was killing time before a meeting, ran a few spins on data, held up better than the last place I tried
my withdrawal status showed each step instead of leaving it vague
my withdrawal reached my e-wallet in a few minutes, surprised me
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
zÅodzieje i naciÄ gacze nie polecamâŠ
zÅodzieje i naciÄ gacze nie polecam nikomu tej strony.
Gram tu juÅŒ od ponad póŠroku iâŠ
Gram tu juÅŒ od ponad póŠroku i szczerze mówiÄ c to jedno z lepszych miejsc w sieci na ten moment. Bardzo podoba mi siÄ ich program VIP bo im wiÄcej grasz tym lepszy dostajesz cashback i to bez ÅŒadnego obrotu, po prostu czysta gotówka do wypÅaty albo na dalszÄ grÄ. support zawsze pomocny raz miaÅem sytuacjÄ ÅŒe gra mi siÄ zawiesiÅa podczas darmowych spinów i po kontakcie na czacie rÄcznie dopisali mi brakujÄ cÄ wygranÄ na podstawie historii zakÅadów. WypÅaty na btc realizujÄ dosÅownie w kilkanaÅcie minut. Jedyne do czego mogÄ siÄ przyczepiÄ to brak niektórych klasycznych gier stoÅowych ale przy takiej iloÅci slotów to maÅo istotny szczegóÅ. Polecam kaÅŒdemu kto szuka stabilnego miejsca.
bonus powitalny to Åciema bo nieâŠ
bonus powitalny to Åciema bo nie dolicza obrotu na wiÄkszoÅci moich ulubionych slotów. Trzeba dokÅadnie czytaÄ ten ich dÅugi regulamin bo majÄ tam listÄ wykluczonych gier o której sÅowem nie wspomnÄ przy wpÅacie. StraciÅem tylko czas i pieniÄ dze.
Konto zaÅoÅŒyÅem gÅównie dla zakÅadówâŠ
Konto zaÅoÅŒyÅem gÅównie dla zakÅadów sportowych ale z ciekawoÅci wszedÅem teÅŒ na ich sekcjÄ kasynowÄ . ZakÅady majÄ caÅkiem spoko kursy i bogatÄ ofertÄ ale sam interfejs kasyna jest doÅÄ maÅo intuicyjny. CiÄÅŒko siÄ filtruje dostawców gier a wyszukiwarka czasem nie znajduje gry mimo ÅŒe jest na stronie. Co do finansów to duÅŒy plus za brak prowizji przy wpÅatach i wypÅatach. KYC przeszedÅem sprawnie w jeden dzieÅ. Jednak irytuje mnie fakt ÅŒe spamujÄ mi skrzynkÄ mailowÄ codziennie jakimiÅ pseudo promocjami mimo ÅŒe odznaczyÅem zgody marketingowe w profilu. MusiaÅem do nich pisaÄ ÅŒeby to rÄcznie wyÅÄ czyli. Taka Åredniawka moim zdaniem.
Comptes bloqué sans explications apresâŠ
Comptes bloqué sans explications apres avoir gagné 400⬠a fuir absolument
TrÚs bon choix de méthodes de paiement
TrÚs bon choix de méthodes de paiement, y a même du Neosurf et de l'Apple Pay ce qui est bien pratique. Les délais de paiement sont respectés, généralement reçus le lendemain de la demande.
szybka wplata i pograne spoko slotyâŠ
szybka wplata i pograne spoko sloty maja polecam.
Gram tu od miesiÄ ca i mam mieszaneâŠ
Gram tu od miesiÄ ca i mam mieszane uczucia chociaÅŒ bilans jest na plusie. Na plus na pewno mega duÅŒy wybór dostawców, sÄ wszystkie moje ulubione gierki od Hacksawa i NoLimit. bonus powitalny caÅkiem spoko ale warunki obrotu (x40) doÅÄ trudne do zrobienia na slotach o wysokiej zmiennoÅci. Co do wypÅat to pierwsza szÅa jakieÅ 3 dni bo musieli zweryfikowaÄ dowód i selfie ze statusem konta na skrillu ale kolejne juÅŒ wpadajÄ w max kilka godzin zazwyczaj po 2-3h juÅŒ mam kase na portfelu. Strona czasami Åapie zwiechy na telefonie zwÅaszcza jak gram w gry na ÅŒywo z krupierem ale na kompie dziaÅa bez zarzutu. Dam mocne 4 gwiazdki bo nie oszukujÄ na wypÅatach a to dzisiaj rzadkoÅÄ.
zjadÅo mi depo i zero kontaktu zâŠ
zjadÅo mi depo i zero kontaktu z supportem omijac szerokim Åukiem!!
No i to rozumiem
No i to rozumiem, wypÅata na krypto w 15 minut bez zbÄdnego pierdolenia o papiery. Layout strony mógÅby byÄ trochÄ nowoczeÅniejszy ale najwaÅŒniejsze ÅŒe pÅacÄ szybko i bez problemu.