Updated my original review as I got a refund after posting it. Still, I should have been helped earlier and without such measures. Original review: "I ordered a replacement part for my bialetti french... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik was op zoek naar een passende O-ring voor mijn espresso machine. Op andere webshop was de prijs aanzienlijk hoger dan op de Koffie Koning. In de eerste instantie dacht ik door de afwezigheid van e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een formaat brievenbuspakketje (echt klein en plat) dat tóch met de DPD bezorgdienst aan de deur kwam, inclusief aanbellen. Dus niks brievenbus. Ik was al niet blij met de verzendkosten, maar d... ãã£ãšèŠã
Product zoals omschreven. Verzending ging erg traag. Pakketje had prima door de brieven bus gekund. Veel betalen voor pakket bezorging. Pakketje beschadigt en 1,5 week later pas kunnen ophalen op een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
KoffieKoning is een groothandel in espressomachines, benodigheden en importeert koffie uit met name Italie. We zijn actief sinds 2003. Wij zijn officieel merkdealer, verdeler of importeur van ALLES wat we verkopen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlotte levering!
Dit bedrijf heeft werkelijk allesâŠ
Dit bedrijf heeft werkelijk alles betreft koffie en rekent schappelijke prijzen. Of het nou om koffie gaat, machines of losse onderdelen. Alles. Verder snel verzonden. Geen poespas. Echt tof!
Alles prima geregeld
Alles prima geregeld. Snel geleverd, compleet en netjes. Aflevertermijn van een uur is heel fijn! Het was ook mooi binnen die tijd geleverd.
Klantenservice is supersnel
Bestelling ontvangen waarbij de verpakking van een deel van van de bestelling beschadigd was.
Hierover gecommuniceerd met de klantenservice van koffiekoning.nl die supersnel en adequaat reageerden.
Verzending duurde even.
Verzending duurde even.. geen bericht van klantenservice. Verder prima aangekomen en verpakt.
Onderdeel snel gevonden op de websiteâŠ
Onderdeel snel gevonden op de website en heel snel geleverd. Apparaat werkt weer als een tierelier.
Ik heb nog niets ontvangen
snelle en goede service
snel geleverd onderdeel en nette correspondentie om mij op de hoogte te houden.
Zeer goede originele kwaliteit. Ga zo door!
Oplichters!
Onderdeel voor koffiemachine besteld en betaald. Vervolgens niets meer gehoord. Op mails en berichten via website wordt niet gereageerd. Oplichters!!!

Koffiekoning ããã®åç
Besteld en zeer snel geleverd zoalsâŠ
Besteld en zeer snel geleverd zoals afgesproken, een goed bedrijf die nakomt wat hij/zij zegt en ze hebben ook heerlijke koffiebonen echt een aanrader !!!
Krijg ook geen telefonisch contact ofâŠ
Krijg ook geen telefonisch contact of antwoord op mijn email
Ze hebben heerlijke koffie.
Aangekocht schort na 2 weken geleverd
Update 27 juni: geen enkele reactie op e-mail, zijn telefonisch niet bereikbaar en geen reactie op deze review. Ik denk dat het een oplichters site is.
Aangekocht schort na 2 weken geleverd, geretourneerd onder wet retourrecht want was te laat als cadeau. Nooit meer wat gehoord, geen geld terug en geen ontvangstbevestiging. T&T van DPD geeft aan dat ze het hebben ontvangen en dit is nu twee weken geleden. Ze zijn telefonisch niet bereikbaar, reageren niet op mijn e-mail en ik vraag me af of dit wel goed komt.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã