レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super toffe webshop en veel producten voor oude en nieuw scooters! Eén van alle pakjes die ik tegelijk had besteld was verloren netjes en zonder gedoe gelijk de optie gekregen opnieuw verzonden w... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Goede service snelheid prijs maar post nl zorgt ervoor dat ik toch 2x nadenk voor ik volgende keer zou bestellen helaas. Na 5x uitstellen van de levering bij pakketpunt zoude ze het ineens thuis afgel... もっず芋る

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 115ä»¶

レビュヌを曞く

Waardeloze klantenservice

Na meerdere grote bestellingen ontving ik lekkende flessen olie waarvan de helft weg was. Ik kreeg alleen de olie vergoed, niet de verzendkosten. Omdat hun fout een nieuwe zending vereiste, wilde ik dit combineren met wat extra spullen. Dat bleek zogenaamd onmogelijk.
​Door deze inflexibiliteit is het voor mij een principekwestie geworden: als je zo omgaat met trouwe klanten, ben je mij kwijt. Ik bestel voortaan wel ergens anders.

2026幎8月6日

Heb 2 bestellingen achter elkaar gedaan

Heb 2 bestellingen achter elkaar gedaan t.w.v. €500,00 de bestelling die ik als laatst heb gedaan is al binnen, de bestelling die ik als eerst heb gedaan is nog niet eens bij post nl dus ik bel om te vragen hoe of wat krijg ik van die gare domme snol een antwoord waar ik niks aan heb, laatste keer dat ik hier bestel

2026幎8月6日
5぀星のうち1の評䟡

Voldoen niet aan de wettelijke eis om bestellingen makkelijk te kunnen annuleren

Er ging iets fout met de winkelmandje, bij het bellen om te annuleren om vervolgens de artikelen bij te willen bestellen gaf de medewerker aan dat ze niet aan annuleren deden ondanks dat dit verplicht is sinds 25 juni 2026 hierdoor heb ik 2 keer verzendkosten moeten betalen wees hier dus alert voor bij je bestellingen

2026幎7月31日

Slechte service

Slechte service. Beloven op de site 24 uurs levering naar pakket afhaalpunt, maar dat is niet het geval. Gooien het op vertraging door post.nl. levering is gewoon standaard 2 dagen. Dit is dwaling en niet netjes.

24 uurs levering was de reden hier iets te bestellen. Kijk daarom gerust verder! Er zijn zeker aanbieders die goedkoper zijn en wel goede service hebben.

Ik zal hier niet snel weer iets bestellen!

2026幎8月4日

Komt leveringsafspraken 2/4x niet na

Komt leveringsafspraken 2/4x niet na. (Voor 19:00 besteld morgen in huis, wordt niet gehonereerd. Daarnaast een bepaald artikel besteld en vervolgens een compleet ander artikel op de orderbevestiging. Na het melden van de problemen wordt ik niet geloofd en moet ik maar overnieuw bestellen. Jammer
 circa 25€ aan verzendkosten betaald afgelopen 4 bestellingen.

2026幎8月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