Kolibri Company レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik was teleurgesteld over de kwaliteit van de orchidee die ik besteld had vermoedelijk is er wat mis gegaan bij de bezorger. Na mijn klacht heb Kolibri dit voortreffelijk opgelost en mij een nieuwe o... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Op 30 maart voor mijn moeders 80ste verjaardag planten besteld. Daarbij kan je de verjaardagsdatum opgeven zodat het op die dag wordt bezorgd bij de jarige. Ook bij mededelingen nogmaals aangegeven da... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik bestel al bijna 3 jaar online orchideeën bij KolibriCompany. Iedere keer heb ik prachtige planten die 3,5 maanden mooi bloeien. Ze worden prima verpakt en komen perfect aan. 1x heeft de bezorgdiens... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastische orchideeën waar je lang van kan genieten: oprecht ze zijn van een premium soort! Alles goed ingepakt waardoor de orchideeën op een manier arriveren alsof je het zo in de winkel hebt geko... もっと見る

企業情報

1. 蘭栽培者
  2. 花の宅配
  3. 蘭農園
  4. 種苗店

当該企業による記述

Kolibri Company is een Nederlands lifestylemerk dat orchideeën, groene planten en bijpassende woonaccessoires combineert tot een harmonieuze woonervaring. Vanuit hun kwekerij in Naaldwijk leveren ze hoogwaardige plantenproducten rechtstreeks aan consumenten en winkels in heel Europa. Met een reeks liefkozend geselecteerde orchideeën, trendy groene planten en zorgvuldig ontworpen potten streeft Kolibri ernaar rust en positieve energie in huis te brengen. Hun mix-&-match tool, inspirerende content en hoge klantwaardering reflecteren hun passie voor botanische lifestyle.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 31

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Geweldig bedrijf en ja ik ben een groot…

Geweldig bedrijf en ja ik ben een groot fan sinds jaren. Niet alleen door de meer dan prachtige orchideeën en hun groene vrienden met bijpassende potten enz. maar ook door de zorgvuldige verpakking. Verraadt, wat mij betreft , eveneens de liefde en respect voor het product. Mijn huis ademt dan ook Kolibri en daar voel ik me heel comfortabel bij en dat gun ik een ieder!

2025年11月24日

Hi Astrid,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je al zoveel jaren vaste klant bent bij ons.

We wensen je heel veel plezier van al je Kolibri's in huis en hopen je snel weer van prachtige Kolibri's te voorzien.

5つ星のうち5の評価

The orchid I received in the surprise…

The orchid I received in the surprise box is gorgeous. The customer service is exceptional. This is my first time buying an orchid online and I highly recommend purchasing from Kolibri.

2025年11月3日

Hi Gabi,

Thank you for writing a review!
We are delighted that you are so enthusiastic about our Surprise Box and customer service.

We hope you enjoy your order!

Super

Super, enorm tevreden! Een bestelling via bol gedaan. De plant kwam netjes aan, daarnaast super goed en netjes verpakt. Ik ben erg tevreden, beveel dit bedrijf daarom ook erg aan! Product was ook zoals omschreven.

2025年10月7日

Hi Sharona,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je bestelling. We wensen je veel plezier ervan!

Top kwaliteit orchideeën

Ik heb een abonnement en ontvang elke drie maanden een extra bijzondere orchidee met bijpassende bloempot.
De orchideeën worden zorgvuldig verpakt verstuurd en komen daardoor onbeschadigd aan. Ik kijk nu alweer uit naar de volgende zending. Echt een aanrader.

2025年9月18日

Hi Marjorie,

Bedankt voor je review! Wat leuk om te horen dat je elk kwartaal weer met veel plezier jouw abonnement ontvangt! Wij wensen je veel plezier met de laatste bestelling!

Wunderbare Orchideen

Wunderbare Orchideen, vor einem halben Jahr hier in D zufällig in einem,Gartenmarkt gefunden und mit genommen. Blühen immerfort und bilden weiterhin Knospen.

2025年9月15日

Kolibri Company からの回答

Vielen Dank für Ihre Nachricht. Es freut uns sehr zu hören, dass Sie unsere Orchideen vor einem halben Jahr zufällig in einem deutschen Gartenmarkt entdeckt haben und dass sie seitdem ununterbrochen blühen und weiterhin Knospen bilden. Genau dafür stehen wir bei Kolibri – für langlebige Freude und starke Pflanzen.

Wir wünschen Ihnen weiterhin viel Freude mit Ihren Orchideen.

Topkwaliteit

Ik bestel regelmatig orchideeën en de kwaliteit is steeds top! Minimum 3 maanden genieten van deze mooie bloemen!

2025年9月12日

Hi Filip,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze orchideeën en dat ze zo lang prachtig in bloei staan.

Ik wens je veel plezier van je bestelling!

Prachtig.

Snelle levering. Persoonlijke communicatie en mooie orchideeën.

2025年9月12日

Beste Willem,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je blij bent met je bestelling en de geboden service. We wensen je veel bloei plezier met je bestelling.

5つ星のうち5の評価

Super mooie plantjes binnen gehad

Super mooie plantjes binnen gehad. Netjes en goed verpakt binnen gekregen. Super mooi van kleur. Zeker een aanrader voor mooie orchideeën in je huis.

2025年8月30日

Kolibri Company からの回答

Wat ontzettend leuk om te horen dat u zo blij bent met de orchideeën! Fijn dat ze netjes en goed verpakt zijn aangekomen en dat de kleuren zo naar wens zijn.

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden en aanbeveling, dat waarderen wij enorm. We wensen u heel veel plezier met de plantjes en hopelijk geniet u er lang van.

