レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hørt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde været problemer med Cloudfare på nette... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg købte to bordlamper, desværre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig på mail og inden længe fik jeg tilbudt et tilgode bevis på lampens pris ( uden at returnere den gam... もっと見る

5つ星のうち5の評価

skulle bytte en jakke der desværre var for lille, til en større str. fik sublim kundeservice, af den samme medarbejder under hele forløbet, intet mindre en 12 mails fik vi skrevet sammen. de vare... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strømforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besværet med at returnere den... もっと見る

企業情報

1. ディスカウント ストア
  2. アウトレット モール

当該企業による記述

Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskæftiget sig med køb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer særdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.

4.4

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Stort, stort 5 tal!

Billige, lækre kvalitets produkter!
- nem og hurtig levering!

2024年3月28日

Hej

Tusind tak for Deres anmeldelse! Vi er glad for, De havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prøver altid at yde vores bedste for, at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

5つ星のうち5の評価

Nem og lige til at bestille

Nem og lige til at bestille. Manglet vare fra ordre listen, skrev et mail og dagen efter fik svar og ordre afsendt. Tak for god service.

2024年3月26日

Hej Chantra

Tusind tak for Deres anmeldelse! Vi er glad for, De værdsætter vores service, som gjorde at De havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prøver altid at yde vores bedste for, at gøre vores kunder glade samt tilfredse med deres køb.

Super hurtig afsendelse og service

Super hurtig afsendelse og service

2024年3月27日

Hej Ronny

God sevierse

2024年3月26日

Hej Bent

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, ingen problemer.

2024年3月25日

Hej Lene

5つ星のうち1の評価

Kvalitet og priser hænger sammen.

Jeg ved at man kvalitet og priser ofte hænger sammen. Men når man sender et produkt der har 5 fejl, så er jeg alligevel ret UIMPONERET!!! Bestilte en soundbox hos pågældende firma, det har hele 5 ting der ikk fungerer. Da jeg skriver til KP får jeg at vide at jeg skal sende varen retur, det har jeg for så vidt intet problem med, er lettere irriteret over de ikk kan sende noget der virker… fra start af. Men det stopper ikk her. Jeg skal selv betale fragt og så vil DE vurdere hvorvidt der er noget galt med produktet. DET ER DER! Jeg var næsten nervøs for soundboxen eksploderede i hovedet på mig, så elendig var den. Det vil sige at hvis de ikk vurderer at der er noget galt står jeg med en ubrugelig soundbox, og har ydermere betalt for fragt. Hvor jeg sikkert også skal betale for at få den sendt igen. Det er dårlig stil og mangel på service….🤨

2024年3月11日

Hej

Vi beklager dybt den oplevelse, du har haft med vores produkt.

Det er vores standardprocedure at bede om returforsendelse i henhold til vores handelsbetingelser, så vi kan foretage en grundig undersøgelse af produktet og derefter videregive det til producenten. Dette sikrer, at eventuelle fejl eller mangler kan blive identificeret korrekt, og vi kan fastslå, om problemet skyldes produktfejl eller anden årsag. Dette trin er også vigtigt for at sikre, at produktet ikke er blevet fejlagtigt behandlet eller anvendt, da vi ofte oplever, at der er tale om, at produktet kan være brugt forkert, og fejlen derfor kan opdages hurtigt. Dette lyder ikke til at være tilfældet ved dit produkt men det betyder dog stadig at vi skal følge processen som henvist til i vores handelsbetingelser.

Når en reklamation er gyldig, vil vi selvfølgelig refunderer for ALLE eventuelle omkostninger ved returforsendelsen og dermed enten sende dig en erstatning eller refundere dit køb, alt efter hvad der foretrækkes.

Vi opfordrer dig til at kontakte os, så vi sammen kan finde en passende løsning på situationen og dermed komme til bunds i denne sag. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med vores produkter og service.

Vi ser frem til at høre fra dig.

5つ星のうち1の評価

Har handlat en gång från detta företag

Har handlat en gång från detta företag. Ett munskydd då pandemin började 2021. Det kom ETT munskydd slarvigt inrullat i lite plast och papper helt icke sterilt och kostade 49 kr. Jag ville returnera det och få pengarna tillbaka, tänkte skicka det med vanlig post för 11 kr. Men Företaget krävde att det skulle returneras via retursedel som kostade 89 kr att skicka. Vilket skämt!!!!!! Aldrig mer detta företag!

2023年3月22日

Hej Rebecca

Tack för din feedback, och vi beklagar den otrevliga upplevelsen du haft. Det är viktigt att påpeka att du tidigare har handlat från ett annat företag som ägde domänen konkurspriser.dk. Vi förstår att denna tidigare erfarenhet har påverkat din syn på konkurspriser-namnet. Tyvärr har vi inte möjlighet att lösa problemet på grund av den tidigare ägandeskapet och information som är kopplad till din order, som vi inte har tillgång till. Vi beklagar mycket att vi inte kan vara till mer hjälp.

Vi vill dock gärna ha möjlighet att ge dig en bättre köpupplevelse i framtiden om du ger oss en chans. Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-post eller chatt om du har frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Konkurspriser.se

5つ星のうち3の評価

Der var forlænget leveringstid på den…

Der var forlænget leveringstid på den bestilte vare. Hvilket blev oplyst ved henvendelse til firmaet via mail.
Skyldes sikkert krig og uro ved Suez-kanalen.

Hej Birthe

Tusind tak for Deres anmeldelse! Vi beklager dybt den forlængede leveringstid, du har oplevet. Forsinkelser kan opstå af forskellige årsager, herunder eksterne faktorer, som vi desværre ikke altid har kontrol over.

Vi sætter pris på din forståelse for situationen, og vi arbejder altid hårdt på at minimere eventuelle forsinkelser og sikre en gnidningsfri leveringsproces for vores kunder.

Kan kun sige at jeg er godt tilfreds

Kan kun sige at jeg er godt tilfreds

2024年2月26日

Hej Doris

Hej Brian

5つ星のうち5の評価

Dejlig hurtig levering og super fin service👍🏻

Dejlig hurtig levering og fin service,godt sted at handle

Hej Dorthe

Hej Bjarne

Punktlighed og godt produkt

Punktlighed og godt produkt

Hej Henning

5つ星のうち5の評価

Nu har jeg bestilt varer to gange og…

Nu har jeg bestilt varer to gange og jeg må sige jeg modtager varen lynhurtigt🥰

Hej Birgitte

Allt va gott

Allt va gott! Utom det Svenska pålägget av valutan mellan länderna.

Hej Roland

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du hade en bra upplevelse med att handla på Konkurspriser.dk. Vi beklagar om den bristande valutakonverteringen har skapat förvirring. Vi har fått vår svenska webbshop igång, så du kan framöver använda den där priserna kommer att vara i SEK. www.konkurspriser.se.
Vi strävar alltid efter att göra våra kunder glada och nöjda med sina köp.

Konkurspriser.se

God service. Hurtig levering

2024年2月26日

Hej Anne

Hej Bert

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att du hade en bra upplevelse med att handla på Konkurspriser.dk. Vi strävar alltid efter att göra våra kunder glada och nöjda med sina köp.

Konkurspriser.dk

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, emballagen i fin stand.

Hurtig forsendelse

2024年2月23日

Hej Ingrid

Nem bestilling

Nem bestilling. Hurtig levering.

2024年2月23日

Hej Finn