レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Klawiatura ktora kupiłam za 500 zł robi dwuklick, klawisze swieca losowo mimo zmiany ustawien i restardzie komputera, bluetooth sie rozlacza i nie chca polaczyc na nowo. A oni odrzucili reklamacje. NI... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Polecam. Mimo, że zakupiłam tablet, który musiałam zwrócić przez własną nieuwagę - nie zauważyłam, że nie ma wejścia na kartę (LTE). Całkowity koszt zakupu został zwrócony błyskawicznie, praktycznie n... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kupiłam parownice w obniżonej cenie z oferty autlet ...w opisie było podane ze uszkodzony karton...Karton był nie uszkodzony ale parownica tak bo pluła parą i wodą ...Urządzenie nie działało poprawnie... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Firma oszukuje przy wynajmie telefonów. Jak nie chcesz wynająć kolejnego telefonu w bardzo zawyżonej cenie to wymyślają sobie jakieś usterki i naliczają dziwne kwoty. Nie zwracają też odrazu kaucji. L... もっと見る

企業情報

1. パソコン ショップ

さまざまな外部ソースから提供された情報

Komputronik.pl - sklep internetowy, posiadający w swojej ofercie dziesiątki tysięcy produktów. Wysoka dostępność, atrakcyjne ceny, terminowa realizacja i ekspresowa wysyłka. Sprawdź naszą sieć salonów i odbierz zamówienie w jednym z nich!

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち2の評価

Komputronik Ultimate R790 [E15] Ryzen 7 | RTX 5070 Ti | 64GB | 2TB | W11 Pro

Wczoraj otrzymałem przesyłkę paletową: na niej zapakowany i owinięty taśmą komputer za 12.390,-zł. Opakowanie komputera z dziurą od wideł zapewne widlaka. Dobrze, że szklana obudowa nie ucierpiała. Brawo DHL. Po złożeniu, chciałem powyłączać te wszystkie lampki, bo wygląda jak choinka, no i nie ma dźwięku. Instrukcję ściągnąłem i wydrukowałem. Szkoda papieru! nic konkretnego, a zaczyna się: "Witamy w gronie zadowolonych użytkowników Kom....k". Śmiechu warte. Dzwonię do nich. Pierwszy telefon był dwa dni przed zakupem: słowotok nad wyższością produktów Kom...k nad Lenovo Legion. Teraz na temat wyłączenia lampek i braku dźwięku: bo nie ma głośniczka i tam jest drugi przycisk obok włączania na górze, konfigurowalny. Ale ściągnąć trzeba program Armoury Tape (przeliterował). Podłączam głośniczki: nie działa, szukam programu: nie ma. Dzwonię, program to Armoury Crate, ale jako że ja się nie znam, to lepiej jak fachowiec mi to zainstaluje za 99 zł lub trzy instalacje za 199,-zł. Dobra, żegnam Pana. W BIOS-ie znalazłem opcję: AURA OFF i nie ma lampionów. Zainstalowałem program KINGSTON FURY DDR5 i neony z kart pamięci znikły! Sprawdziłem w BIOS-ie czy karta dźwiękowa nie jest na OFF, jest na ON. OK. znaczy się potrzebne głośniki aktywne. Głos JEST. A co do "doradców" Komputronika, to nie mam dobrego zdania. Potrafią się tylko nabijać z klientów i wyciskać kasę. Żadnego doradztwa. Nie polecam.

2025年11月5日
5つ星のうち1の評価

Zakupiłam w tym sklepie laptopa HP

Zakupiłam w tym sklepie laptopa HP, który okazał sie totalnym bublem! Sprzęt walał się 2 lata po magazynach, bo Windows wgrany w 2023r.
Po uruchomieniu okazało sie, że wiatrak niesprawny i cały czas brzęczy, zareklamowałam, wymienili i dalej to samo. Druga reklamacja odrzucona, ale będę walczyć z tym nieuczciwym sprzedawcą.
Pan od reklamacji nieprzyjemny, opryskliwy wręcz.
Odradzam wszystkim zakupów w Komputroniku.

2025年10月31日

Nie pomogli jak obiecali

Zakupiłam laptopa, myszkę, klawiaturę i monitor. Miałam mieć pomoc telefoniczną w uruchomieniu sprzętu, jednak tego nie otrzymałam, jak również nie pomogli w rozwiązaniu problemu. Ogólnie - wielkie rozczarowanie!!!!!!!!!!!!
Wypowiadam się na temat zakupów internetowych, dokonanych na Infolinii.

2025年10月13日

Dramat

Dramat. Przysłali uszkodzony telewizor. Pęknięta matryca. Było to widać dopiero po włączeniu tv.... To zwykli oszusci. Odrzucili reklamacje że to niby wina kuriera.

2025年10月4日
5つ星のうち1の評価

Sklep nie poczuwa się do realizacji…

Sklep nie poczuwa się do realizacji reklamacji mimo wartości 10k+ na zakupionym sprzęcie. Gorąco polecam jeżeli chcecie spalić pieniądze i czekać miesiącami na odpowiedź, może życie jest nudne, bez goryczy i zdenerwowań, w takiej sytuacji ekipa komputronik służy pomocą. Pozdrawiam Pana Miłosza.

