Kongens Køreskole レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Kongens Køreskole! Jeg havde Jacob som kørelærer, og jeg har været rigtig glad for hele forløbet. Jacob er rolig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man føler sig try... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk køreskole. Mega søde mennesker og folk vil dig kun det bedste. Kan virkelig anbefale. Hvis i skal ønske en kørelære vil jeg klart ønske goaten Jan Hernvig. Også et stort tak til Torben. Eje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget mit kørekort på Kongens Køreskole, på et lynhold i sommerferien. Jeg har været så glad for det og alt er gået som smurt og første forsøg. God fleksibilitet med tider og kørelærerne er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

当該企業による記述

Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 52件

レビューを書く

Mega god køreskole!

Mega god køreskole. Kan varmt anbefaledes. Gode kørelærer! Og alt spiller bare. Havde den bedste oplevelse!!☺️☺️det er en nem og sikker ved til at få kørekortet.

2024年1月25日
5つ星のうち5の評価

Godt, struktureret og effektivt!

Godt, struktureret og effektivt!
En super god køreskole, med struktureret teoriundervisning og effektive køretimer. Kørelæreren Jan var super god til at tage hensyn til skolen, og generelt meget fleksibel med køretimer. Samt en behagelig og lærerig køreundervisning.

2024年1月9日

Fantastisk Køreskole!

Super fed køreskole med god teori- og køreundervisning. Underviserne var fremragende, ikke kun i deres undervisning, men også deres kommunikation og personligheder.

Jeg blev undervist af Jan og Dennis, som begge var engagerede og afslappede, hvilket gjorde undervisningen rar og lærerig.

Kan stærkt anbefale denne køreskole!

2023年12月22日

Fantastisk køreskole!

Kæmpe ros til Kongens køreskole! Du kan på køreskolen forvente en sikker og hurtig vej til kørekortet, med dygtige og dedikerede lærere, og hyggelige teorilektioner! Jeg havde Jan som kørelære, og sikke en fornøjelse det var! Kan klart anbefale Kongens køreskole!

2023年11月27日
5つ星のうち5の評価

God køreskole med høj kvalitet!

Jeg har faktisk undersøgt 4-5 køreskoler inden jeg tog stilling til at tage kørekort hos Kongens køreskole. Og jeg har aldrig fortrudt mit valg.

Jeg fik Torben som teorilærer og Henrik som kørelærer. Begge to er meget dygtige og seriøse kørelærere. Jeg har bestået både teoriprøve og kørerprøve i første omgang. Det har sikkert været en god oplevelse hos Kongens køreskole.

2023年11月22日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk køreskole med fantastiske lærere! ✅🚗

Hurtigt Forløb? ✅
God, sjov og lærerig teoriundervisning af Torben? ✅
Den bedste, sjoveste, knivskarpe og dygtige kørelærer Jan? ✅
Minimalt fravær i Gymnasiet? ✅
Fleksible køretimer? ✅
Hurtig teori- og køreprøve? ✅
Bliver du en god bilist på den anden side ✅ ✅ ✅

Jeg har haft fornøjelsen af at være elev hos Kongens Køreskole. Startede i midten af August og stod med kortet allerede i Oktober.
Teoriundervisningen er dybdegående og spændende, og ligger ovenikøbet på et godt tidspunkt på dagen. En kæmpe tak til Torben for de gode timer!

Jeg fik tildelt Jan som kørelærer. Et fuldstændig fantastisk menneske, der tager både sit arbejde alvorligt, men også det at have det så sjovt så muligt.
Kan på ingen måde anbefale denne mand nok! 💪

Så står du og leder efter en god køreskole? Så har du fundet den bedste af dem alle! 😊🚗

2023年10月25日

Bedste valg af Køreskole

Kongens køreskole er det bedste valg af køreskole du kan tage.

Allerede fra starten giver de dig et godt overblik over dit forløb og dine prøver. Så snart man ankommer, føler man sig velkommen med smil og god stemning fra både elever og lærere.

Jeg fik æren af at have Jan Hansen som både min køre- og teorilærer, og allerede fra første køretur, følte jeg mig tryk, og at jeg lærte utrolig meget samtidig med, at vi kunne grine og lave jokes.

Jeg kan klart anbefale Kongens køreskole, da jeg nu kan kigge tilbage på forløbet og ikke se det som en pligt, men som en fantastisk oplevelse der altid vil gi mig et smil på læben.

2023年8月14日
5つ星のうち5の評価

Det tog kun 9 uger så havde jeg fået…

Det tog kun 9 uger så havde jeg fået kørekort. Jeg synes de var meget fleksible med tiderne, da jeg næsten ikke fik fravær. Undervisning var meget god, samt køretimer og meget søde kørelærer. Alt i alt var det en meget god oplevelse. Varm anbefaling

2023年10月26日

Kæææmpe anbefaling

Det udfordrende at tage kørekort, når man har alt muligt ved siden af, men med denne gode og overskuelige køreskole gik det hurtigere og lettere end jeg turde håbe! Jeg havde fornøjelsen af Jan på vejene og det var skide hyggeligt! Stor anbefaling, med kørerlærer der tydeligt brænder for sit arbejde, og elevens læren!

2023年10月10日

Fantastisk!

Jeg havde Alis som kørelærer, og hun var helt fantastisk. Det var tydeligt at mærke at min læring var højeste prioritet, og det var vigtigt for hende, at jeg havde en god oplevelse da jeg skulle til prøve. Vi aflyste derfor min første prøve, rykkede den 1 måned frem, og da jeg gik op, bestod jeg første gang. Hun er meget fleksibel, så jeg fik nærmest intet fravær fra skolen, og hun har nogle gode indlæringsteknikker som gør det sjovere at lære at køre bil. Hun var derudover fantastisk til at tackle mine frustrationer, de gange jeg havde udfordringer. Tak for en god oplevelse.

2023年10月5日

Trustpilot エクスペリエンス