Altid klar på alt
Altid klar på alt! Man kan bare ringe og så har de nÊrmest tid med det samme! Rigtig god service og 2 sÞde herrer der er super venlige og hjÊlpsomme :) klar anbefaling!
Jeg ringede med et nÊsten fladt dÊk, og de sagde, jeg bare kunne kigge forbi med det samme, selvom der var travlt. Hurtigt og effektiv håndtering af dÊk og rådgivning om forskellige ting - og uden betaling. Virkelig, virkelig god service.
Stod med et batteri der var klappet sammmen og kontaktede Kongens Auto klokken 12. Klokken 16 var nyt korrekt batteri skaffet hjem og sat i min bil. Mohammed tog kun betaling for batteriet og ikke arbejdslÞn da â det ikke tog sÃ¥ lang tid at skifte detâ.
SÞde, dygtige og imÞdekommende mennesker - jeg kan kun give min aller varmeste anbefaling af Kongens Auto i Lyngby!
Super flinke - jeg kom ind af dÞren og de tog godt imod mig og lÞste problemet- endda uden at jeg skulle betale. Mine bedste anbefalinger
Kongens Auto i Lyngby har fået ny ejer og niveauet er meget hÞjere end fÞr. Jeg har fÞr fået afbalanceret mine vinterdÊk hos et stort dÊkcenter, men jeg var ikke tilfreds. IsÊr når man kÞrt på landevejen og motorvejen, så rystet rattet. Det er noget man isÊr er trÊt af på turene til Norge og andre langeture.
Det er nu helt vÊk og det var bare en helt igennem i orden oplevelse. Jeg fik også gennemgået undervognen af en mekaniker, der er uddannet synsmand, der kunne sige god for alt var som det skulle vÊre.
Jeg kommer fra Gentofte og det er svÊrt at finde et vÊrksted lokalt, der både er til at stole på, laver kvalitetsarbejde, holder sine aftaler og er billige. Det er Kongens Auto og er hermed mit faste vÊrksted.