Super toffe webshop en veel producten voor oude en nieuw scooters! Eén van alle pakjes die ik tegelijk had besteld was verloren netjes en zonder gedoe gelijk de optie gekregen opnieuw verzonden w... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Goede service snelheid prijs maar post nl zorgt ervoor dat ik toch 2x nadenk voor ik volgende keer zou bestellen helaas. Na 5x uitstellen van de levering bij pakketpunt zoude ze het ineens thuis afgel... ãã£ãšèŠã
Ruim aanbod voor acceptabele prijzen en vooral zeer snelle levering! Ook prettig dat er veel verschillende betaal opties zijn.
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Top service.
Onderdelen besteld .volgende dag al geleverd .zo netjes .van deze zaak .
Heel goed mail contact gehad en zeerâŠ
Heel goed mail contact gehad en zeer goed geholpen.
Altijd goed
Waardeloze klantenservice
Na meerdere grote bestellingen ontving ik lekkende flessen olie waarvan de helft weg was. Ik kreeg alleen de olie vergoed, niet de verzendkosten. Omdat hun fout een nieuwe zending vereiste, wilde ik dit combineren met wat extra spullen. Dat bleek zogenaamd onmogelijk.
âDoor deze inflexibiliteit is het voor mij een principekwestie geworden: als je zo omgaat met trouwe klanten, ben je mij kwijt. Ik bestel voortaan wel ergens anders.
Hele snelle levering en top prijsâŠ
Hele snelle levering en top prijs kwaliteit verhouding..
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Scherm voor scooter nogal beschadigd aangekomen, 2 dikke krassen erop. Wordt niet vergoed. Zo kan ik ook geld verdienen!!!! Tuig!!!
Super snel geleverd, en konden we verder met de reparatie ð
Snel geleverd!
Wel ze bieden net iets betereâŠ
Wel ze bieden net iets betere producten.
Ze denken mee en ze leveren snel.
Als het die site is met tekeningen etc dan ace.
Heb 2 bestellingen achter elkaar gedaanâŠ
Heb 2 bestellingen achter elkaar gedaan t.w.v. â¬500,00 de bestelling die ik als laatst heb gedaan is al binnen, de bestelling die ik als eerst heb gedaan is nog niet eens bij post nl dus ik bel om te vragen hoe of wat krijg ik van die gare domme snol een antwoord waar ik niks aan heb, laatste keer dat ik hier bestel
Kparts levering was goed
Kparts levering was goed, alleen : Zijsteun moest aangepast worden met slijptol, uitlaat ( sensor) was verplaatst naar een onmogelijke plek
Ipv 2 banden 1 ontvangen.
Ipv 2 banden 1 ontvangen.
Sinds zaterdag elke dag mail gestuurd. Geen reactie.
Klantenservice kan niet in aysteem kijken en verwijst naar hoofdlantoor.
Dus ik loop hier vast.
Maar weer een mail gestuurd.
Wat een drama!
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, goede prijzen, ruim assortiment en snelle levering.
Super snelð
Top website
Top website, bestel hier altijd mân onderdelen. Nog nooit een late levering g of een verkeerd pakket ontvangen.
5/5 sterren.
Voldoen niet aan de wettelijke eis om bestellingen makkelijk te kunnen annuleren
Er ging iets fout met de winkelmandje, bij het bellen om te annuleren om vervolgens de artikelen bij te willen bestellen gaf de medewerker aan dat ze niet aan annuleren deden ondanks dat dit verplicht is sinds 25 juni 2026 hierdoor heb ik 2 keer verzendkosten moeten betalen wees hier dus alert voor bij je bestellingen
Slechte service
Slechte service. Beloven op de site 24 uurs levering naar pakket afhaalpunt, maar dat is niet het geval. Gooien het op vertraging door post.nl. levering is gewoon standaard 2 dagen. Dit is dwaling en niet netjes.
24 uurs levering was de reden hier iets te bestellen. Kijk daarom gerust verder! Er zijn zeker aanbieders die goedkoper zijn en wel goede service hebben.
Ik zal hier niet snel weer iets bestellen!
Komt leveringsafspraken 2/4x niet na
Komt leveringsafspraken 2/4x niet na. (Voor 19:00 besteld morgen in huis, wordt niet gehonereerd. Daarnaast een bepaald artikel besteld en vervolgens een compleet ander artikel op de orderbevestiging. Na het melden van de problemen wordt ik niet geloofd en moet ik maar overnieuw bestellen. Jammer⊠circa 25⬠aan verzendkosten betaald afgelopen 4 bestellingen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã