Jeg kan varmt anbefale Kongens KÞreskole! Jeg havde Jacob som kÞrelÊrer, og jeg har vÊret rigtig glad for hele forlÞbet. Jacob er rolig, tÃ¥lmodig og god til at forklare tingene, sÃ¥ man fÞler sig try... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk kÞreskole. Mega sÞde mennesker og folk vil dig kun det bedste. Kan virkelig anbefale. Hvis i skal Þnske en kÞrelÊre vil jeg klart Þnske goaten Jan Hernvig. OgsÃ¥ et stort tak til Torben. Eje... ãã£ãšèŠã
Jeg har taget mit kÞrekort pÃ¥ Kongens KÞreskole, pÃ¥ et lynhold i sommerferien. Jeg har vÊret sÃ¥ glad for det og alt er gÃ¥et som smurt og fÞrste forsÞg. God fleksibilitet med tider og kÞrelÊrerne er... ãã£ãšèŠã
Virkelig god og professionel kÞreskole, der har styr pÃ¥ sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i bÃ¥de teori- og kÞretimer. Det var bÃ¥de hyggeligt, lÊrerigt og sjo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kÞrekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker kÞreprÞve til dig. Vores elever har ikke unÞdig ventetid på prÞver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprÞven har vi forberedt dig ordentligt så du består fÞrste gang og når du skal til den praktiske prÞve så har du fået fÊrdighederne til at bestå. Vi gÞr alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
BEDSTE kÞreskole!
Virkelig god og professionel kÞreskole, der har styr på sine ting.
Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og kÞretimer. Det var både hyggeligt, lÊrerigt og sjovt. Jeg havde mit kÞrekort i hånden efter ca. 1 måned, hvor jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, takket vÊre Jan Hernvig og Kongens kÞreskole. Mine aller varmeste anbefalinger.
Ps: Deres fÞrstehjÊlp kursus er også både godt og sjovt.
Mc-kort med Dennis hos KK
Et lÊrerigt og hyggeligt mc-forlÞb i Virum.
Med en holdopstilling på 4 mand, var dette forårs mc-hold en stensikker vinder.
Med Dennis bag rattet (med varme i, som vi blev mindet om på de kolde og regnende kÞrsler;)) kom min kammerat og jeg smertefrit gennem hele forlÞbet.
Dennis er dygtig til ret hurtigt at fornemme hvor de individuelle elevers niveau ligger (både fagligt og praktisk) og får hele flokken med i undervisningen.
Alt i alt et fedt forlÞb - du kan roligt tage dit motorcykelkort her :)
10 starts
I had several driving lessons with Jan Hansen after switching from my previous driving school, where I had been very unhappy. A friend recommended Jan, and changing to him was the best decision.
Jan is an excellent teacher. He is smart, patient, and cares about his students. In my experience, he adapts his teaching style to each studentâs needs, which made a huge difference for me. Apart from the great lessons, he gave me lots of useful tips and tricks. I would give him 10 stars if I could. I highly recommend him.
Mine bedste anbefalinger
Som forÊlder til to elever, har jeg vÊret meget tilfreds. Jeg ville ikke tÞve med at anbefale denne kÞreskole. Service og kvalitet af undervisning er i top. Begge bÞrn kom hurtigt igennem forlÞbet. Min sÞn var tidligere hos en anden kÞreskole, som slet ikke duede, men klarede sig super takket vÊre Kongens kÞreskole, Torben og Jan.
Jan Hansen var min kÞrelÊrer fraâŠ
Jan Hansen var min kÞrelÊrer fra Kongens kÞreskole i Holte.
Han er meget dygtig og professionel og samtidigt en behagelig og rar person som gÞre kÞre timer sjovt og stress frit. Jeg kan varmt anbefale Jan Hansen.
Jeg giver med glÊde 5 stjerner og mineâŠ
Jeg giver med glÊde 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger til Kongens KÞreskole. Det store personlige engagement fra indehaver Torben og specielt min kÞrelÊrer Jan Hansen har gjort, at jeg trods min autisme har fÞlt mig tryg og godt klÊdt på, så jeg kunne bestå både teori- og kÞreprÞven fÞrste gang. Tak Jan.
Oplevelse op til kÞreprÞven
Rigtig god oplevelse!! Rigtig god gennemgang af kÞrselsteori. Fleksibiliteten og vejledningen op til kÞreprÞven har vÊret reflekterende og prÊcis.
Kongens kÞreskole
Havde Jan Hansen som kÞrelÊrer, bestod min praktiske prÞve i et hug - kan varmt anbefales ð
Havde også Jan Hernvig som teorilÊrer, rigtig sÞd og god til det teorietiske.
