Kongens Køreskole レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget mit kørekort på Kongens Køreskole, på et lynhold i sommerferien. Jeg har været så glad for det og alt er gået som smurt og første forsøg. God fleksibilitet med tider og kørelærerne er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

当該企業による記述

Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 50件

レビューを書く

Fantastisk køreskole

Fantastisk køreskole. Mega søde mennesker og folk vil dig kun det bedste. Kan virkelig anbefale. Hvis i skal ønske en kørelære vil jeg klart ønske goaten Jan Hernvig. Også et stort tak til Torben. Ejerne af køreskolen. Han er en virkelig sød og en dedikeret mand.

2026年10月3日
5つ星のうち5の評価

Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole!

Jeg kan virkelig anbefale Kongens Køreskole til alle, der ønsker at få deres kørekort meget effektivt og sikkert. Jeg havde Lasse Nielsen som kørelærer, hvilket jeg var meget glad for. Alt papirarbejde blev gjort meget overskueligt og det var alt i alt en rigtig god oplevelse.

2026年8月27日

Trustpilot anmeldelse

Trustpilot anmeldelse

Virkelig god oplevelse! Jan Rosenvinge, som jeg var så heldig at have som kørelærer, er en ekstremt god kørelærer, som er dygtig, tålmodig og rigtig god til at forklare tingene. Stor ros til Torben for altid at være så hjælpsom og imødekommende. Kan klart anbefales!

2026年8月1日

Fantastisk kørelærer

Undervisningen er meget informerende og velformuleret. Jeg havde Jacob Svane som kørelærer og det var tydeligt at der var styr på alting. Desuden var han utroligt god til at udvise entusiasme for hans fag, hvilket udtrykte sig i en tryg og sikker læringsproces.

2026年8月12日

Super!!

Super rar oplevelse! Både kørelære og teorilære fik alle godt igennem og var gode til at forklare og rette fejl på en respektfuld måde. De har styr på det hele og er søde til at hente og bringe:) Især Jan Hansen var jeg glad for både som køre- og teorilære!!

2026年8月6日
5つ星のうち5の評価

Jeg havde en fantastisk god oplevelse…

Jeg havde en fantastisk god oplevelse på Kongens køreskole. Jeg havde Jan Hansen, og han var den bedste Kørelære. Han hjalp mig utrolig meget med nervøsitet, og at føle mig sikker når jeg kørte. Han er sjov og skide dygtig. Kæmpe anbefaling herfra. Hvis du altså vil have dit kørekort i første hug!💫

2026年8月3日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse hos Kongens…

Fantastisk oplevelse hos Kongens Køreskole Holte! En særlig tak til min kørelærer Jan, som var utrolig tålmodig, dygtig og god til at skabe ro bag rattet. Kan varmt anbefales – 5 stjerner!

2026年7月30日

God Kørerskole

Jan Hansen var min kørelærer og tog både teori og den praktiske prøve i første hug. Super sød og sympatisk. Altid med smil på læben og god til at gøre det til nogle gode køreture.

2026年6月17日

Ka varmt anbefale

Rigtig god køreskole med gode kørelærere. Jeg havde selv Jan Hansen som kørelærer og køretimerne var både hyggelige sjove og jeg lærte også rigtig meget. Alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at tage kørekort hos kongens køreskole.
Kan varmt anbefale

2026年6月12日

Rigtig god oplevelse

Havde Magnus som Kørelære. Rigtig god oplevelse - bestod første gang på både teori og praktisk prøve ! Magnus var mega tålmodig forstående og ikke mindst rolig. Mega godt forløb!

2026年6月8日

BEDSTE køreskole!

Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting.
Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjovt. Jeg havde mit kørekort i hånden efter ca. 1 måned, hvor jeg bestod begge prøver i første forsøg, takket være Jan Hernvig og Kongens køreskole. Mine aller varmeste anbefalinger.
Ps: Deres førstehjælp kursus er også både godt og sjovt.

2026年2月6日

Trustpilot エクスペリエンス