Jeg lagde en kontorstol i kurven og og 3 timer senere stod sÊlgeren ved dÞren med den, det m da vist vÊre danmarksrekord !God og seriÞs betjening hele vejen. God stol, kvaliteten virker fin, mange in... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk). Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode rÃ¥d t... ãã£ãšèŠã
Vi fik hurtigt den bestilte stol - lidt problemer med sÊde frem og tilbage - skrev mail sent aften og fik svar med det samme - ringede dagen efter og super service ved betjeningsproblemer af stol ( mÃ¥... ãã£ãšèŠã
Venligt personale, kÞbte en stol i lÊder XXL... fint pakket ind..derfor let at pakke ud .leveret indenfor de 3 dage .......faktisk en meget pÊn stol... Sidder behageligt i stolen......... Eneste lill... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Dansk forhandler af gode ergonomiske kontorstole. KÞb en god kontorstol med tilfredshedsgaranti hos Kontorstole.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God oplevelse
God stol, kvaliteten virker fin, mange indstillingsmuligheder.
UhÞrt god kundebetjening
UhÞrt god kundebetjening, fantastisk hjÊlpsomhed, super priser, ekstrem hurtig levering, af super imÞdekommende personale. Alt i alt en virkelig god kÞb oplevelse
Fantastisk god oplevelse Kontorstole.dk
Fantastisk god oplevelse med Dansk Kontorstole Forsyning (kontorstole.dk).
Jeg havde en virkelig god korrespondance med Thomas (responderer altid hurtigt og professionelt), som gav gode råd til hvilken stol, der ville passe til min far.
Jeg fik endda en fin rabat, da var tidligere kunde, hvilket jo kun gÞr oplevelsen endnu bedre. Det har også sikret, at jeg helt sikkert vil kÞbe mine nÊste kontorstole fra Thomas!
Stolen er af fantastisk god kvalitet, og blev leveret til kantstenen.
Absolut en fornÞjelse at handle med Thomas.
Jo kontorstolen er som sådan meget fin
Jo kontorstolen er som sådan meget fin. Problemet er bare at de bliver ved med at gå i stykker. Nu er det tredje stol vi skal have og det er helt utroligt svÊrt at få afhentet den gamle så vi kan få en ny. De vil ikke sende en ny fÞr de har fået den gamle. Alt imens har vi ikke haft en brugbar kontorstol i snart en måned og det er stadig ikke lykkedes med at få den afhentet. Jeg kan på baggrund af dette ikke anbefale at kÞbe en stol fra dem.
Fodkryds knÊkket fikset inden for 1 uge
Fodkryds knÊkket på min super stol efter 5 år, fik det fixet uden omkostning inden for en uge.
The guy recognized me!
The guy recognized me, and gave me an upgrade to my chair for free. Amazing service. Would rec. to anyone.
Helt igennem fantastisk oplevelse fraâŠ
Helt igennem fantastisk oplevelse fra start til slut.
Jeg kunne forstå at de irkelig havde svÊrt ved at levere pga. snestormen så de brugte så vidt muligt egne chauffÞrer i det her forfÊrdelige vejr forhold og kom frem med min stol. Jeg har svÊrt ved at forstå mennesker der ikke viser forståelse for vejrforholdene men hos Kontorstole.dk kÊmper de virkelig for kunderne. Kommer helt sikkert igen.
Fantastisk service
DesvÊre kom stolen med de forkerte dele, men deres service er mega hjÊlpsomen og hjalp med a skifte delen ud med en ny. mega fedt!
Elendig kundeservice
Deres kundeservice er fuldkommen horribel. Jeg efterlyste en bestilt kontorstol, fordi der nu var gået 3 dage siden bestilling. Fik at vide, at varen endnu ikke er afsendt - de 1-3 dages levering gÊlder åbenbart fÞrst, fra de faktisk sender varen, så man kan overhovedet ikke stole på deres leveringstid.
Nu er varen afsendt, og der er gået 3 dage. Kontakter kundeservice via deres chat. De beder om navn, og skriver vitterligt bare "DHL". Da jeg efterlyser informationer om, hvornår man så kan forvente stolen afsluttede de samtalen. Stolen har vi stadig ikke modtaget, nen i fÞlge DHL er den stadig flere dage fra levering.
Opdatering: Vi har modtaget stolen, og har intet at udsÊtte på kvaliteten af denne. Jeg står dog stadig ved min vurdering af deres kundeservice.
Hurtige og god service
Hurtige og god service. Da Post Nord sender den til en pakkeshop - som ikke går da jeg er dårligt gående og ikke har hjÊlp - fik Kontorstole.dk Post Nord til at prÞve igen. Er du som jeg en stor dreng af en vis vÊgt - så har en super behagelig stol til dig.
