Kongeaa Trailercenter A/S レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig god service hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S Jeg kÞbte en ny trailer hos KongeÃ¥ Trailercenter A/S og fik rigtig god service hele vejen igennem. Personalet var hjÊlpsomme og professionelle, o... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en trailer i dag, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til Svenn fra salgsafdelingen. Svenn var utrolig tÃ¥lmodig og gav mig al den tid, jeg havde brug for, til at finde den helt... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har kÞbt en foodtrailer hos Kongeaa. Servicen var udmÊrket, indtil vognen skulle godkendes hos FÞdevarestyrelsen, og der krÊvedes at dÞren sluttede tÊt. DÞren gabte 1 cm bÃ¥de foroven og f... もっず芋る

Bestilte 8 dÊk til trailer modtog dem dagen efter super god service. Meget behjÊlpelig 👌🏻 5 stjerner

䌁業情報

1. 小型トレヌラヌ販売店
  2. ・
  3. トレヌラヌ レンタル業
  4. トレヌラヌ販売店
  5. 䞭叀車ディヌラヌ
  6. 銬甚トレヌラヌ販売店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks stÞrste udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehÞr til trailer.

ほが満足

通垞48時間以内に回答

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 30ä»¶

レビュヌを曞く

Ringede og bestilte varer og dagen

Ringede og bestilte varer og dagen efter var de der. Det sÊtter jeg pris på.

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner!

Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores service. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse, og at vi kan levere hurtigt og effektivt.

Vi ser frem til at betjene dig igen!

Behagelig sÊlger.

Behagelig sÊlger.
Jeg viste hvad jeg skulle have så det var bare at hente trailer og gå ind og samle de vare jeg skulle have og betale.
Mens jeg bakker til trailer har sÊlger allerede sat nummerplade på.
Ind og ud ca. 30 min.
Vh Allan

Hej Allan
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse hos os var både hurtig og behagelig.

Det er vores mål at give kunderne en nem og effektiv service, og det lyder som om, vi ramte plet hos dig.

Vi håber, du får stor glÊde af din nye trailer, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Kongeaa Trailercenter.

Kongeaa Trailercenter 🚛✚

Skuffende oplevelse!

Skuffende oplevelse!

Vi lÃ¥nte en bÃ¥dtrailer hos dem, der kunne tage bÃ¥de fra 23-27 fod, 2800 kg. Vi hentede en 23 fods bÃ¥d der havde en egenvÊgt pÃ¥ 1600 kg. Dette kunne hjulene pÃ¥ traileren Ã¥benbart ikke holde til, selvom hjulene skulle vÊre “helt nye”. De kan Ã¥benbart ikke holde til det, traileren er beregnet til, sÃ¥ er gÃ¥et derfra med en regning for erstatning pÃ¥ 5 bundruller, samt en siderulle, og 3125kr fattigere, ud over leje af bÃ¥den. Er skuffet.

2024幎6月10日

KÊre Lucas
Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er virkelig kede af at hÞre, at du har haft en skuffende oplevelse med vores bådtrailer.

Jeg forstår fuldt ud din frustration over de ekstra omkostninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker for vores kunder.

En mulig årsag til skaderne kan vÊre, at sideruller og bundruller ikke blev justeret korrekt for at sikre en jÊvn vÊgtfordeling af skroget på trailer og ruller.

Bådtraileren er designet til at laste op til 2.850 kg, men det er essentielt, at sideruller og bundruller justeres korrekt for at sikre en jÊvn vÊgtfordeling på trailer og ruller.

Hvis disse justeringer ikke udfÞres, kan det medfÞre, at rullerne beskadiges, selv ved lavere belastninger.

Vi sÞrger for regelmÊssigt at vedligeholde og inspicere vores trailere for at sikre, at de lever op til deres specifikationer og sikkerhedskrav.

Endnu en gang, tak for din feedback.

Niels Christiansen

Bedste sted at kÞbe reservedele

Vi har altid go erfaring med at kÞbe reservedele til vores trailer , de er super sÞde og hjÊlpsomme og hurtig levering kan klart anbefales

Rosner Larsen aps

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og de pÊne ord! Vi er glade for at hÞre, at I altid har gode erfaringer med at kÞbe reservedele hos os.

Det betyder meget for os, at I oplever vores team som sÞde og hjÊlpsomme, og at leveringen er hurtig.

Vi strÊber efter at give vores kunder den bedst mulige service hver gang.

Tak fordi I anbefaler os, og vi ser frem til at hjÊlpe jer igen i fremtiden.

Kongeaa Trailercenter 🚚🌟

God telefonisk vejledning

Hej Dennis
Tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du har fået god telefonisk vejledning. Vi står altid klar til at hjÊlpe.

Kongeaa Trailercenter 🚚🌟

Stort udvalg

KÞbte trailer, stort udvalg og flink sÊlger, kunne nok have fået en billigere trailer andet sted, men alt papirarbejde på gammel trailer samt den nye blev ordnet straks, det satte jeg pris på.

