Vi bestilte Mexicansk Buffet til 41 pers. til rund fÞdselsdag, og alle aftaler blev overholdt. Alt blev gennemgÃ¥et ved levering, alt var pakket nemt og lige til at gÃ¥ til. UdfÞrlig vejledning. Sal... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Der var let at bestille, maden kom nÊrmest perfekt timet (mÃ¥ske mere tilfÊldigt, men ikke desto mindre vÊrdsat), ham der leverede var super flink og havde godt styr pÃ¥ det hele. Maden var fantas... ãã£ãšèŠã
Kokkens buffet kan varmt anbefales. Oliver var sÃ¥ behjÊlpelig og virkelig serviceminded. Vi havde nogle allergiker, som gav lidt udfordringer, men det hjalp de lige med at fÃ¥ lÞst. Maden smagte... ãã£ãšèŠã
Ualmindelig dÃ¥rligt mad. Vi havde bestilt hÞns i asparges men fik leveret asparges suppe. Alt kÞdet var sÃ¥ tÞrt at man kunne hÞste stÞv op. Pastasalat med store vandet tomater uden noget dressing..... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Skal du holde privat fest eller et virksomhedsarrangement ? Vi leverer dejlige & lÊkre buffeter lige til dÞren fra vores landsdÊkkende diner transportable. Vores motto er "Det skal vÊre let at holde en fest". Her kan du fÃ¥ bÃ¥de mindre buffeter og store buffeter fra 75,- og op til 299 kr. pr. kuv. Alt efter hvad du skal bruge af festmad, sÃ¥ har vi det helt rigtige udvalg til din fest. Vi har siden 2006 leveret mad ud af huset over 28.600 gange med stor succes, og har fÃ¥et utrolig god feedback fra vores kunder. De fleste anmeldelser modtager vi i vores call center, og efter festen nÃ¥r vi henter servicen. Vi gÞr os umage for at du og dine gÊster fÃ¥r en god oplevelse hver gang. Vi arbejder konstant pÃ¥ at indfri alle vores kunders forventning, og opretholde vores gode kvalitet af mad til prisen. Vi sÊtter en Êre i at yde og leverer den bedst mulige service og mad til dig og dine gÊster. Det er vigtigt at du fÞler dig godt behandlet. Din feedback er ogsÃ¥ vigtig for os. Tlf. 72302005. Kokkens Buffet tilbyder dig: â¢ET STORT UDVALG af hjemmelavet buffet tilbehÞrs retter flot anrettet i skÃ¥le og pÃ¥ fade med et spÊndende udvalg af forskellige ovnstegte hele stege af god kvalitet. â¢BUFFET FRA KUN 89,- kr. pr. kuvert (min. 10 kuverter). â¢Personlig rÃ¥dgivning Tlf. 72302005 pÃ¥ alle hverdag ml. 9.00 â 16.30. â¢ONLINE BESTILLING Pà WEBSHOP du kan Êndre og rette i din bestilling frem til 8 dage fÞr festen. Vi laver ogsÃ¥ akut bestillinger med kun fÃ¥ dages varsel. â¢UDBRINGNING ALLE UGENS DAGE til en fordelagtig pris. Ved levering bÊrer chauffÞren festmaden ind og gennemgÃ¥r din bestilling inden maden overlades til dig. â¢GRATIS AFHENTNING af rengjorte fade og skÃ¥le efter festen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
31/5-25
31/5-25. Havde sammensat en buffet selv, til 23 personer. Var meget skuffet over broccolisalaten, den manglede rigtig meget snask, tazikkien var rigtig god, desvÊrre kun nok til 10 personer, salaten var meget kedelig, tomatsalaten manglede meget mere lÞg, For lidt tynstegsfilet. Bulgursalaten meget kedelig. FlÞdekartoflerne var smagslÞst, kartoffelsalaten var bestemt ikke hjemmelavet. Desserten var jordbÊr trifli, alle 23 personer havde kun lige smagt på den, tÊnker der var brugt fÊrdig kÞbt jordbÊrgrÞd, med macroner, virkelig kedelig. Servicen med bestillingen og kÞrsel kan der ikke sÊttes en finger på.

