Varerne blev hurtigt leveret og vi fik det vi havde bestilt, men havde bl.a. bestilt 3 forskellige latexmasker (en heks, en diktator og en dÊmon) og de ligner IKKE dem pÃ¥ billederne!! NÊserne er helt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fremragende oplevelse hos Kostumer.dk :) FÞrst en telefonsamtale omkring muligheder for kostumer, da vi var ude i sidste Þjeblik - og sÃ¥ levering allerede dagen efter. Vi har en meget glad dreng,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid super god service og god kommunikation - Varen jeg kÞbte var desvÊrre Þdelagt under transport af GLS men alligevel prompte response af Kostumer.dk at jeg kunne fÃ¥ en ny vare tilsendt eller pen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Rigtig god service, levering dagen efter selvom det stod 6 dages levering. Manglede akut kostume til 2 dage senere og de levede fuld ud op til mine forventninger. Bruger dem hvert år til fastelavn.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kostumer.dk bringer fest og farver til hele Danmark! Vi er leverandÞrer til de stÞrste kostumehÞjtider i Danmark â fastelavn, sidste skoledag, karneval i Aalborg og KÞbenhavn, oktoberfest, Halloween og jul. Kostumer.dk gÞr det muligt for alle at holde gennemfÞrte og farverige tema- og kostumefester. Via vores lokal- og fjernlager udbyder vi mere end 10.000 produkter Danmarks billigste priser. Du kan skabe uendelige kombinationer med vores store udvalg af kostumer, tilbehÞr og accessories, der giver dig mulighed for at skabe et unikt look.
Ãsterskovvej 2, 7000, Fredericia, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Gode valgmuligheder til mange forskellige kostumer. God service. Hurtig levering.
Bestilte og modtog mine ting allerede dagen efter.
FÞrste kÞb på denne side, men det gÞr jeg gerne igen. gode priser og rigtig hurtig levering.
Jeg bestilte en cowboy hat og fik en brugt cykelhjelm
Kostumer.dk er hurtige og overholder alle tidsrum! Så virkelig en varm anbefaling, da jeg selv bestilte kostume i sidste Þjeblik og nåede alligevel at nå frem, så kÊmpe tilfreds
Varerne levet op til min forventning. Og hurtigt levering.
PÃ¥ billedet sÃ¥ hÃ¥ret ud til at vÊre orange.â¹ïž
Det er en mÊrkelig rÞd farve.ð