Bestilte en Presidentstol
Bestilte en Presidentstol. Fikk beskjed om at ordren var effektuert 30. november.
Har enda ikke sett noen stol.
Har sendt spÞrsmål til salg at kontorstole.dk et par ganger. De svarer ikke på mail.
Stolen er betalt.
Er jeg lurt??

Kontorstole.dk - Dansk Kontorstole Forsyning ããã®åç
God service, gav sig tid til at vejlede og forklare om kontorstolen.
Total vanvittig behandling og dejligâŠ
Total vanvittig behandling og dejlig service ð ville klart anbefale det her sted for andre. Virkelig kvalitet stole
HjÊlp til nye hjul.
HjÊlp til nye hjul.
24.11. 2025
Altid god og hjÊlpsom service på de kÞbte ting og i dag fik jeg 5 nye hjul til vor kontorstol og uden beregning.
Kaj-Axel Witt - en glad kunde gennem mere end 10 år.
God service og direkte levering.
Min handel hos Kontorstole.dk var ikke helt uden problemer men jeg fik hurtige svar på mine spÞrgsmål og min stol ankom som planlagt med direkte levering, i weekenden endda.
Der var en "upser" med en af stolens dele, som blev leveret til min adresse med PostNord i stedet for hos firmaet, som det var meningen. Jeg fik kommunikeret problemet med deres salgs-team hurtigt, dog og vi fandt en lÞsning som fungerede til trods for lidt forvirring. Et tak til Thomas som var god til at svare hurtigt og tilbyde mig lÞsninger når problemet blev forklaret.
Firmaet leverede min vare direkte, hvilket var et stort plus da jeg ville havde haft problemer med at transportere så stor en pakke hjem fra et pakke center selv.
Havde fÞrst kigget på en kingdom xxl
Havde fÞrst kigget på en kingdom xxl, synes at den så lidt lÊnestolsagtiv ud, men lignede en meget behagelig lÊnestol. Min gamle kontorstol var gået i stykker (gamerstol) og den var egentligt ikke noget specielt. Så tÊnkte at jeg godt ville ofre lidt flere penge på min kontorstol efter som, at jeg bruger den flere timer om dagen. Så skrev jeg lidt med personalet som anbefalede mig en biggie xxl, som "måske" passede mig lidt mere til min smag, efter et par dage besluttede jeg mig endelig at bestille den.
Stolen kom helt fra tyskland af, ja som jeg er krÊsen så havde jeg set alle butikker igennem i hele området for at se om der var nogle stole der var i min smag, men det var der ikke.
Nå og nu noget tid efter at jeg har samlet den, så synes jeg, at den falder sÊrdeles ind i min smag, flot kontorstol som hverken er for blÞd eller for hård med svej i ryggen som man kan sidde og indstille for at sidde godt og rart i den og produktivt. PrismÊssigt lÊgger den sig meget konkurrencedygtigt på markedet i forhold til kvaliteten af stolen som også lever op til mine forventninger.
Jeg er glad for, at jeg valgte at kÞbe den i "blinde"
Mikkel Jensen
De er super flinke
Super ekstraordinÊr service
KÞbte i marts 2024 2 Kingdom XXL kontorstole, som vi har vÊret rigtig glade for.
Her sidst i juli 2025 gik der skår i glÊden.
ArmlÊnene er fÊstnet dels ved stolens ryg og sÊde.
På den ene stol knÊkkede skruen på det ene armlÊn og resten af skruen sad stadig inde i skruegangen - inde i sÊdet.
Kontaktede Thomas og sendte efterfÞlgende diverse billeder.
Jeg forventede en pakke med et nyt sÊde og diverse skruer - men stor var min overraskelse, da jeg i dag modtog en ny ( helt ny) kontorstol, som erstatning.
Takker for en sublim og ekstraordinÊr service.
Topklasse service og en fantastisk stol!
SÊlgeren var utroligt dygtig og vidende om produkterne. Han guidede mig professionelt og sikrede, at jeg fik den perfekte stol. ð
Jeg giver aldrig 5 stjerner og fÃ¥r deâŠ
Jeg giver aldrig 5 stjerner og får de det er det også et fantastisk handelsted. KÞbte 2 stole hos dem og de blev forsinket et sted fra leverandÞren, men efter et telefonopkald var der hurtig hjÊlp at få, og stolene var hos mig en 4 dage efter. De gav en flot hjÊlp, langt over hvad jeg forventede og jeg vil uden tvivl kÞbe stole der igen hvis det viser sig nÞdvendigt og anbefale andre det samme uden tvivl.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