Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hÞrt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde vÊret problemer med Cloudfare pÃ¥ nette... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte to bordlamper, desvÊrre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig pÃ¥ mail og inden lÊnge fik jeg tilbudt et tilgode bevis pÃ¥ lampens pris ( uden at returnere den gam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
skulle bytte en jakke der desvÊrre var for lille, til en stÞrre str. fik sublim kundeservice, af den samme medarbejder under hele forlÞbet, intet mindre en 12 mails fik vi skrevet sammen. de vare... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strÞmforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besvÊret med at returnere den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskÊftiget sig med kÞb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer sÊrdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.
Voerbjergvej 40, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
hÞj kvalitet vare, til rigtig god pris, hurtigt leveret.

Konkurspriser ããã®åç
Utrolig så god en service man kan få. Havde en reklamation på er beroligende/angstlindrende instrument der efter en måned ikke virkede mere. Den blev sendt retur for test hvilket viste det var knapperne der ikke virkede. Blev kontaktet flere gange pr telefon. Måske fordi jeg ikke havde lÊst at der kan vÊre 48 timers svartid og da jeg ikke hÞrte noget smed jeg en negativ anmeldelse på trustpilot. Denne er nu slette.
Den defekte varer er blevet ombyttet. Virkelig god service og venlige personer i kundeservice.

Konkurspriser ããã®åç
OPDATERING: Fandt ud af at der havde vÊret problemer med Cloudfare på nettet, hvilket betÞd man ikke kunne komme på deres hjemmeside. Blev senere kontaktet af Konkurspriser som også oplyste dette. De vil sende min ordre hurtigst muligt.

Konkurspriser ããã®åç
Hurtig levering og rigtig gode varer og priser hvor alle kan vÊre med.

Konkurspriser ããã®åç
Lagde en ordre natten til fredag d. 28.11.2025.
I dag, torsdag d. 04.12.2025, er min ordre endnu ikke afsendt
Herudover har konkurspriser ikke svaret på en mail, som jeg sendte i går, onsdag d. 03.12.2025.
Elendig kundeservice
Aldrig mere konkurspriser.dk for mig.

Konkurspriser ããã®åç
jeg bestilte en nÞdradio efter 5 dage ringede jeg for at spÞrge til levering de meddelte at farven jeg havde bestilt var i rest ordre, men hvis jeg ville have den i en anden farve kunne jeg få den dagen efter hvilket den gjorde:-)
ville godt have vÊret informeret om at den var i rest:-(
Derfor kun de 3 stjerner

Konkurspriser ããã®åç
Nemt at bestille, hurtig og korrekt levering

Konkurspriser ããã®åç
Havde fÞrst givet 1 stjerne, da jeg ikke havd emiratet mit gavekort og kunne benytte mig af BF tilbud, men de leverede en service ud over det sÊdvandlige da jeg fik kontakt med dem!
5 stjerne her fra og en kÊmpe anbefaling

Konkurspriser ããã®åç
Super oplevelse! Hurtig levering, god kommunikation. Manglede en reservedel ved en vare - tÊnker den var pakket forkert i Êsken i udlandet. Konkurspriser var dejlig hurtig til at sende den manglende del. Stor ros - kan varmt anbefale firmaet! ðð»

Levering indenfor et dÞgn
Tynde 'overlevelsessoveposer' til at have i elbil

Super god service.
Dejligt at man kan ringe til dem.

Konkurspriser ããã®åç
Virkelig fin service da jeg ringede til dem. Hurtig levering og gode priser.

Konkurspriser ããã®åç
Ventede i over 3 uger på min pakke.

Konkurspriser ããã®åç
Opdatering: konkurspriser svarede mig hurtigt efter at have skrevet herinde, og gav et rigtig godt svar og opdatering- jeg havde overset at de faktisk havde oplyst om lÊngere leveringstid på hjemmesiden:) så alt ok:)
Bestilte d 04.10 hvor jeg modtog ordrebekrÊftelse- har dog ikke hÞrt noget siden og de besvare ikke min mail!

Jeg bestilte en nÞdradio den 4. Oktober og har nu endelig modtaget den i dag.ð

Konkurspriser ããã®åç
Virkelig ringe. Har bestilt vare for over en uge siden. Har intet hÞrt. Har skrevet mail til kundeservice for 2 dage siden og har heller ikke fået svar.
Jeg har vÊret i kontakt med Konkurspriser.dk og der var tale om en misforståelse. OpfÞlgende mail var endt i spam mail