Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus レビュヌ 81

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Til min 70 års fÞdselsdag , fik vi dejlig mad fra Kolding Kokken , skÞn buffet , alt var i orden . SÞde serverings damer . Super behandling af Sabrina og Kristian . Mvh . Jette Larsen

Jeg havde virkelig set frem til en god oplevelse med Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus – men det blev desvÊrre en kÊmpe skuffelse. Maden var langt under forventning. Den virkede kedelig,... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale Kolding Kokken. Maden blev bragt og kom prÊcis pÃ¥ det aftalte tidspunkt.. LÊkker og meget indbydende buffet med friske rÃ¥varer.. Alle bÞrn og voksne blev godt mÊtte.... もっず芋る

FuldstÊndig vidunderlig mad til vores bryllup! Rigtig god kommunikation hele vejen igennem og styr pÃ¥ alt. Vi havde meget erfarent personale fra jer med til at servere vores buffet - de var deres vÊg... もっず芋る

䌁業情報

1. 仕出し業者
  2. 宎䌚堎
  3. 出前
  4. パヌティヌ プランナヌ
  5. レストラン
  6. コミュニティホヌル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÊrt i Pjedsted forsamlingshus. Mad ud af huset og i huset. Vi kan hjÊlpe med alt til jeres fest.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

81件のレビュヌ

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Den lÊkreste bryllupsmad og tryghed i leveringen

Kolding Kokken leverede mad og stod for serveringspersonale til vores bryllup på Fyn i juli 2022 med 100 gÊster, hvilket var en helt igennem fantastisk oplevelse! Vi kan varmt anbefale dem! Vi fÞlte os hÞrt og trygge fra vores fÞrste mÞde med kokken, de sammensatte en skÞn menu, som smagte fuldstÊndig vidunderligt, og de kÞrte serveringen på dagen helt upåklageligt! Min sÞster, der for fÞrste gang skulle vÊre toastmaster, satte også stor pris på dialogen med kokken fÞr og under middagen. De af vores gÊster, der havde sÊrlige madmÊssige behov, havde også en god oplevelse. Serveringspersonalet var professionelt og utrolig sÞde, og de gik ekstra langt for at sikre, at vi havde den fest vi Þnskede - selv med sidste Þjebliks indkÞb af ekstra sodavand, da vi havde kÞbt for lidt (vi stod selv for drikkevarer, som tjenerne serverede). Sidst men bestemt ikke mindst fik vi det hele til en rigtig god pris. Så mange tak til jer alle hos Kolding Kokken - varm anbefaling her fra!

2022幎7月20日

Guldbryllup

Vi holdt guldbryllup 15. Juli.
Alt fungerede perfekt, dejlig mad, god vin og betjening venlig og professionel. Så vi har kun ros til “Kolding Kokken” og personale.
Anne og Hans

2022幎7月18日

Fantastisk og fejlfrit

Fantastisk og fejlfrit! Vi fik leveret mad fra Kolding kokken til vores sÞns konfirmation d.13.05 og vi kunne ikke forestille det bedre! Super lÊkker velmagende mad, moderne prÊsentation, god pris, ingen problemer med kommunikation, levering osv. Vi kan varm anbefale!

2022幎5月25日

Vi holdt konfirmation dÚr lÞrdag d 21

Vi holdt konfirmation dÚr lÞrdag d 21 maj og alt forlÞb som planlagt 👍 Og alt maden smagte fantastisk og dÚr var mere end rigeligt.

Deres hvidvin er fantastisk 😍
Selvom bÞrne var nysgerrig var dÚr tid til at svare dem 👍.

Servicen var fantastisk og ikke sidste gang vi kommer dÚr 😊.

SÃ¥ Sabrina nÊste gang vi skal holde noget er i de fÞrste dÚr fÃ¥r en forespÞrgsel 👍 Tak for en mega god dag.
Mvh Per Sandra og Nick

2022幎5月23日
自発的なレビュヌ

Anbefaler dem på det kraftigste. De er bare gode.

Vi kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken i Pjedsted Forsamlingshus. De var os blevet anbefalet af andre og de oversteg vores forventninger. De leverer både en professionel og en personlig service. Og så er deres mad bare virkelig, virkelig god - ganske enkelt.
Vi vil helt klart bruge dem igen - det er sikkert.

2022幎5月12日

Exceptionelt lÊkker vegansk 4 retters middag til 18 gÊster

I lÞrdags leverede Kolding Kokken en 4 retters middag til 18 gÊster.

Kvaliteten og smagen var afgjort 5 stjerner.

Vi blev imponeret over den skala af smagsnuancer i menuen. Det blev sandeligt en symfoni.

Udtrykkeligt ingen af vores gÊster savnede de traditionelle retter. TvÊrtimod.

Hver ret blev akkompagneret af vegansk fremstillede drikkevarer, som levede op til Kolding Kokkens plantebaserede menu.

Vi glÊder os hjerteligt til, at vi kan gentage successen ved de kommende festlige lejligheder hos os.

2022幎1月31日

145 års fÞdselsdag.

Vi har holdt fÞdselsdage i Forsamlingshuset med knap 80 gÊster, og alt klappede - maden perfekt og velsmagende - service helt i top - Huset fremstod virkelig fint med veldÊkkede bord - alle aftaler blev overholdt. Stor tak til Christian og Sabrina....

2021幎10月5日
自発的なレビュヌ

Ualmindelig velsmagende og lÊkker tapas-buffet

Tak for en ualmindelig velsmagende og lÊkker tapas-buffet i en meget flot anretning til 35 gÊster👏👍.
Alle gÊsterne roste buffeten til skyerne - og udmeldingen fra de unge i flokken var: “NÞj, hvor smager det godt, det her😊”. Og de guffede!!!! Og det gjorde vi alle😀.
Og også stor tak for venlig, hurtig og effektiv kommunikation og fleksibilitet - og ikke mindst også for levering til tiden.
Så jeg vil gerne give jer 6 ud af 5 stjerner😊.

2021幎9月16日

LÊkker konfirmationsbuffet

Vi fik leveret en super lÊkker konfirmationsmenu. Konfirmanden var selv med til at planlÊgge menuen sammen med kokken og der blev lyttet til alle Þnsker og sammensat en fin buffet med masser af smag. Vi holdt fest hjemme og havde booket serveringspersonale med, hvilket betÞd at vi virkelig bare kunne nyde maden og festen - der var 100% styr på servering og oprydning.

2021幎8月19日

En mad- og servicepragtprÊstation

Den bedste mad- og serviceoplevelse vi har haft lÊnge!

Vi fik anbefalet Kolding Kokken til vores bryllup/sÞns barnedåb og havde et virkelig fint, indledende mÞde med Christian. Vi havde fra start af en god fornemmelse med dem, da Christian sagtens kunne imÞdekomme vores (måske, til tider, lidt bÞvlede) krav. Både min sÞn og mand er nemlig multiallergikere og kan hverken tåle mÊlk, Êg eller nÞdder, så alm. menuer kan nogle gange vÊre lidt tricky.
Maden var helt som vi havde håbet på og blev rost til skyerne på dagen af gÊsterne - forretten i sÊrdeleshed, som var spot on på frokost og sommer.

Kontakten foregik hovedsaligt med Sabrina og her har vi fået superb behandling hele vejen. Hun svarede lynende hurtigt, kom med forskellige anbefalinger og ventede tålmodigt, når hun ventede på oplysninger fra mig. Altid flink, lÞsningsorienteret og super-serviceminded.

Vores 'bestilling' endte med at bestå af:
- en hel buffet med virkelig lÊkkert, velsmagende allergivenlig mad
- velkomstdrinks, opdÊkning og lejede duge
- oplagt, overskudsagtigt og totalt selvkÞrende personale, der sÞrgede for at alt spillede i kÞkkenet, vartede gÊsterne op og tilmed hjalp med at finde ringe, balloner til bÞrnene mm.

Vi kunne ikke have fået bedre hjÊlp i forbindelse med vores bryllup/dåb og havde en fantastisk dejlig dag, hvor alt gik op i en hÞjere enhed.
LÊkker allergivenlig mad til en meget rimelig pris og superb service hele vejen igennem. Kan på det varmeste anbefale Kolding Kokken videre, hvis du også står overfor en stor fest.

Og så til sidst en kÊmpestor tak til jer to, Christian og Sabrina - vi er simpelthen så glade for resultatet og hele oplevelsen, I sÞrgede for og håber at dette skinner tydeligt igennem i anmeldelsen.

2021幎8月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。