2025年10月13日

Handlarze powietrzem

Sklep sprzedaje towar, którego nie ma. Następnie używając bzdurnych argumentów namawia na samodzielne anulowanie zamówienia.
Spróbowałem raz kupić tam TV i już dziękuje, więcej nie będę. Jest wystarczająco dużo innych sprzedawców

2025年10月8日
5つ星のうち5の評価

zakup routera

W dniu 08.10.2025 dokonywałem zakupu routera w salonie Atrium Reduta. Pracownicy salonu bardzo chętnie pomagali mi w dokonaniu najlepszego wyboru. Jestem zadowolony z profesjonalizmu obsługi przez Pana Jakuba i Pana Marcina. Planuję kolejne zakupy w tym salonie, m.in. zakup telefonu iPhone, oraz laptopa HP, lub DELL. Polecam tego sprzedawcę :-)

2025年10月8日
5つ星のうち1の評価

Firma odmawia przyjęcia zwrotu z tytułu rękojmi

Firma odmawia przyjęcia zwrotu z tytułu rękojmi przy zakupach przez internet jawnie łamiąc prawa konsumenta. Przy próbie zwrotu wmawiają, że mają wpisane w regulaminie, że nie muszą przyjmować produktu na zwrot mimo tego, że jest to jawne kłamstwo. Dopiero po kontakcie z rzecznikiem praw konsumenta sklep zdecydował się przyjąć zwrot.

2025年9月26日
5つ星のうち1の評価

Świadoma manipulacja prawami konsumentów.

Firma nie tylko oferuje ograniczony wybór i przeciętne ceny, ale przede wszystkim świadomie manipuluje prawami konsumentów. Dział reklamacji odmawia uznania rękojmi, uporczywie narzucając gwarancję z dowolnie wymyślonymi terminami. To jawne lekceważenie polskiego prawa konsumenckiego. Moja sprawa została już zgłoszona do UOKiK. Zdecydowanie odradzam zakupy – w przypadku problemów z produktem spotkacie się nie z rozwiązaniem, lecz z celowym utrudnianiem reklamacji. Nie polecam.

2025年9月10日

Tragedia nie firma

Prawdopodobnie jeden z najgorszych sklepów w jakim miałem nieprzyjemność kupować elektronikę, firma komputronik jest żartem który nie ma wgl. szacunku do klienta.
Dla contextu: mniej niż 2 lata temu złożyłem komputer, sam proces kupna komputera zajął prawię 2 miesiące od zamówienia części do odbioru w sklepie.

Od zakupu komputer już był 4 razy oddany na gwarancję, dyski, RAM, karta graficzna, karta graficzna i płyta główna razem. Ciągle się coś psuję, i na aktualnym serwisie gwarancyjnym, mój komputer już jest 4 TYGODNIE, moje emaile by dowiedzieć się o stanie komputera są ignorowane, dzisiaj zostałem zrzucony z linii gdy dzwoniłem by dowiedzieć się o stan.
Ta firma cię nie szanuję jako klienta a co dopiero człowieka, unikaj szerokim łukiem.

2025年8月29日

Zostałem oszukany przez firm Komputronik

Zostałem oszukany przez firmę Komputronik, ponieważ sprzedali mi niedziałający laptop w cenie 6000 zł Wszelkie próby naprawy lub zwrotu okazały się nieskuteczne, ponieważ twierdzą że mają prawo naprawiać laptopa aż do skutku co oczywiście jest niezgodne z prawe. Nie mam możliwości korzystania w pracy ze sprzętu za który zapłaciłem a który od wielu tygodni stale jest w serwisie.

2025年8月26日

Nieśmieszny żart.

Zdecydowanie nie polecam.
Od lat słyszę same złe opinie i sklepu unikam jak ognia ale zdecydowałem się zamówić chłodzenie do PC ze względu na przecenę.
Oczywiście samo chłodzenie przyszło w opakowaniu po zasilaczu,było słabo zabezpieczone i wykrzaczyło się po tygodniu.
UNIKAĆ-lepiej dopłacić ale mieć sprzęt z zaufanych i profesjonalnych sklepów.

2025年8月20日

Oszuści

Oszuści, scamerzy i gno**. Zakupiony nowy telefon za 4000zł, przysłali wcześniej otwierany telefon w podrapanym pudełku z drugimi plombami naklejonymi na fabryczne... Fabryczne oczywiście przerwane, na telefonie odcisk palca. Po kontakcie z infolinią tylko zwrot, nie chcą wymienić na nowy. Dlaczego? Bo mają wystawiony telefon 5 stówek drożej :) Narazie się jeszcze z nimi kopie, ale to chyba nie ma sensu... Unikać szerokim łukiem nie wspierać złodzieji i oszustów.

2025年8月19日
5つ星のうち1の評価

I don't recomend buying anything from them

How about buying new PC? I don't recommend it cuz waiting time is to long. What about customer service, they should help you? No, they are AI advisors who really doesnt understand what are you talking about. Next time I will be buying new PC, I will never buy it in komputronik store.

2025年8月1日
5つ星のうち1の評価

Komputronik czyli firma co ma gdzieś polskie prawo

Nie polecam serdecznie komputronika ale pod względem udzielania przez nich pomocy... Dwie karty graficzne kupione w tym samym miesiącu po 2 miesiącach przestały działać... Jedna oddana na gwarancję zwykła i pomimo wytycznych ICH WŁASNEGO REGULAMINU że mają 14 dni na odpowiedź oni uważają że najczęściej zadawane pytania działaja jak prawdziwy regulamin i zasłaniają się nimi jak mogą. Pytanie w sklepie o wysłany produkt sprzedawca twierdzi że wysłany od razu- przez czat że 11 dni po złożeniu zgłoszenia... Na pytanie czy wyrobią się w 28 dni odpowiedź konsultanta że nie jest osobą decydują pytać serwis... Nr telefonu do serwisu RMA - nr na infolinię gdzie nic nie podają... Na wszystko albo pisz do serwisu albo pisz do wydziału prawnego... OMIJAĆ TĄ sieć SZEROKI ŁUKIEM - kiedyś było super nie miałem problemu - na dzień dzisiejszy zero pomocy

2025年8月11日

Trustpilot エクスペリエンス