Jag kÀnde att det var enkelt att skicka in foton och jag Àlskar att man får flera försök ifall fotona inte blir godkÀnda. Jag hade en bra upplevelse.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Har hjÀlpt min 85-Ã¥riga mamma med att förnya körkortet som behövs som ID-handling. Trafikverket och fotoautomater finns inte inom rimligt avstÃ¥nd. Jag hittade Körkortsfoto.com pÃ¥ nÀtet och bedömde sid... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Det hÀr var otroligt smidigt! Bra och enkel beskrivning pÃ¥ hemsidan hur man gör och hur man ska ta fotot för att det ska blir godkÀnt. Jag slapp leta upp nÃ¥got fysiskt stÀlle att ta fotot pÃ¥ och kunde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tycker om att kunna vÀlja olika betalningsalternativ (utöver swish). 1 av anledningarna till jag valde just detta företag. Dem gjorde bedömningen att min första bild ej klarade kriterierna. NÀr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Körkortsfoto via din mobiltelefon. Ta bilden, ladda upp - vÀnta. Dina nya körkortsbilder kommer med posten inom 3-5 dagar. RIng oss gÀrna på 020-131012
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Superbra service
Råkade göra ett misstag så att jag behövde annullera min order. VÀldigt snabbt svar och vÀldigt tillmötesgående!

Körkortsfoto.com ããã®åç
Det var snabbt och perfect
Det var snabbt och perfect. Tack så mycket

Körkortsfoto.com ããã®åç
Mkt enkla instruktioner om hur man tarâŠ
Mkt enkla instruktioner om hur man tar fotot och vad man bör undvika. Snabb hantering, allt klart på några dagar! SvÀrmor 92 år mkt nöjd eftersom vi kunde fixa allt hemifrån - inga besök hos fotograf eller Trafikverket!!
Inget att fundera över - kommer absolut att anvÀnda denna tjÀnst framöver! /Lilian

Rekommenderas!
Smidigt att kunna ta fotot hemma, jÀttebra kundservice som var otroligt hjÀlpsamma och snabba ð
Rekommenderas verkligen!

Toppen frÃ¥n A till Ã
Snabbt, enkelt och trevlig kundtjÀnst

Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, snabb och bra service. Rekommenderar.

Körkortsfoto.com ããã®åç
Ãr detta ett seriöst företag?
TjÀnsten fungerade som utlovat, men företaget verkar suspekt dÃ¥ det inte gÃ¥r att fÃ¥ fram varken kontaktuppgifter, organisationsnummer eller företagsansvarig. Att söka pÃ¥ telefonnumret ger inga andra uppgifter Àn att det Àr en irlÀndsk operatör. Ãr det ens ett företag som ligger bakom körkortsfoto.com eller Àr det nÃ¥gon privatperson som sitter hemma i kÀllaren och skriver ut bilder? Högst oklart.
Körkortsfoto
Mitt första kort var inte godkÀnt, men de hade bra öppettider så man kunde komma i kontakt och få vÀgledning om vad man skulle göra annorlunda för att kortet skulle bli godkÀnt.
Mycket bra kundbemötande vid telefonkontakt och lÀtta att få tag på.

Körkortsfoto.com ããã®åç
Bra vÀgledning nÀr jag inte fick tillâŠ
Bra vÀgledning nÀr jag inte fick till rÀtt bild. Snabb service
Rekommenderas

Körkortsfoto.com ããã®åç
Snabb leverans och godkÀnnt avâŠ
Snabb leverans och godkÀnnt av trafikverket. Allt var topp!

Körkortsfoto.com ããã®åç
Mycket snabb respons och återkoppling
Mycket snabb respons och Ã¥terkoppling. Allt gick jÀttebra. âïžâïžâïžâïžâïž

Körkortsfoto.com ããã®åç
Ãr jÀttenöjd tack för hjÀlpen.det blevâŠ
Ãr jÀttenöjd tack för hjÀlpen.det blev nÃ¥gra bilder men det blev bra till slut det sparade en gammal Tant en massa besvÀr.Talade med en jÀttetrevlig kille. och 4 glada barn barn som behöver skjuts till fritids aktiviteter Kram Tant Bagarmossen 80 Ã¥r,

Tusen tack att ni finns
Tusen tack att ni finns! Fantastiskt jobb! Behövde inte åka till Trafikverket att ta bilder. Gjorde allt hemma.

Körkortsfoto.com ããã®åç
Jag fick mycket bra hjÀlp för att fÃ¥âŠ
Jag fick mycket bra hjÀlp för att få till ett bra foto.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