Kokkensbuffet.dk ããã®åç
maden kom til den aftalte tid
maden kom til den aftalte tid. god mad - en fair pris, mht afhentning af ting igen, var kokkens buffet yderste flexible mht adresse. Vi er godt tilfreds
Vi brugte kokkens Buffet til minâŠ
Vi brugte kokkens Buffet til min datters konfirmation. Super god kundeservice og fantastisk mad til en fornuftig pris. Kan varmt anbefales.
Rigtig go' mad!
Vi sammensatte selv en buffet til vores bryllup den 24. maj 2025 og alt blev leveret til tiden og det smagte fortrinligt. Mange ting var gode men vi vil fremhÊve noget så simpelt som frikadellerne og den brune sovs, nÞj det smagte godt og blev bemÊrket af flere gÊster :)
Servicet blev afhentet som aftalt i dagene efter weekenden (mandag) som aftalt. En stor anbefaling herfra og vi kunne sagtens finde på at handle her igen.
Kan klart anbefales
Kan klart anbefales. Maden kom til tiden og fin samtale med chauffÞren. Der var det der var bestilt og rigelig af det , maden smagte rigtig godt og til en overkommelig pris. Servicen blev afhentet fÞrste dag efter weekenden. SÃ¥ en rigtig god oplevelse og ikke sidste gang vi bestiller her ð
Vildt god oplevelse
Super lÊkker mad i rigelige mÊngder. Nemt at bestille, og fantastisk kundeservice og rådgivning inden endelig bestilling blev sendt.
Dem bruger vi hjertens gerne igen.
Super mad og service
BÃ¥de mad og service spiller hos Kokkens Buffet. Jeg brugte dem for 12 Ã¥r siden til vores bryllup og nu igen til vores datters konfirmation og begge gange har det vÊret en fantastisk oplevelseâºïž. Varm anbefaling herfra.
Super god mad
Super god mad, fin levering af mad og afhentning af service. Vi vil helt sikkert bruge kokkens buffet igen
Super god chauffÞr som viste voresâŠ
Super god chauffÞr som viste vores kÞkken damer det hele . Vi havde bestilt et par ekstra kuverter, det havde slet ikke vÊret nÞdvendigt.
Godt mad , kan klart anbefales
Vi valgte Kokkens buffet igen.
God service i forbindelse med bestillig.
Ligeledes ved generelle henvendelser i forbindelse med spÞrgsmål til samme.
Levering til tiden, god pris og der var rigeligt med mad.
Ros fra gÊsterne om maden.
Servicen blev afhentet som aftalt
5 stjerner uden tvivl.
Maden kom for sent
Maden kom for sent, og maden var uspiselig, gav 7500 kr. For sultne gÊster. vil på ingen måde anbefale kokkens Buffet.

Kokkensbuffet.dk ããã®åç
Kun roser
Maden kom til tiden, alt var lÊkkert, veltilberedt og der var nok af den ð
Vil helt sikkert bestille igen ððð¥Ž
Vi har lige holdt konfirmation
Vi har lige holdt konfirmation, hvor vi selv sammensatte buffeten. Alt var virkelig lÊkkert og chauffÞren gav sig god tid, til at gennemgå leveringen med os.
Stor tilfredshed hver gang jeg harâŠ
Stor tilfredshed hver gang jeg har bestilt hos jer.
Meget venligt personale
Fantastisk mad
Fantastisk mad
og der var nok til alle
ikke sidste gang vi har kÞbt ved jer
We are was very happy
We are was very happy! Test good and big portions, so we have alot food left.
At jeg selv kunne sammensÊtte minâŠ
At jeg selv kunne sammensÊtte min buffet lige som jeg Þnskede det.
Maden blev leveret, som aftalt. ChauffÞren var grundig med at tjekke om alt, var der.
Maden smagte som forventet.
Returemballage afhentet, som aftalt
Perfekt
Dejlig og lÊkker mad og der var ikke noget at klage over. Der var masser af mad
Venlighed og god opfÞrelse ved levering af mad og afhentning af service.
Fantastisk
Fantastisk
Vi bestilte til 12 Pers og det var virkelig lÊkker mad og rigeligt af det. Vi bespiste 5 Pers dagen efter
ChauffÞren der leverede skal have 10 stjerne han kunne virkelig give en smil på lÊben det var lige fra han havde kÞrt en ged ned og marineret til os til at han havde 119 kuverter med til det der var i varme kassen skulle tÞ op i 10 timer han var virkelig rar og sjov vi bestiller helt sikkert igen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