Kongens Køreskole レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan varmt anbefale Kongens Køreskole! Jeg havde Jacob som kørelærer, og jeg har været rigtig glad for hele forløbet. Jacob er rolig, tålmodig og god til at forklare tingene, så man føler sig try... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk køreskole. Mega søde mennesker og folk vil dig kun det bedste. Kan virkelig anbefale. Hvis i skal ønske en kørelære vil jeg klart ønske goaten Jan Hernvig. Også et stort tak til Torben. Eje... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har taget mit kørekort på Kongens Køreskole, på et lynhold i sommerferien. Jeg har været så glad for det og alt er gået som smurt og første forsøg. God fleksibilitet med tider og kørelærerne er... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og professionel køreskole, der har styr på sine ting. Jeg tog lynkursus tilbage i februar, hvor jeg havde Jan Hernvig i både teori- og køretimer. Det var både hyggeligt, lærerigt og sjo... もっと見る

企業情報

1. 自動車教習所

当該企業による記述

Vores motto er "En sikker og hurtig vej til kørekortet". I "Kongens Lovpakke" får du udover den lovpligtige undervisning også en online teori pakke og vi håndterer alle dine papirer og booker køreprøve til dig. Vores elever har ikke unødig ventetid på prøver - det har vi bevist at vi kan opfylde også igennem Corona perioden. Når du kommer til teoriprøven har vi forberedt dig ordentligt så du består første gang og når du skal til den praktiske prøve så har du fået færdighederne til at bestå. Vi gør alt vi kan for at give vores elever en god oplevelse og ikke mindst for at skabe bedre bilister på vejene.

優良

過去12か月のレビュー数: 51件

レビューを書く

Den Bedste Kørelærer i Verden

Den Bedste Kørelærer i Verden

Jeg kan ikke sige nok gode ting om Magnus Søborg! Fra første møde har han været utrolig professionel, tålmodig og opmuntrende. Jeg har aldrig følt mig nervøs eller usikker i bilen, da han hele tiden skaber en tryg og positiv atmosfære, hvor jeg føler mig godt tilpas.

Magnus er virkelig en ekspert i sit fag. Han gør komplekse trafiksituationer letforståelige, og hans undervisning er både grundig og effektiv. Han har en fantastisk evne til at tilpasse sin undervisning til den enkelte elevs behov, så man hurtigt får bygget både færdigheder og selvtillid op.

Derudover er han altid punktlig, venlig og har et smil på læben, hvilket gør hele kørelæreroplevelsen til noget helt specielt. Hans store engagement i sin elevs udvikling skinner virkelig igennem, og det er tydeligt, at han brænder for sit arbejde.

Jeg kan kun varmt anbefale Magnus Søborg til alle, der ønsker at tage kørekort. Han er uden tvivl den bedste kørelærer i verden! Tak, Magnus, for din fantastiske støtte og hjælp gennem hele processen

Bestået første gang!

2025年3月7日

Stor anbefaling

Jeg havde Anders som kørelærer, og bestod både teori og den praktiske prøve på første forsøg. Jeg fik kørekort hurtigt, og der var styr på det hele, så Kongens køreskole er en stor anbefaling herfra

2025年2月5日

Lige som det skal være

Jeg fik Tom som kørelærer, og det var lige som det skulle være. Jeg kom hurtigt igennem. Bestod min teori, og praktiske køreprøve i første forsøg. Jeg har kun godt at sige om Kongens køreskole😁 anbefaling herfra

2025年2月7日

Kongens køreskole oplevelse

Jeg har taget kørekort hos Kongens køreskole i Charlottenlund, og jeg har været super glad for mit forløb med dem. Det var nogle gode teori lektioner med plads til pauser og spørgsmål, og min kørelærer Anders var helt fantastisk.

2025年1月28日
5つ星のうち5の評価

Kongens køreskole leverede god læring…

Kongens køreskole leverede god læring om teori og god læring i praksis. Jeg havde en fed oplevelse gennem hele læringsprocessen. Det hjalp også meget at det var tid til sjov i teoritimerne med Torben:) Jeg havde Jan Hansen som kørelærer, og han gjorde det virkelig godt med at få mig klar til det hele!

2025年1月16日

Dygtig og professionel køreskole

Dygtig og professionel køreskole, hvor man virkelig lærer meget, men også har plads til sjov. Har haft Jan Ha. til teori og det var en fornøjelse. Han var meget (klog vil han nok selv mene - spøg til side..) god til at fortælle om alt det teoretiske omkring at køre bil. Til den praktiske del havde jeg Jan He. og det har været rigtig hyggeligt at køre sammen. Han var været god til at forklare omkring alt det praktiske og at få teorien ført rigtigt ud på vejen. Så alt i alt en stor ros til en rigtig god køreskole, hvor der er styr på tingene og de alle sammen hedder Jan (det gør det nemmere at huske navnet på dem..). Bestod teoriprøven med 2 fejl og køreprøven i første forsøg - de leverer i hvert fald vilkårene for succes 🥳

2025年1月13日

Bedste køreskole og undervisere

Jeg har haft den bedste oplevelse med at tage kørekort hos Kongens Køreskole. Jeg bestod teori- og køreprøven første gang, og det har uden tvivl været pga. den gode undervisning og medarbejderne. Jeg glædede mig til hver en køretime med Jan Hansen, som virkelig sørgede for en koncentreret og lærerig time samt plads til en sjov og god stemning. Varm anbefaling herfra!

2025年1月7日

God oplevelse!

Jeg er lige blevet færdig med mit kørekort hos Kongens køreskole med Magnus som kørelærer. Det har været en rigtig god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale både køreskole og kørelærer!

2024年12月18日

Trustpilot エクスペリエンス