Een kannetje besteld en op de bonnefooi een zak “surprise me” koffie erbij besteld. Het feit dat je kon aangeven wat voor branding je wilt gaf me vertrouwen. E-mails waren duidelijk en gelukkig ook ni... もっと見る
企業が回答しました
Afgelopen week de San Remo Cube binnengekregen, wat een fantastische machine! Sám bedankt voor de snelle levering en terugkoppeling op de vragen die ik had! Absolute aanrader
企業が回答しました
Voor de tweede keer producten besteld bij koffietje.nl De eerste keer razendsnel thuisgeleverd. Afgelopen keer ervoor gekozen om het zelf op te halen ivm vertraging pakketdiensten rondom de fee... もっと見る
企業が回答しました
Geweldige winkel. Altijd alles op tijd en de meest bijzondere koffies daar mogen ontdekken. Keer op keer wordt ik verrast wat koffietje voor een mooie bijzondere koffie aanbiedt. Kan ik iedereen aa... もっと見る
企業が回答しました
Wij zijn Sám & Roald. Twee mensen die elkaar hebben gevonden door de koffie! Ons verhaal is ontstaan bij een koffiebar die toevallig “Coffeelovers” heette. Cliché right? Naast het bezoeken van specialty coffee bars, selecteren we maandelijks een Koffiebox, hebben we onze eigen koffiekopjes gemaakt en verkopen we (bijna) alles voor specialty coffee voor thuis.
Sint Bonifaciuslaan 104, 5643 NE, Eindhoven, オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Mooie producten. Snelle verzending. Van koffieliefhebbers voor een koffieliefhebber. top!

Koffietje からの回答
Betrouwbaar: snel verzonden, produkt goed verpakt en in prima staat. Aan te raden!

Koffietje からの回答
Duurde beetje lang voor de bestelling in huis was terwijl het artikel als voorradig op de site stond, maar…. heel vriendelijk kaartje erbij met dank voor het geduld..
Uiteindelijk wel tevreden, ook met het geleverde.

Koffietje からの回答
Ik had een Chemex besteld als verjaardagcadeau. De chemex was goed geprijsd ten opzichte van andere websites, werd snel verzonden, en kwam in perfecte staat aan. In de doos zaten nog extraatjes zoals stickers en een hand geschreven kaartje. Kan het 100% aanraden.

Koffietje からの回答
Snelle levering, product is precies naar verwachting en ik ben er heel erg tevreden mee. Niets op aan te merken.

Koffietje からの回答
Prima communicatie toen bleek dat mijn fancy hand-bonenmaler niet meer op voorraad was. Kwam uiteindelijk alsnog maar met extra koffiebonen voor het wachten. Goed werk Sam!

Koffietje からの回答
Snelle en efficiënte levering.
Producten van hoogwaardige kwaliteit.

Koffietje からの回答
Extremely fast delivery, packed well, included stickers and a hand-written note. Absolutely would order from them again.

Koffietje からの回答
Recentelijk mijn eerste koffiebox besteld en van het weekend ontvangen. Leuk met een persoonlijk kaartje. Wat een toffe specialty coffees zitten daarin zeg. Heb al twee van de drie geprobeerd en ik vond ze super. Hopelijk is de derde ook lekker funky.

Koffietje からの回答
Great customer care, good assortment of filter coffee tools, I'd like to have more options on the beans, think about having single origin bags.

Koffietje からの回答
Snelle levering en vriendelijk kaartje in de doos. Prima 1e ervaring!

Koffietje からの回答
Geen bevestiging van de order in de mail. Bij navraag via whats app geen reactie. Via mail heel sne een reactie! Alles bleek al onderweg te zijn en werd netjes verzorgd geleverd met een persoonlijk berichtje! Top! Als de order followup direct goed was geweest zou ik 5 sterren geven. Nu dus 4, want alles was verder prima in orde inclusief het persoonlijk contact.

Koffietje からの回答
Het detail wat er aan de verzending gewijd is: het inpakken van het product, het schrijven van een persoonlijke boodschap op een kaart, het bijsluiten van een paar leuke stickers, gewoon top!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。