レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Super toffe webshop en veel producten voor oude en nieuw scooters! Eén van alle pakjes die ik tegelijk had besteld was verloren netjes en zonder gedoe gelijk de optie gekregen opnieuw verzonden w... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Goede service snelheid prijs maar post nl zorgt ervoor dat ik toch 2x nadenk voor ik volgende keer zou bestellen helaas. Na 5x uitstellen van de levering bij pakketpunt zoude ze het ineens thuis afgel... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Na meerdere grote bestellingen ontving ik lekkende flessen olie waarvan de helft weg was. Ik kreeg alleen de olie vergoed, niet de verzendkosten. Omdat hun fout een nieuwe zending vereiste, wilde ik... もっず芋る

3.9

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 115ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Orders worden nooit op tijd

Orders worden nooit op tijd overgedragen aan Post NL, na contact met de klanten service blijkt dat k parts pakketen te laat geeft aan Post NL.

K parts klanten service is ook verschrikkelijk, heb je onderdelen de dag erna nodig dan kan je er van uit gaan dat je het pas de dag erop ontvangt. Beter ergens anders bestellen.

2025幎3月12日
5぀星のうち1の評䟡

K-parts doet niet aan klantenservice alleen verkopen

Onderdelen zeer slecht verpakt, hier door missende onderdelen. Zelfde dag gemeld via mail met foto's en lijst missende delen. Meerdere telefoontjes erachteraan gepleegd, nu een maand later nog geen reactie. Betaling gedaan via Klarna daar een geschil gestart. Klarna heeft het wel kunnen regelen en de missende delen van de bon gehaald. Maar Kparts niks van gehoord tot op heden.

2025幎1月20日

Waardeloze klantenservice
.wat bezielt jullie!?

Zoon besteld een hoop spullen, achterlicht is beschadigd geleverd, zoon van 16 is erg enthousiast en zet hem er toch op
Ik als ouder zeg dat hij dat niet moet accepteren en dien een verzoek tot retour ivm beschadiging in. Krijg een mail van hen Ratchet niet terug kan omdat het achterlicht reeds gemonteerd is en dat de beschadiging daardoor kan komen.

Kom op!! Waarom zou een klant de moeite nemen om een retour aan te “vechten” want dat is letterlijk wat er nu gebeurd!

Als compensatie een 16 jarige 20% korting aanbieden vind ik schaamteloos!

Wij bestellen hier NOOIT meer!

2025幎2月13日
5぀星のうち1の評䟡

Service moet eigenlijk nul zijn.

Scooter onderdeel besteld voor mn zoon. Was een sinterklaas cadeautje. Nu had ik het verkeerde besteld en wilde deze ruilen. Dat kon niet want ik was twee dagen te laat en dat zou hun systeem niet aan kunnen. Kon ook niet retour. Zit ik met een onderdeel van 60 euro. Super service! Ga zo door Kparts!

2024幎12月10日

Slechte klantenservice

Product besteld. Dit is tenslotte beschadigd geleverd. Heb 8€ retourkosten moeten betalen en ten slotte werd ik beschuldigd van beschadiging van een artikel. Nu wordt er 6€ gevraagd voor het product terug te krijgen en anders wordt het vernietigd. Bestel hier nooit op de site. Klantenservice heeft geen medelijden met klanten.

2024幎11月29日
5぀星のうち1の評䟡

Eerste keer dat ik denk ik een review

Eerste keer dat ik denk ik een review schrijf, super slechte service. Achterbumper besteld, alleen zit vol onder de krassen en beschadigingen. Ik begrijp dat het tweedehands is en er kunnen wat gebruikssporen op zitten maar dit is echt niet normaal. Schade was niet te zien op de foto’s. Klantenservice is onbereikbaar, tot nu toe 300 lichter.

2024幎11月20日

Zeer slechte service

Waardeloos bedrijf

Ik heb een accu besteld, verkeerde accu ontvangen. Vervolgens beweren zij dat het wel de juiste accu is, terwijl ik een foto heb meegestuurd. Als je ze mailt reageren ze gewoon niet en als je belt krijg je een telefoniste aan de lijn die aangeeft dat zij je niet kan doorverbinden en niks voor je kan doen.

2024幎11月18日

Originele cilinderkop besteld

Originele cilinderkop besteld, de temperatuursensor van de oude cilinderkop past niet in de nieuwe, het schroefgat is te klein, ik stuur de klantendienst om dit te melden, ze zeggen dat het wel moet passen, ik vraag of ze een temperatuursensor hebben die wel past op hun eigen cilinderkop, NEE WE HEBBEN GEEN SENSOREN, verder ook geen antwoord meer gekregen. Ik bestel hier nooit meer

2024幎10月23日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas moet ik een ster geven

Helaas moet ik een ster geven. Wat een slechte service. Zoon heeft nieuwe Yasuni R2 uitlaat gekocht voor 260 euro. Na 10 minuten rijden smelt de lak en wordt het ding zwart, geen garantie zegt K parts. Want de afstelling zal wel niet goed zijn waardoor de uitlaat te heet wordt..een uitlaat die niet heet mag worden? Wat een kolder! Las al veel slechte reviews, helaas te laat. Nooit meer bestellen hier.

2024幎9月26日

Zeer slechte klantenservice

Er zit zo'n domme bimbo aan de telefoon die werkelijk nergens verstand van heeft.
Het is toch normaal als je belt voor een onderdeel, dat je normaal antwoord krijgt?
Nee je moet een mail sturen waar je vervolgens een week op wachten moet.
En je kan ook whatsapp gebruiken en wat denk je 2 weken later een onzinnig appje terug.
Maat van me bestelde een uitlaat die was krom.
Zeer slechte klantenservice!

2024幎9月12日

Super slecht

Het is dat ik geen 0 sterren review kan plaatsen, product is nooit afgeleverd, waar wel voor betaald is, ze vragen 3x de prijs op bol.com dan dat ze het aanbieden op hun eigen website, nou dan verwacht je wel een beetje support, pakket is niet afgeleverd en totaal geen medewerking vanuit k-parts, want als de postnl bezorger zegt dat het afgeleverd is, is dat zo, terwijl ik een ring doorbell heb en kan aantonen dat er op de aangewezen dag en tijd niemand langs is geweest met een pakket, willen ze hier nog niet mee samen werken, en moet ik t maar accepteren dat ik betaals heb voor een product wat ik nooit van mn leven zal gaan zien, super slechte service, geen support, geen medeleven, en niet oplossingsgericht

2024幎9月10日
5぀星のうち2の評䟡

Puch zadel besteld

Puch zadel besteld, zonder monteren kun je niet even zien of het past en of het lekker zit. Niet dus. Kijk je op hun retour advies dan kan dit niet hoe slecht wil je een firma hebben zo kan ik ook geld verdienen. Advies niks kopen daar houd die vanzelf op. Zzzeeerrr klant onvriendelijk.

2024幎8月30日

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice, inmiddels de derde keer dat er een product verkeerd is of ontbreekt.

Dan contacteer je de klantenservice, om het proberen op te lossen. Voelen ze zich na 1 keer terug te mailen gewoon te goed om te reageren!

Telefonisch contact is evengoed waardeloos, je wordt nog net niet weggejaagd. Ik heb ik elke instantie ook geen vervangend product ontvangen of een andere tegemoetkoming.

2024幎8月28日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