Koffie-huis LET OP OPLICHTERS!!! Heb een philips koffiemachine gekocht van 434,99 euro en krijg een prutding van 10 euro. Hopelijk stikken jullie erin heb aangifte gedaan. Fictief adres btw num... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Koffie-Huis verdient geen enkele ster!
Het is dat ik een ster moet geven om door te gaan (rare manier trouwens om een review te mogen schrijven) want dit bedrijf is een frauduleus bedrijf dus verdient geen enkele ster. Toen koffiezetapparaat niet verscheen op afgesproken dag begon ik onraad te ruiken. En inderdaad, website niet meer beschikbaar. Had veel eerder de reviews moet lezen. Koffie-Huis staat zelfs op de politiesite als frauduleuze website. Helaas voor mij te laat. Is me nog nooit overkomen. Weer een desillusie rijker :-( als tustpilot de reviews zelf leest kan ze zelf zien dat het geen enkele zin heeft het bedrijf op de hoogte te stellen van mijn mening!! Dit bedrijf bestaat niet meer sinds vorige week. Dat heb ik in eerdere reviews ook al gelezen!!
Philips Baristina besteld voor 204,99
Philips Baristina besteld voor 204,99, in plaats daarvan na aandringen per mail een goedkoop koffiezetapparaat ontvangen, van zo'n 10 a 15 euro. Aangifte is gedaan, hopen dat deze eikels opgepakt worden.
Oplichters
Oplichters. Koffieapparaat van €434,- gekocht en tot op heden niets ontvangen en geen reacties. Website niet meer bereikbaar.
Het is zelfs zo dat 1 ster nog teveel…
Het is zelfs zo dat 1 ster nog teveel is voor deze laffe honden! Eergisteren nog de website gechecked op Politie.nl en geen malafide meldingen ofzo....Dus ik dacht, dat het wel o.k. was. Dag later kwam AvroTros met een alert van oplichting door deze malafide site. Helaas te laat voor mij! Via Ideal betaald met mijn SNS compleet rekening. Daar zit een aankoopverzekering in verwerkt die dit soort schades vergoedt mits aan bepaalde voorwaarden voldaan. Ben ermee bezig dus! In het vervolg check ik ook de KvK nummers....... Laat mij geen 2e x naaien. Google zou gewoon een banner moeten laten zien die aangeeft dat een bepaalde site zeer kort on-line is. Dan ben je veel alerter!
DOET DIT NIET!!!
Het zag er allemaal zo goed uit de site dat ik geen review had gezocht!
Maar toen ik wilde afrekenen weigerde mijn bank de betaling te doen! Wat ben ik blij dat dit me heeft geholpen om een grote fout te maken! Dat zulke websites nog mogen bestaan!!!! Schandalig!
Oplichting trap er niet in.
Hier ook een machine besteld van 434 kreeg er een van 20 euro. Contact via mail ging matig idd om tijd te rekken, maar ik had inmiddels al aangifte gedaan in die tijd, omdat niets klopt, en er waren toen nog geen revieuws helaas.
Webshop fraude
Zoals door anderen al aangegeven zijn dit oplichters. Duur koffiezetapparaat besteld en helaas met ideal betaald, kreeg een aro coffee maker a 19 euro. Alleen via email te bereiken, reageren daar alleen op met pogingen tijd te rekken voor je aangifte doet, om zo meer mensen op te lichten. Kvk nummer niet bekend. Beide telefoonnummers verbinden door naar een Vlaams antwoordapparaat en de ander wordt direct opgehangen. Zoveel mogelijk aangifte doen tegen deze malafide lui
Koffie apparaat besteld van 400.00 euro
Koffie apparaat besteld van 400.00 euro
Geleverd een koffie filter apparaat
Van 16euro.
Oplichting.
Aangifte gedaan.
Ik heb drie weken moeten wachten voor…
Ik heb drie weken moeten wachten voor ik mijn geld terugkreeg, terwijl de klantenservice nauwelijks reageerde. Uiteindelijk kreeg ik mijn geld wel terug, maar de lange wachttijd en slechte communicatie waren erg frustrerend. Niet ideaal.
OPLICHTING!!
OPLICHTING!!
Jura apparaat a 550€ besteld
Ali expres koffie filter ontvangen.
Schandalig! trap er niet in
Inderdaad ook een goedkoop koffiezet…
Inderdaad ook een goedkoop koffiezet van €20,- ipv de dure die ik besteld had.
KvK nummer is vals, en op nummer wordt niet gereageerd
Matige service
Matige service, koffiemachine was defect door transport DHL. Fotos gemaakt en duurde 2 dagen voor een reactie. Uiteindelijk een retourlabel gekregen en na 13 dagen mijn geld terug gestort gekregen. Jammer dat het allemaal zolang duurde.
koffie apperaat besteld van 220 euro…
koffie apperaat besteld van 220 euro ,kreeg apperaat van 20 euro dus ook opgelicht,helaas ook betaalt met ideal ,maar zijn er mee bezig...
Dit lijkt inderdaad oplichting.
Dit lijkt inderdaad oplichting.. Ik heb een machine gekocht, maar geen reactie, tot op heden ook nog niks ontvangen..
Had eerste de verkeerde machine…
Had eerste de verkeerde machine ontvangen , daarna netjes opgelost en de juiste ontvangen en 10% terug van het aankoop bedrag. Bedankt Mark.
koffie-huis LET OP…
Koffie-huis LET OP OPLICHTERS!!!
Hopelijk stikken jullie erin heb aangifte gedaan.
Fictief adres btw nummer klopt niet telefoonnummer niet reageren nergens op.
Kvk klopt ook niet.
Zoveel mogelijk aangifte doen dan pas kunnen ze er iets mee.
Scam company / wrong product sent.
Scam company / wrong product sent.
Bought a nespresso machine and got an item worth 20 euros. This is a scam, luckly I paid with credit card and will have the purchase disputed and reinbursed, but be aware.
LET OP: OPLICHTER!!!!
LET OP! OPLICHTER!!!!
Wij hadden een siemens eq6 besteld en krijgen een budget ouderwets koffie apparaat.
telefoonnummers wordt niet beantwoord, kvk klopt niet, btw nummer is onzin.
Google Ads zijn betaald door Bestfullfill in China.
Oplichting
Oplichting. Apparaat besteld van ruim 400euro en een ouderwets ding van 20euro max ontvangen. Geen enkel contact mogelijk.
Pas op zijn oplichters
Pas op zijn oplichters! Kvk nummer bestaat niet, mobielnummer werkt ook niet. Ben er mooi ingetrapt 😡
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。