Top bedrijf

Top bedrijf, orchideeën staan weer prachtig te stralen.
Wanneer je een probleem hebt, dan wordt dit snel opgelost.

2025年9月8日

Hi Petra,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze service en producten. We wensen je veel plezier met je bestelling!

5つ星のうち5の評価

Mooie orchideeën en geweldige snelle…

Mooie orchideeën en geweldige snelle levering had een mooie schaal met orchidee en 2 kleine vetplantjes erbij als cadeau voor mijn moeder en ze vondt het echt heel mooi

2025年8月26日

Kolibri Company からの回答

Wat ontzettend leuk om te horen, dank je wel voor je mooie bericht!
Fijn dat je moeder zo blij was met het cadeau en dat alles goed en snel is aangekomen. Daar doen we het voor!

We hopen je in de toekomst nog eens blij te mogen maken met onze planten.

Kwaliteit staat voor op.

Zeer tevreden goed ingepakt zodat ze keurig zijn aangekomen.
Zijn afgeleverd op het afgesproken moment en de kwaliteit is naar behoren.
Gr. Henny

2025年8月26日

Beste Henny,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan en dat je tevreden bent over de kwaliteit en levering. Heel erg bedankt voor je mooie woorden!

Orchidee meravigliose

Ho acquistato delle orchidee e sono molto soddisfatta.
C'è un'ampia scelta sono tutte bellissime.
La spedizione un po lenta forse per la troppa distanza ma l'imballaggio impeccabile.
Sono tre mesi che sono in fiore qualcuna sta sfiorendo ma hanno tutte nuove foglie.
Sono molto contenta.

2025年8月25日

Kolibri Company からの回答

Che bello leggere che sei così soddisfatto/a delle tue orchidee! Siamo felici che la vasta scelta ti sia piaciuta e che le piante, dopo tre mesi, fioriscano ancora così bene e abbiano persino nuove foglie – questo è davvero un ottimo segno.

Grazie anche per la tua pazienza con la consegna, soprattutto considerando la grande distanza. Facciamo sempre del nostro meglio per imballare tutto con la massima cura, quindi è un piacere sapere che sia andato tutto bene.

Goditi a lungo le tue orchidee!

5つ星のうち5の評価

De orchideeën waren op tijd geleverd en…

De orchideeën waren op tijd geleverd en goed verpakt ,mooi formaat. Ze doen het goed.

2025年8月1日

Kolibri Company からの回答

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de orchideeën goed verpakt en op tijd geleverd zijn en dat ze het goed doen. We wensen u veel plezier met de planten!

5つ星のうち5の評価

Ik ben reeds een tijdje klant bij…en ben zeer tevreden over alles

Ik ben reeds een tijdje klant bij kolibri Company en ik ben zeer tevreden over alles
Als ik een vraag heb wordt die vlug beantwoord
Ook met een probleem met een orchidee
Ik raad iedereen aan om daar te kopen
Veel keuze en prachtige orchideeen
En ook zeer vriendelijke personen
Nogmaals bedankt voor alles en ik blijf klant
Vele groetjes Hedwige

2025年8月15日

Kolibri Company からの回答

Wat ontzettend fijn om uw mooie woorden te lezen. We zijn erg blij dat u al langere tijd klant bij ons bent en zo tevreden bent over onze service, ons assortiment en onze collega’s. Uw vertrouwen en loyaliteit betekenen veel voor ons.

Heel hartelijk dank voor uw aanbeveling. We hopen dat u nog lang van onze orchideeën mag genieten, en we kijken ernaar uit u ook in de toekomst te blijven helpen.

Prachtige orchideeën

Prachtige orchideeën, met wat tips ook geurende orchideeën. Heel goed verzonden en heel snel bezorgd. Ik ben er heel blij mee.

2025年8月14日

Kolibri Company からの回答

Wat fijn om te horen dat u zo blij bent met de orchideeën en dat ze snel en goed zijn aangekomen. Heel veel plezier ermee!

Prachtige orchideeën ontvangen

Prachtige orchideeën ontvangen! Staan heel mooi te bloeien, echt heel blij mee.

2025年8月12日

Kolibri Company からの回答

Fijn om te horen dat u zo blij bent met de orchideeën! Veel plezier ermee.

5つ星のうち5の評価

Prachtige bloemen en veel knoppen

Zonder dat ik het door had een orchidee van Kolibri gekocht bij de Intratuin. Zo mooi, gezond, en veel takken en knoppen. Uiteindelijk bij hun website terecht gekomen en gelijk 2 nieuwe orchideeën en een pot gekocht. Heel netjes ingepakt allemaal, en ze hadden prachtige bloemen. Ik ben zeer tevreden!

2025年6月12日

Kolibri Company からの回答

Wat leuk om te horen dat u ons via Intratuin heeft ontdekt! Fijn dat de orchidee zo mooi en gezond was, en dat ook uw bestelling via onze website naar wens is. We wensen u veel plezier met de prachtige bloemen!

5つ星のうち2の評価

Een klacht over een veel kleinere plant…

Een klacht over een veel kleinere plant als vermeld op de site en een gebroken pot.
De pot wordt direct vervangen maar de plant is voor hun alleen een melding omdat het over een levend product gaat.

2024年3月15日

Kolibri Company からの回答

Wat vervelend om te horen dat de plant kleiner is dan u had verwacht en dat de pot beschadigd is aangekomen.
Omdat het bij de plant om een levend product gaat, kunnen er altijd natuurlijke verschillen in formaat voorkomen. We registreren uw melding hierover, zodat we dit intern kunnen meenemen ter verbetering.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。