Wat een super mooie collectie! Ook fijn contact gehad met ze om me te helpen met een keuze maken welke kussens bij ons interieur passen. Heel blij mee!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vorige week negen prachtige kussens ontvangen van Kotabo. Helaas waren twee kussens iets beschadigd door het sealen van de verpakking door de leverancier. Demi kwam met een fijne oplossing en reageert... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een fijne ervaring met Kotabo! Mijn bestelling werd al de volgende dag bezorgd en ik ben ontzettend blij met de kwaliteit! Echt boven verwachting. De snelle levering was top, maar wat het hele... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer tevreden met de prachtige kwaliteit van de kussens uit de eigen collectie van Kotabo. Echt de meest mooie kleuren die goed te combineren zijn. Zowel de stoffen als de vulling zijn mega zacht en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Kotabo.nl is een webshop voor stijlvolle en tijloze woonitems. Ontdek onze streng geselecteerde collecties van hoogwaardige producten, die passen bij mooie interieurs. Elk item is gekozen om lang mee te gaan. Of je nu woontextiel of woonaccessoires zoekt, hier maak je jouw interieur compleet. Kies voor tijdloze basics die je over 5 jaar nog steeds prachtig vindt.
Industrieweg 35, 7959 AJ, Rogat, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Heel blij met de kussens van Kotabo! Ik vond het lastig om een keuze te maken tussen alle leuke kussens op de website. Na persoonlijk advies van Demi heb ik er 5 besteld. De kussens geven onze bank, en daarmee ons interieur, weer een mooie, warme look! Ze zijn ook nog eens stevig en van goede kwaliteit, heel fijn!

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Hele mooie kussens ontvangen! Netjes verpakt en zelfs een leuk cadeautje erbij! Netjes verpakt en fijne updates over de levering. Ik raad het zeker iedereen aan!

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Ik heb een prachtig linnen tafelkleed gekocht. Door mijn geheel eigen fout waren er problemen met de levering. Het team van Kotabo heeft er alles aan gedaan me te helpen, zodat ik het tafelkleed nog voor de Kerst heb gekregen!

Top service !
Pakketje was verkeerd geleverd en ze hebben het pakketje persoonlijk voor mij opgehaald op het verkeerde punt en opnieuw verstuurd naar mij.
Ik had het pakket alsnog 2 dagen na bestelling.

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Heerlijk geurende kussen ontvangen! Netjes verpakt en er zat een amberblokje bij! Kussen staat heel mooi op de bank!

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Mooi linnen tafelkleed besteld, ziet er in het echt nog mooier uit dan op de foto + snel geleverd!

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Heel leuk dat de sets per drie sierkussens worden verkocht. Met veel keuze in vormen/formaat of patronen/kleuren. Heerlijk om te mixen en als je twijfelt, word je met liefde geholpen om een leuke set samen te stellen.

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Kotabo is een nieuw en verfrissend bedrijf met mooi interieuraccessoires. Ze richting zich vooral op kussens die erg passend zijn in elk interieur! Het contact tussen mij en kotabo was erg goed. Ze reageren snel en duidelijk!

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Kussens zijn van een prachtige kwaliteit en levering was vlotjes.
Aanrader .....

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Fijne dienstverlening, zakelijk, sociaal, empathisch en doelgericht.

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Prachtige producten van top kwaliteit! Ik kom hier terug :)

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Snelle levering en super goede service. De kwaliteit van het kussen is waanzinnig. Super tevreden!

Kotabo sierkussens | Webshop voor tijdloos & stijlvol wonen ããã®åç
Ik heb een prachtig paars, linnen tafelkleed, theedoeken en een mega mooi kussen ontvangen van Kotabo. Snelle levering, fijne service en prachtige kwaliteit.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã