere kjÞp (vare, som jeg oppfatter det) og service. I omvendt rekkefÞlge vil jeg så si at service var så god som den kunne bli. Kjapt, knirkefritt og strÞkent levert. Ang. gjenstanden så, om enn det smerter, gir jeg den 4 fremfor 5 stjerner. Kniver i sjangeren hadde jeg også på 80-tallet. De var å anse som "perfekte" i utfÞrelse. Det er eggen jeg konkret ref. til. Man lager ikke perfekt nå for tiden, om det står "Made in USA" på med overtydelig skrift hjelper ikke det. Den som har sett/håndtert en Colt rev. fra 50-60-tallet og sammenlignet den med tilsvarende produkt fra de senere ti-år forstår nok hva jeg vil frem til.