レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hÞrt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde vÊret problemer med Cloudfare pÃ¥ nette... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte to bordlamper, desvÊrre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig pÃ¥ mail og inden lÊnge fik jeg tilbudt et tilgode bevis pÃ¥ lampens pris ( uden at returnere den gam... もっず芋る

䌁業が回答したした

skulle bytte en jakke der desvÊrre var for lille, til en stÞrre str. fik sublim kundeservice, af den samme medarbejder under hele forlÞbet, intet mindre en 12 mails fik vi skrevet sammen. de vare... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strÞmforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besvÊret med at returnere den... もっず芋る

䌁業情報

1. ディスカりント ストア
  2. アりトレット モヌル

圓該䌁業による蚘述

Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskÊftiget sig med kÞb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer sÊrdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

3721件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

top kvalitet, pris, levering

hÞj kvalitet vare, til rigtig god pris, hurtigt leveret.

2025幎12月3日

Hej Hanne

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, du havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prÞver altid at yde vores bedste for at gÞre vores kunder glade samt tilfredse med deres kÞb.

– Konkurspriser.dk

Utrolig så god en service man kan fåg

Utrolig så god en service man kan få. Havde en reklamation på er beroligende/angstlindrende instrument der efter en måned ikke virkede mere. Den blev sendt retur for test hvilket viste det var knapperne der ikke virkede. Blev kontaktet flere gange pr telefon. Måske fordi jeg ikke havde lÊst at der kan vÊre 48 timers svartid og da jeg ikke hÞrte noget smed jeg en negativ anmeldelse på trustpilot. Denne er nu slette.
Den defekte varer er blevet ombyttet. Virkelig god service og venlige personer i kundeservice.

2025幎11月28日

Hej Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, at vi kunne vende din oplevelse til det positive, så du havde en god oplevelse ved at handle på Konkurspriser.dk. Vi prÞver altid at yde vores bedste for at gÞre vores kunder glade samt tilfredse med deres kÞb.

Tvivlsom virksomhed? Bestemt nej

OPDATERING: Fandt ud af at der havde vÊret problemer med Cloudfare på nettet, hvilket betÞd man ikke kunne komme på deres hjemmeside. Blev senere kontaktet af Konkurspriser som også oplyste dette. De vil sende min ordre hurtigst muligt.

2025幎12月5日

Hej Monika

– Konkurspriser.dk

Hurtig levering og rigtig gode varer og

Hurtig levering og rigtig gode varer og priser hvor alle kan vÊre med.

2025幎11月17日

Hej Tina

– Konkurspriser.dk

Langsom ordrebehandling. Svarer ikke på mails

Lagde en ordre natten til fredag d. 28.11.2025.
I dag, torsdag d. 04.12.2025, er min ordre endnu ikke afsendt
Herudover har konkurspriser ikke svaret på en mail, som jeg sendte i går, onsdag d. 03.12.2025.

Elendig kundeservice
Aldrig mere konkurspriser.dk for mig.

2025幎12月4日

Hej Per

Vi er kede af at hÞre, at du ikke har haft en tilfredsstillende oplevelse hos os.

Din ordre blev lagt på Black Friday, som er årets absolut mest travle periode. I den forbindelse kan der desvÊrre forekomme forsinkelser på både ordrebehandling og kundeservice, hvilket vi også gjorde opmÊrksom på på vores hjemmeside.

Vi besvarede din henvendelse den 5/12/25, hvilket er inden for de 48 timers svartid vi oplyser pÃ¥ hjemmesiden – ogsÃ¥ selvom vi i perioden oplevede ekstraordinÊr travlhed. Vi forstÃ¥r dog naturligvis, at ventetid kan fÞles frustrerende.

Da vi pakkede din ordre den 5/12, Þnskede du efterfÞlgende at annullere kÞbet, hvilket vi naturligvis imÞdekom og fik ordnet med det samme.

Vi håber, at den efterfÞlgende håndtering af sagen har vÊret tilfredsstillende, og takker for din feedback.

jeg bestilte en nÞdradio efter 5 dage

jeg bestilte en nÞdradio efter 5 dage ringede jeg for at spÞrge til levering de meddelte at farven jeg havde bestilt var i rest ordre, men hvis jeg ville have den i en anden farve kunne jeg få den dagen efter hvilket den gjorde:-)
ville godt have vÊret informeret om at den var i rest:-(
Derfor kun de 3 stjerner

2025幎12月1日

Hej Danny

Tak for din anmedelse. Vi beklager selvfÞlgelig ventetiden på din ordre. I de tilfÊlde hvor vores produkter er i restordre, informere vi omkring dette i produktbeskrivelsen - hvilket vi også havde gjort i dette tilfÊlde.

Vi håber du er tilfreds med det modtaget produtk!

God dag!

