レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

C’est un super compromis entre fauteuil et bain de soleil. Sa conception et les micro billes lui permettent d’épouser parfaitement les courbes du corps ce qui le rend trÚs agréable et confortable.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super klantvriendelijke ervaring! Een van de meest prettige klant ervaringen die ik ooit heb gehad, pro actief en super vriendelijk geholpen toen ik met een mix up probleem bij Sit&Joy aankwam. A... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Langere leveringstermijn, verkeerd artikel, retours gaf niet de optie verkeerd artikel, retourslabel duurt dan ook weer dagen. Bellen en wachtbandje dat na 2min afgebroken wordt met 'probeer het later... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具店
  2. アりトドア家具店

圓該䌁業による蚘述

Welkom bij Sit&Joy, waar comfort, kwaliteit en stijl samenkomen om jouw leefruimte te transformeren. Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie zitzakken die niet alleen een perfecte aanvulling zijn op elk interieur, maar ook ongeëvenaard comfort bieden. Bij Sit&Joy geloven we dat iedereen verdient te ontspannen in stijl, en daarom zetten we ons in om producten te leveren die aan deze visie voldoen.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Kwaliteit en prijs uitstekend

Kwaliteit en prijs uitstekend. Snelle levering.

2026幎2月12日

Sit&Joy からの回答

We stellen uw 5-sterrenbeoordeling zeer op prijs. Het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een eerlijke prijs is voor ons erg belangrijk, dus uw feedback betekent veel voor ons.

Snel bezorgd

Snel bezorgd

2026幎2月1日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk bedankt voor uw recensie. Snelle levering is ons doel, dus het is fijn om te horen dat alles snel bij u is aangekomen.

5぀星のうち5の評䟡

JÀtte nöjd med denna sittsÀcken

JÀtte nöjd med denna sittsÀcken. Den Àr jÀtteskön o snygg o praktisk o lÀtt att rengöra.

2025幎12月12日

Sit&Joy からの回答

Tack för att du tog dig tid att dela din feedback. Vi Àr så glada att du Àr så nöjd med din sÀcksÀck. Vi hoppas att den fortsÀtter att ge dig mycket komfort.

honden kussen

Mooi honden kussen en snel geleverd

2025幎10月15日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn erg blij dat u het hondenkussen mooi vindt en dat de levering snel en goed is verlopen.

5぀星のうち5の評䟡

Top producten die lang meegaan

11 jaar geleden al een kleine zitzak voor m'n peuter gekocht jaren veel plezier van gehad en hebben hem nog steeds, dus nu met volle overtuiging een nieuwe relax en game zolder een gaming duo en zak poef gekocht , zeer blij mee en zit nu al heerlijk

2025幎9月17日

Sit&Joy からの回答

We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om zo'n uitgebreide recensie achter te laten. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe aankopen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち4の評䟡

Goede service en snelle oplossing

Helaas zat er bij mijn bestelde poef niet genoeg vulling. Dit is echter heel snel en netjes opgelost door extra vulling op te sturen. Ik ben vriendelijk en goed geholpen, bedankt !

2025幎9月2日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk dank voor uw evenwichtige beoordeling. Het spijt ons dat de poef niet zoals verwacht is aangekomen, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Het is fijn om te horen dat ons team een positieve indruk heeft gemaakt.

5぀星のうち5の評䟡

Bain de soleil d’un nouveau genre

C’est un super compromis entre fauteuil et bain de soleil.
On s’y laisse facilement tomber dans les bras de Morphée

Enfin, sa légÚreté le rend facile à déplacer et transporter.

2025幎8月12日

Sit&Joy からの回答

Merci d'avoir pris le temps de laisser un avis aussi pertinent. Nous sommes ravis que le design et le confort de notre bain de soleil aient répondu à vos attentes. Il a été conçu précisément pour concilier forme et fonctionnalité. À de nombreux aprÚs-midis de détente !

Aanrader

Vulling zitzak besteld via website: Duidelijke uitleg en degelijk materiaal

2025幎8月10日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk dank! Fijn om te horen dat het bestelproces duidelijk was en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de vulling.

