Kongeaa Trailercenter A/S レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service hos Kongeå Trailercenter A/S Jeg købte en ny trailer hos Kongeå Trailercenter A/S og fik rigtig god service hele vejen igennem. Personalet var hjælpsomme og professionelle, o... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en trailer i dag, og jeg vil gerne give en stor anbefaling til Svenn fra salgsafdelingen. Svenn var utrolig tålmodig og gav mig al den tid, jeg havde brug for, til at finde den helt... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち1の評価

Jeg har købt en foodtrailer hos Kongeaa. Servicen var udmærket, indtil vognen skulle godkendes hos Fødevarestyrelsen, og der krævedes at døren sluttede tæt. Døren gabte 1 cm både foroven og f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Bestilte 8 dæk til trailer modtog dem dagen efter super god service. Meget behjælpelig 👌🏻 5 stjerner

企業情報

1. 小型トレーラー販売店
  2. ・
  3. トレーラー レンタル業
  4. トレーラー販売店
  5. 中古車ディーラー
  6. 馬用トレーラー販売店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Hos Kongeaa Trailercenter A/S, finder du danmarks største udvalg i nye og brugte trailere, samt alt i reservedele og tilbehør til trailer.

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 30件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Jeg købte en maskine trailer til 43000…

Jeg købte en maskine trailer til 43000 kr der var et par små trin der ikke var i orden men det blev hurtig gjordt til en god oplevelse er rigtig glad for min nye trailer samt et super tilbud på nye gittersidder tak til Kenneth for en super kontakt til det vi fik handlet os frem til.

2024年10月3日

Hej Lasse
Mange tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for, at du er tilfreds med din nye maskintrailer, og at vi sammen kunne finde en god løsning.

Kenneth sender også en stort tak for den gode handel. Rigtig god fornøjelse med traileren og de nye gittersider!

hurtig og godt

2024年9月30日

Hej Jens
Mange tak for de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med den hurtige og gode service.

Klingklang dæk fra Kina.

Jeg skulle bruge 2 komplette hjul til trailer.
Jeg ringede til dem og fik hjælp af nogle rigtigt flinke og serviceminded folk.
Manden i telefonen fortjener flere stjerner.

Men….. jeg spurte ind til dækproducent og produktionsdato…. Datoen skulle jeg ikke bekymre mig om da de hele tiden fik vogntog med dæk hjem så de var ALTID friske.
Dem jeg har fået er et år gamle….. det er inden for loven men når de siger helt nye dæk….

Producenten kunne de ikke oplyse da der var så mange forskellige…..
Nu ved jeg hvorfor - det er dårlige dæk fra Kina……

De kom rigtigt hurtigt - mindre end 24 timer efter bestilling…
- det er hurtigt.

Men sidder tilbage med et indtryk af af de meget serviceminded folk ved telefonerne har fået at vide at de ikke må sige ret meget om hvad de sælger….

Fortæl nu hvilken vare i har så man har et valg - i kunne tilbyde kvalitet til en merpris…..

Mvh. Marius.

2024年10月1日

Køb af brugt maskintrailer

Rigtig god oplevelse, hvor sælgeren hurtigt tunede ind på vægtramme & prisramme.
Vi fandt sammen lige den trailer der dækkede behovet.

2024年9月23日

Hej Calle
Tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte 5 stjerner! Vi er virkelig glade for, at du har haft en positiv oplevelse hos os på Kongeaa Trailercenter.

Det er altid en fornøjelse at få feedback fra vores kunder, og det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger.

Hvis du nogensinde har brug for hjælp i fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os – vi er her for at hjælpe.

Hurtig og god betjening

Hej Steen
Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig og god betjening hos os.

Vi sætter en ære i at levere den bedste service, og det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at se dig igen snart!

Intet ansvar

Jeg har købt en foodtrailer hos Kongeaa.

Døren gabte 1 cm både foroven og forneden, og Kongeaas sælger fraskrev sig alt ansvar. Han sagde direkte, at det var, hvad jeg måtte forvente, når traileren ikke kostede 200.000 kr.

Der handler jeg ikke næste gang.

2024年9月2日

God og hurtig betjening.