Hej Birthe
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner!

Vi er glade for at hÞre, at du satte pris på vores store udvalg og den gode service.

Vi gÞr altid vores bedste for at gÞre papirarbejdet så nemt som muligt for vores kunder.

Vi håber, du bliver glad for din nye trailer, og vi står klar til at hjÊlpe dig igen, hvis du får brug for det.

Niels Christiansen

KÞb du roligt din nye trailer her

Hej
Kan kun anbefale kÞb af trailer.
Dejlige behagelig sÊlger.
Tog kun en halv time så var vi på vej hjem med bådtrailer viste godt hvad for en jeg skulle have.
VH Allan

Hej Allan
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse hos Kongeaa Trailercenter, og at vi kunne hjÊlpe dig med at finde den rette bådtrailer så hurtigt.

Vi sÊtter stor pris på din anbefaling og håber, du får masser af gode ture med din nye trailer.

Hvis du nogensinde har brug for mere hjÊlp eller tilbehÞr, er du altid velkommen tilbage.

Kongeaa Trailercenter 🚗🚀

Fabelagtig service ifm trailerkÞb

Fabelagtig service ifm trailerkÞb. KÞbte trailer og fik vejledning i salget og hurtig ekspedition. EkstraordinÊr service vedrÞrende levering. Kanon oplevelse og god trailer i Þvrigt.

2024幎5月2日

Hej Daniel
Tusind tak for de 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse!

Vi er utroligt glade for at hÞre, at du har haft en kanon oplevelse med kÞbet af din trailer hos Kongeaa Trailercenter.

Det betyder meget for os, at du vÊrdsÊtter vores vejledning og hurtige ekspedition.

Vi strÊber altid efter at give vores kunder den bedst mulige service.

Vi håber, du får stor glÊde af din nye trailer, og hvis du får brug for hjÊlp eller mere vejledning i fremtiden, er du altid velkommen hos os.

Kongeaa Trailercenter👑

kompetent og effektiv

SÞdeste og mest effektive medarbejder - uden omstilling , lÞser med et smil opgaven og i lÞbet af kort tid er hele ordren faktureret og lagt til afsendelse
Måske en helt almindelig forretning - men når man oplever korrekt, venlig og effektiv straks behandling kan det idag opleves som noget sÊrligt
Tak for det Lisbeth Gaarde-Hansen

2024幎5月8日

Hej Linda
Tusind tak for de fem stjerner og dine rosende ord om Lisbeth! Det er fantastisk at hÞre, at du vÊrdsatte den effektive og venlige service. Vi strÊber altid efter at give alle vores kunder en sÊrlig oplevelse, og din feedback varmer.

Vi glÊder os til at se dig igen!

Mange tak fra alle os hos Kongeaa Trailercenter.

Virkelig hurtig service

2024幎4月29日

Hej Michael,

Tusind tak for de fem stjerner og dine ord om vores service! Det er skÞnt at hÞre, at du satte pris pÃ¥ hastigheden – vi gÞr altid vores bedste for at levere hurtigt og effektivt.

Vi ser frem til dit nÊste besÞg hos os!

Mange tak fra hele teamet hos Kongeaa Trailercenter.

God service op til kÞb af ny lÞbeaksel

God service op til kÞb af ny lÞbeaksel til min bådtrailer.

2024幎4月29日

Hej Mads
Tusind tak for de fem stjerner og din positive omtale! Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med servicen i forbindelse med kÞbet af den nye lÞbeaksel til din bådtrailer.

Vi bestrÊber os på at levere både god rådgivning og service.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, nÊste gang du har brug for noget til din trailer!

Mange tak fra alle os hos Kongeaa Trailercenter.

Hvar oppe og skulle se på 3 stk 2 var

Hvar oppe og skulle se på 3 stk 2 var bruge der var der sku ikke maget hjÊlp ku bage selv gå ud og finde dem men da den ene var ny gik han med over til den og sagde på vej hjem at jeg skulle gå denne vej få at finde de brugte det bliver ikke ved jer man kÞber en da

2024幎3月13日

Hej Thomas
Tak for din tilbagemelding. Vi beklager dybt, at din oplevelse med os ikke levede op til dine forventninger. Hos Kongeaa Trailercenter vÊrdsÊtter vi hver eneste kunde og bestrÊber os på at give den bedste service. Det lyder som om, vi desvÊrre ikke har formået at mÞde dine behov denne gang.

Vi tager dit feedback til os og vil arbejde på at forbedre den vejledning og assistance, vi tilbyder, sÊrligt når det kommer til at finde frem til og lÊre om vores udvalg af brugte trailere. Dit input er utrolig vigtigt for os, da det hjÊlper med at sikre, at vi kan blive bedre til at hjÊlpe vores kunder i fremtiden.

Vi håber, du vil give os mulighed for at vise dig, at vi kan gÞre det bedre. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan sikre, at du får den hjÊlp og rådgivning, du fortjener.