Einfach perfekt!

Ich kaufe dir SitzsÀcke zum zweiten Mal. Jetzt als Geschenk, weil ich selbst sooo glÌcklich und zufrieden mit meinen zwei bin! So relaxed und eine klasse QualitÀt!
Ebenso wieder schnelle Lieferung und wirklich fairer Preis!

2025幎8月5日

Sit&Joy からの回答

Vielen Dank fÃŒr Ihre nette Bewertung! Wir freuen uns sehr, dass Sie Ihre SitzsÀcke immer noch genießen – und noch mehr, dass Sie uns auch fÃŒr ein Geschenk ausgewÀhlt haben. Schnelle Lieferung und faire Preise sind unser Ziel, daher sind wir froh, dass wir wieder alle Kriterien erfÃŒllt haben!

Snabb leverans

Snabb leverans. Relativt enkel att montera. Något hård att sitta i men snygg fÀrg.

2025幎7月19日

Sit&Joy からの回答

Tack för din recension. Vi Àr glada över att leveransen var snabb och att monteringsprocessen var enkel. Vi uppskattar dina kommentarer om sittkomforten och kommer sÀkert att ha detta i åtanke för framtida förbÀttringar. Det glÀder oss att höra att fÀrgen faller dig i smaken!

snelle levering

snelle levering, voldoet aan verwachting

2025幎7月11日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn blij om te horen dat je bestelling snel is aangekomen en dat alles aan je verwachtingen voldeed.

5぀星のうち4の評䟡

Een mooi en goed kwaliteitsproduct

Een mooi en goed kwaliteitsproduct. Mooie oplossing voor het vullen van de ligzakken.

Het zou 5 sterren krijgen als hij wat breder zou zijn. Maar het ligt heerlijk.

2025幎6月13日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk dank voor uw vriendelijke beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

5぀星のうち4の評䟡

Rits binnenzak was niet ok

Alles verliep naar wens maar bij zitzak2 was de ritsluiting van de binnenzak foutief en hebben we zelf aan elkaar moeten naaien om de isomoblikjes te kunnen omkapen. Dag 1 vlotte reactie op mails echter dag 2 geen reactie. Jammer maar helaas echter finaal alles ok.

2025幎6月15日

Sit&Joy からの回答

Hartelijk dank voor uw beoordeling en dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Onze oprechte excuses voor het ongemak veroorzaakt door de defecte rits van de binnenzak van de zitzak.
We zijn blij om te horen dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Nogmaals bedankt voor uw evenwichtige en constructieve feedback

Snelle levering

Snelle levering.
Mooi produkt.
Enige nadeel vond ik het vullen van het zitkussen.
Dat vergt wel precisiewerk.
Gaat toch altijd moeilijker dan je van te voren denkt.

2025幎6月1日

Sit&Joy からの回答

Tack för din genomtÀnkta recension och för att du gav oss 4 stjÀrnor! Vi Àr verkligen glada att höra att du var nöjd med den snabba leveransen och tyckte att produkten var vacker. Vi uppskattar din feedback angående fyllningen av sittdynan - du har helt rÀtt, det kan vara lite krångligt och krÀver viss omsorg. Vi kommer att ta med oss dina kommentarer i vårt stÀndiga arbete med att förbÀttra oss. Tack igen för ditt stöd!

God kvalitet

KÞbte en udendÞrs puf, den er umildbart i rigtig god kvalitet og farverne matchede med billederne på hjemmesiden.
Er rigtig godt tilfreds med mit kÞb.
Syntes dog leveringen var lidt langsommere end anvist.

2025幎6月4日
自発的なレビュヌ

Sit&Joy からの回答

Mange tak for din venlige anmeldelse og for at give os 4 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du er glad for din udendÞrs puf, og at farverne svarede til dine forventninger. Vi er kede af at hÞre, at leveringen var lidt langsommere end lovet - vi forstår, hvor vigtig rettidig levering er, og sÊtter pris på din tålmodighed. Din feedback er virkelig vÊrdsat, og vi er glade for, at du er tilfreds med dit kÞb generelt.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。