Hej Bent

Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god og hurtig oplevelse hos os.

Det betyder meget for hele teamet, at vores kunder får den bedste service.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen!

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for de flotte 5 stjerner! Vi er glade for, at du oplevede god service hos os. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så det betyder meget for os, at du er tilfreds.

Vi håber at se dig igen næste gang, du har brug for en trailer eller service!

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Alt som det skulle være.

Hej Kåre
Tusind tak for de flotte 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at alt var, som det skulle være.

Hurtig ekspedition er noget, vi går højt op i, så det er skønt at få din anerkendelse for det.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Hurtigt og skarp pris.

Skrev til Kongeaa Trailercenter da jeg havde et par spg. til nogle trailer hjul de havde en virkelig skarp pris på, 23 min. efter kom der svar.
Bestilte så og 18 min. efter var der faktura samt tracking nr. og pakken blev leveret dagen efter.

2024年8月16日

Kære Jesper
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores service.

Det er vores mål at være både hurtige og effektive, og det er dejligt at se, at vores indsats har givet pote. Vi stræber altid efter at tilbyde skarpe priser og en hurtig levering, og det er fantastisk at høre, at vi har levet op til dine forventninger.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov for assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen!

Prof.

Prof. service :-)

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for de 5 stjerner, Jimmi! 🌟 Vi er superglade for, at du oplevede vores service som professionel. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang! 🚛😊

Kongeaa Trailercenter A/S からの回答

Tak for de 5 stjerner, Morten! 🚚✨ Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige levering. Det er lige præcis den slags oplevelser, vi stræber efter at give vores kunder. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

5つ星のうち5の評価

Let at finde det jeg skulle bruge

Let at finde det jeg skulle bruge, og kunne hente samme dag.

Hej Bjarne
Tusind tak for de 5 stjerner! 🎉 Vi er glade for at høre, at du fandt det, du skulle bruge. Det er altid vores mål at gøre det så nemt og bekvemt som muligt for vores kunder. Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden!

Nem og hurtig handel

Nem og hurtig handel, god service på stedet. Købte en brugt trailer.

Hej!
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Vi er glade for at høre, at du havde en nem og hurtig handel hos os, og at du er tilfreds med servicen. Vi stræber altid efter at give vores kunder den bedste oplevelse, så det betyder meget at få sådan en positiv tilbagemelding.

Vi håber, du får stor glæde af din trailer. Hvis du får brug for noget i fremtiden, står vi altid klar til at hjælpe.

Rigtig god dag!

Super dejligt og nemt.

Jeg bestilte traileren på deres hjemmeside lørdag morgen.
Var nede omkring middagstid og efter en kort ventetid, så var traileren klar til afgang.
Kan varmt anbefales. Super hyggeligt personale.

2024年7月13日

Hej Tommy
Tusind tak for dine 5 stjerner og din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at bestillingen og afhentningen af din trailer gik så nemt og hurtigt.

Det betyder meget for os, at du sætter pris på vores personale og service. Vi håber, du får stor glæde af din nye trailer, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Kongeaa Trailercenter.

Mange tak for anbefalingen!

5つ星のうち4の評価

Det der blev aftalt er fukdført

Det der blev aftalt er fuldført

2024年7月1日

Hej Kurt
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐ Vi er glade for at høre, at du er tilfredshed.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, så hvis der er noget, vi kan gøre for at få den sidste stjerne med næste gang, hører vi gerne fra dig. Vi ser frem til at betjene dig igen hos Kongeaa Trailercenter.

5つ星のうち4の評価

Kun 4 stjerner da de ikke har de…

Kun 4 stjerner da de ikke har de betalingsmidler som de beskriver på hjemmesiden.

2024年7月3日

Hej Jesper
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner! ⭐ Vi sætter pris på din feedback omkring betalingsmulighederne. Vi arbejder i øjeblikket på at forbedre og udvide vores betalingsløsninger, så vi kan tilbyde en endnu bedre oplevelse for vores kunder.

Vi håber, at vi snart kan leve op til dine forventninger og få den sidste stjerne med næste gang.

Med venlig hilsen,

Trustpilot エクスペリエンス