Nemt at bestille

Nemt at bestille, hurtig og korrekt levering

2025幎11月8日

Hej Sussi

KÞbt gavekort, aldrig modtaget

Havde fÞrst givet 1 stjerne, da jeg ikke havd emiratet mit gavekort og kunne benytte mig af BF tilbud, men de leverede en service ud over det sÊdvandlige da jeg fik kontakt med dem!
5 stjerne her fra og en kÊmpe anbefaling

2025幎11月29日

Hej

Super god oplevelse!

Super oplevelse! Hurtig levering, god kommunikation. Manglede en reservedel ved en vare - tÊnker den var pakket forkert i Êsken i udlandet. Konkurspriser var dejlig hurtig til at sende den manglende del. Stor ros - kan varmt anbefale firmaet! 👍🏻

2025幎11月23日

Hej Linda

Levering indenfor et dÞgn

Levering indenfor et dÞgn
Tynde 'overlevelsessoveposer' til at have i elbil

2025幎11月20日

Hej Dorte

Super god service

Super god service.
Dejligt at man kan ringe til dem.

2025幎11月13日

Hej Vibeke

– Konkurspriser.dk

Flinke folk og gode sokker.

2025幎7月3日

Hej Jacques

2025幎10月28日

Hej SÞren

– Konkurspriser.dk

Virkelig fin service da jeg ringede til

Virkelig fin service da jeg ringede til dem. Hurtig levering og gode priser.

2025幎10月21日

Hej Lise

– Konkurspriser.dk

Ventede i over 3 uger på min pakke.

Ventede i over 3 uger på min pakke.

2025幎10月22日

Hej Pia

Tak for din anmeldelse. Vi beklager naturligvis den lÊngere leveringstid.
Den lÊngere leveringstid for dette produkt var dog oplyst i produktbeskrivelsen ved bestillingen, og vi håber derfor på forståelse for ventetiden.

Vi håber til gengÊld, at du er tilfreds med de modtagne produkter.

God oplevelse

Opdatering: konkurspriser svarede mig hurtigt efter at have skrevet herinde, og gav et rigtig godt svar og opdatering- jeg havde overset at de faktisk havde oplyst om lÊngere leveringstid på hjemmesiden:) så alt ok:)
Bestilte d 04.10 hvor jeg modtog ordrebekrÊftelse- har dog ikke hÞrt noget siden og de besvare ikke min mail!

2025幎10月4日

Hej Freja

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glad for, at vi kunne vende din oplevelse til det positive - med lidt brugbar information.

Vi beklager selvfÞlgelig for ventetiden. Vi prÞver altid at yde vores bedste for at gÞre vores kunder glade samt tilfredse med deres kÞb.

– Konkurspriser.dk

alt var fint hurtig levering

2025幎10月14日

Hej Heidi

– Konkurspriser.dk

Alt for lang leveringstid men modtaget varen

Jeg bestilte en nÞdradio den 4. Oktober og har nu endelig modtaget den i dag.😀

2025幎10月4日

Hej Anitta

Tak for din anmeldelse! Vi beklager meget for ventetiden, men vi er glad for at hÞre, at du har modtaget din nÞdradio. Vi prÞver altid at yde vores bedste for at gÞre vores kunder glade samt tilfredse med deres kÞb.

Virkelig ringe

Virkelig ringe. Har bestilt vare for over en uge siden. Har intet hÞrt. Har skrevet mail til kundeservice for 2 dage siden og har heller ikke fået svar.

Jeg har vÊret i kontakt med Konkurspriser.dk og der var tale om en misforståelse. OpfÞlgende mail var endt i spam mail

2025幎10月16日

Hej Peter

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en mindre tilfredsstillende oplevelse.

Vi har forsÞgt at komme i telefonisk kontakt med dig for at give en forklaring, foruden mailen vi har skrevet til dig, men desvÊrre uden held.

Den lÊngere leveringstid skyldes forhold, som vi allerede har gjort opmÊrksom på både i produktbeskrivelsen for det pågÊldende produkt og på vores webshop generelt, hvor vi informerer om, at der i Þjeblikket kan forekomme forlÊnget leveringstid og svartid hos kundeservice.

Du skrev til os dagen fÞr, du lavede denne anmeldelse, og vi hÃ¥ber derfor, du kan forstÃ¥, at det ikke altid er muligt at nÃ¥ at svare inden for sÃ¥ kort tid – sÊrligt i perioder med ekstra travlhed, som vi har gjort opmÊrksom pÃ¥ pÃ¥ webshoppen.

Din ordre blev pakket og afsendt den 16/10 og afhentet 18/10, så den er nu leveret som forventet.

Vi håber, at du trods alt bliver glad for dit kÞb, og at din oplevelse er forbedret efter vi har informeret dig om årsagen.
Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spÞrgsmål.

God service hurtig levering

2025幎10月9日