Ordre #17218498 bestilte jeg tirsdag den 2 DEC 2025. Intet hÞrt endnu, deres hjemmeside fejler, eksisterer vist ikke mere. OPDATERING: Fandt ud af at der havde vÊret problemer med Cloudfare pÃ¥ nette... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte to bordlamper, desvÊrre kunne den ene ikke oplade til fuld tilfreds .. Jeg henvendte mig pÃ¥ mail og inden lÊnge fik jeg tilbudt et tilgode bevis pÃ¥ lampens pris ( uden at returnere den gam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
skulle bytte en jakke der desvÊrre var for lille, til en stÞrre str. fik sublim kundeservice, af den samme medarbejder under hele forlÞbet, intet mindre en 12 mails fik vi skrevet sammen. de vare... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super service! Jeg modtog en LEDlampe med defekt udtag til strÞmforsyning. Lidt skriverier frem og tilbage fik firmaet til at levere en ny lampe - uden at jeg skulle have besvÊret med at returnere den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Konkurspriser.dk har eksisteret siden 2014. Siden etableringen har siden vokset hastigt. Vores mål er at levere de bedste produkter til de bedste priser. Folkene bag Konkurspriser.dk har de seneste år, med stor succes, beskÊftiget sig med kÞb og salg af varepartier. Dette betyder, at vi på vores produkter har sprunget mellemleddet over, og derfor kan give jer sÊrdeles fordelagtige priser. Tilfredse kunder samt god kundeservice er alfa omega for os.
Voerbjergvej 40, 9400, NÞrresundby, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
fin perfekt ved kÞbet, og flotte gode ting jeg fik kÞbt, helt som jeg regnede med... perfekt leverte og i orden..

Konkurspriser ããã®åç
Det er altid et kig vÊrd at tjekke Konkurspriser.dk ud. De har mange gode ting. Jeg fandt fx boxershorts, ved en fejl var der kommet en forkert farve med. Jeg skrev til dem med det samme og svaret kom ret hurtigt og fejlen blev rettet. så super god service jeg anbefaler dem gerne til alle.

Konkurspriser ããã®åç
Det er fÞrste gang jeg handler på denne hjemmeside og må sige at alt er gået så fint, trods det der stod at der kunne vÊre lÊngere ventetid pga. ferie havde jeg allerede min pakke et par dage efter bestilling.

Konkurspriser ããã®åç
Alt blev leveret hurtigt, og forsendelsesomkostningerne blev reduceret til et minimum takket vÊre Mortens venlige kundeservice. Med venlig hilsen.

Opdatering på min anmeldelse:
Jeg fik kort tid efter min anmeldelse svar fra Morten fra Konkurspriser.
Jeg fik svar omkring returnering og modtog også hurtigt sandaler i rigtig stÞrrelse.
Meget venlig betjening ð
Har bestilt 2 par sandaler - desvÊrre i forkert stÞrrelse.
Kontaktede jer på mail med det samme, for at hÞre hvordan jeg hurtigst kan ombytte da jeg skal på ferie. Men modtager ikke noget svar.

Konkurspriser ããã®åç
Fik det jeg efterspurgte. Med hurtig levering så firmaet kan kun anbefales

Konkurspriser ããã®åç
Alt fungerede perfekt og med hurtig levering.

Konkurspriser ããã®åç
Modtog en defekt lampe, som jeg sendte en video af til firmaet.
Straks efter sendte de en ny til mig, samt besvarede min mail med det samme.
Kan kun give firmaet de bedste anbefalinger for deres enestående kundeservice.

Konkurspriser ããã®åç
Jeg modtog en ordre med en beskadiget vare (et bestiksÊt i gaveÊske, hvor der var slået en flig af gaveÊsken).
Jeg tog et billede af skaden og sendte den sammen med en kort beskrivelse af problemet.
Jeg har efter en uge ikke modtaget respons på min henvendelse.
Det undrer mig, da netop kundeservice lader til at stå i hÞj kurs blandt beskrivelserne herinde.
Jeg giver 2 stjerner, da de Þvrige varer i ordren var i orden.

Konkurspriser ããã®åç
Helt fantastisk kundeservice. Fik bestil en gave i meget dårlig tid og fik spurgt på mail om den kunne hentes i stedet for så jeg kunne nå og få den hjem til tiden. De ringer op og spÞrger om jeg vil hente nu eller om de skal skynde sig at sende med budget om 5 min. Vi kÞrte selv over efter den. Der var to super sÞde, friske fyre inden for dÞren. Vil helt klart bruge deres lille firma en anden gang!

Konkurspriser ããã®åç
Super hurtig levering. God info hele vejen. Kan varmt anbefales.

Konkurspriser ããã®åç
Nem bestilling. Hurtig afsendelse og fin levering

Konkurspriser ããã®åç
Billige, brugbare ting. Fantastisk service! Hvis noget går i stykker, sendes pengene retur - og servicen er venlig og relevant.

Konkurspriser ããã®åç
Bestilte to opladelige lamper, og de levede fuldt ud op til mine for forventninger ð
Og hurtig levering!!!