Kongens kÞreskole er en mega godâŠ
Kongens kÞreskole er en mega god kÞreskole. Fik hjÊlp med alt fra start til slut, og havde en mega god bÃ¥de teori (Jan Hernvig) og kÞrelÊre (Kim). Min kÞrelÊre Kim BrÞns var virkelig sÞd og tÃ¥lmodig, kan helt klart anbefale hamð!
Fantastisk kÞrelÊrer og kÞreskole
Jeg tog lynkursus hos Kongens KÞreskole i vinterferien. Det var et super godt forlÞb.
Jeg havde Jan Hernvig i både teori og som kÞrelÊrer. Han var virkelig god i begge roller. Han skabte et trygt rum at lÊre i med plads til at have det sjovt og begå fejl.
Jan var fantastisk til at lÊre fra sig og meget fleksibel ift. kÞretider.
Det ledte til, at jeg kunne bestå på fÞrste forsÞg.
Både Jan og Kongens KÞreskole får den varmeste anbefaling herfra!
Mega god KÞreskole!
Fantastisk kÞreskole hvis du vil blive en god billist, og samtidig have hurtig og effektiv lÊring. Jeg havde Jan Hernvig som kÞrelÊrer, som er virkelig pÊdagogisk, konstruktiv og forresten også meget fleksibel der gjorde det muligt for mig at bestå fÞrste gang
100% anbefaling
Bedste anbefaling herfra
Bedste anbefaling herfra! Jeg havde Kim som kÞrelÊrer, han var virkelig dygtig og sÞd. Hele forlÞbet tog 3 måneder, jeg bestod teori og kÞreprÞve fÞrste gang.
Konges kÞreskole kan virkeligâŠ
Konges kÞreskole kan virkelig anbefales. Jeg bestod begge prÞver i fÞrste forsÞg, og havde Jakob til teori og Tom som kÞrerlÊrer.
Fantastik kÞreskole og kÞrelÊrer!
Jeg kan kraftigt anbefale kongens kÞreskole, og specielt min kÞrelÊre Jan Hansen. Han var fantastisk til at sÞrge for at man var godt tilpas og fik styr på sine nerver. Der var styr på det hele fra kÞreskolens side og oplevede ingen problemer der. Så er meget glad for mit valg med kongens kÞreskole, og vil anbefale det til alle.
SUPER GOD KÃRESKOLE!!
KAN HELT SIKKERT ANBEFALE DENNE KÃRESKOLE!!
Jeg startede i afdelingen i Virum og havde et rigtig godt kÞrekortforlÞb. Jeg var på et mindre hold, men der er ingen tvivl om, at alle underviserne var til for vores skyld og gav deres bedste. Teoriunderviseren Jakob Svane var super dygtig og venlig. Jeg fik også tilknyttet nogle virkelig gode kÞrelÊrer (Cai og Jan Rosenvinge). Jeg startede med rent manuelt gear men havde svÊrt ved at lÊrer det hurtigt nok. Cai anbefalede mig således at tage resten af forlÞbet med automatgear. Dermed ville jeg få så glidende et forlÞb som muligt, men stadig kunne holde fast på kravet om manuelt gear (kode 148). Min nye kÞrerlÊrer, Jan, var mindst ligeså dygtig i sit arbejde. Alt i Alt et trygt og godt forlÞb.
PERFEKT!
Jeg har haft det ultimativt bedste forlÞb. Bestod teoriprÞven fÞrste gang med kun 1 fejl og bestod ogsÃ¥ kÞreprÞven i HillerÞd i fÞrste forsÞg. Har haft den sÞdeste og rareste kÞrelÊrer, Jan, og har generelt kun mÞdt positive og professionelle mennesker. 10/10 â kÊmpe god oplevelse.
Jeg har haft en virkelig god oplevelseâŠ
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kongens KÞreskole. Alt i alt har det hele vÊret super trygt og professionelt. Det tog mig lidt lÊngere tid at finde ud af at kÞre sikkert, men min kÞrelÊrer Cai var utrolig tÃ¥lmodig og god til at forklare, sÃ¥ kÞrslen gav mening. Jeg fÞlte mig godt forberedt og bestod bÃ¥de teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg! Kan helt klart anbefales, 5 stjerner herfra âââââ
Super godt og hurtigt forlÞb
Super godt og hurtigt forlÞb! Bestod teoriprÞve og den praktiske fÞrste forsÞg
Virkelig god kÞreskole
Virkelig god kÞreskole
Men isÊr kÞretimerne er sjove og hyggelige
Takket vÊre jan hansens proffesionelisme og venlighed
Har det gjort hver kÞretime sjov og spÊndene
Og jeg fÞler nu på den anden side af kÞrekortet at jeg har lÊrt at kÞre i bil og tÞr nu trygt at kÞre rundt
Fantastisk oplevelse med Kongens
Fantastisk oplevelse med Kongens. Det var nemt og hurtigt, og der var bare styr på det. klar anbefaling til alle der sÞger kÞrekort
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã