Koffietje レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Een kannetje besteld en op de bonnefooi een zak “surprise me” koffie erbij besteld. Het feit dat je kon aangeven wat voor branding je wilt gaf me vertrouwen. E-mails waren duidelijk en gelukkig ook ni... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen week de San Remo Cube binnengekregen, wat een fantastische machine! Sám bedankt voor de snelle levering en terugkoppeling op de vragen die ik had! Absolute aanrader

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer producten besteld bij koffietje.nl De eerste keer razendsnel thuisgeleverd. Afgelopen keer ervoor gekozen om het zelf op te halen ivm vertraging pakketdiensten rondom de fee... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige winkel. Altijd alles op tijd en de meest bijzondere koffies daar mogen ontdekken. Keer op keer wordt ik verrast wat koffietje voor een mooie bijzondere koffie aanbiedt. Kan ik iedereen aa... もっず芋る

䌁業情報

1. コヌヒヌ店
  2. コヌヒヌメヌカヌ提䟛業者
  3. コヌヒヌ卞売業者

圓該䌁業による蚘述

Wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebar die toevallig “Coffeelovers” heette. Cliché right? Naast het bezoeken van specialty coffee bars, selecteren we maandelijks een Koffiebox, hebben we onze eigen koffiekopjes gemaakt en verkopen we (bijna) alles voor specialty coffee voor thuis.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Super!

Super fijn bedrijf, goede prijzen en tijdige bezorging. Aan alle kanten prettig. Tevreden klant!

2023幎10月6日

Koffietje からの回答

Bedankt voor je review Lauro!

Fijne service

Snelle afhandeling na de bestelling, en kreeg zelfs een handgeschreven kaartje bij het pakketje (dat thevens was ingepakt). Heel leuk gebaar! M’n bestelling was een cadeau voor iemands verjaardag en hij viel zeer in de smaak :) dank aan koffietje.nl!

2023幎10月2日

Koffietje からの回答

Heel erg bedankt voor je mooie review Celine! Fijn om te horen dat het cadeau in de smaak viel 🙌

Weegschaal besteld

Weegschaal besteld, deze werkt fantastisch. Pakketje was erg leuk gepersonaliseerd met een handgeschreven kaartje. Daar word ik erg vrolijk van!
Bedankt Sám en Roald!

2023幎9月25日

Koffietje からの回答

Bedankt voor je review! En heel fijn dat we je blij gemaakt hebben 😊

5぀星のうち5の評䟡

Fragiel pakje (glas) goed ingepakt en

Fragiel pakje (glas) goed ingepakt en intact aangekomen, zaten ook nog leuke stickers bij en een handgeschreven kaartje.
Topervaring! Dankjewel!

2023幎9月26日

Koffietje からの回答

Fijn dat het heel is aangekomen! En bedankt voor je review 🙏

Fijne ervaring

Goede prijs, snelle service en leuker ingepakt dan ik zou verwachten. Persoonlijke noot van de verkoper maakt het helemaal af. Top!

2023幎8月17日

Koffietje からの回答

Ontzettend bedankt voor je review Rob!

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk, snel en attent.

Bestelling was makkelijk gedaan via de website.
Alles mooi en goed verpakt met aandacht voor detail en met persoonlijke noot.
Kom zeker bij jullie terug als ik weer wat nodig heb.

Ga zo door.

2023幎8月25日

Thanks Hugo! Hopelijk tot snel 🙏

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer besteld

Voor de tweede keer besteld, de eerste keer was denk ik drie jaar geleden. Kreeg toen een handgeschreven bedankje, hoeft niet maar wel bijzonder. Dus deze had ik bewaard bij de koffiefilters, ik bestel er gelijk een boel, waardoor deze kleine persoonlijke touch mij weer overtuigde om daar weer te bestellen. Op zondag besteld en maandag ontvangen.

2023幎8月10日

Koffietje からの回答

Hoi Juan, ontzettend leuk om te lezen dat je mijn kaartje waardeert en het zelfs bewaard hebt! Laat de koffie smaken en tot de volgende keer 🙏

Persoonlijke aandacht.

Mijn bestelling was even niet leverbaar buiten de schuld van Koffietje om.
De eigenaar doet veel moeite, om het de klant naar de zin te maken en levert het artikel, wanneer het de klant het beste uitkomt. Zelfs met een persoonlijk bericht bij de bestelling.

Top.

2023幎8月6日

Koffietje からの回答

Fijn dat je zo lang wilde wachten. Bedankt voor review en heel veel plezier met je handmolen 🙌

Snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling was snel geleverd met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Het koffie apparaat meteen in gebruik genomen en zeer tevreden over de werking.

2023幎7月30日

Dankjewel Miranda!