Kraamzorglatifa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Latifa heeft tijdens onze kraamperiode ervoor gezorgd dat we maximaal konden bijtanken en genieten van ons eerste kindje. Naast de prettige uitleg over hoe we om moesten gaan met ons eerste kindje, we... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kraamzorgster Latifa was afgelopen week bij ons om ons te ondersteunen met de zorg van onze kleine Nora. Wat een bekwame lieve vrouw. Ze zorgt niet alleen voor de baby, maar ook voor moeder door haa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een onwijs fijne kraamweek hebben we achter de rug. De rust, deskundigheid maar ook de gezelligheid en fijne sfeer waren continu voelbaar aanwezig. Van begin tot eind heb je ons ontzorgd, verz... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We had such a wonderful experience with our kraamzorg, Latifa. She was incredibly kind, supportive, and caring throughout the entire period. She really made sure I could rest and recover, which mean... もっず芋る

䌁業情報

1. Assistante Maternelle
  2. 助産所
  3. 産婊人科医
  4. 産科医院
  5. マタニティ ストア
  6. 助産垫

圓該䌁業による蚘述

Hallo, ben latifa moukhal, werk als ZZP'er in de kraamzorg. Bied rust en goed begeleiding in je kraamperiode voor het hele gezin. Zie mij website : kraamzorglatifa.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Zeer tevreden

Voor de tweede keer kraamhulp van Latifa gehad en wederom zeer tevreden. Latifa is heel secuur en begint elke dag stipt om 8 uur, zij geeft een hele fijne structuur aan de week en helpt overal waar nodig. Zij heeft fantastische kookkunsten, veel ervaring en is bovenal een heel fijn mens.

2024幎10月29日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastische kraamweek dankzij kraamzorg Latifa!

Dankzij Latifa hebben wij ontzettend genoten van onze kraamweek. Latifa zorgt met veel liefde voor het gehele gezin! Naast de zorg voor moeder en baby, draagt ze ook zorg voor papa en peuter. Haar herstellende maaltijden hebben er mede voor gezorgd dat moeder er weer zeer snel bovenop was. Het ontbrak ons aan niks en we zijn haar zeer dankbaar voor deze fijne week. Naast de goede zorgen is Latifa ook zeer kundig en deelt ze op een prettige manier alle informatie die je als ouder nodig hebt.

Wij zouden iedereen zo’n fijne kraamhulp als Latifa wensen. Heel erg bedankt voor alles Latifa!

2024幎9月6日
5぀星のうち5の評䟡

Ik ben Latifa enorm dankbaar voor haar

Ik ben Latifa enorm dankbaar voor haar hulp, ze heeft mij super goed geholpen. Ik hoefde haar niets te vertellen en ze wist wat ze moest doen, zonder haar zou ik mijn kraamweek niet makkelijk hebben kunnen doorstaan. Ze doet haar werk echt met heel haar hart! Ze is ook super gezellig, de dagen zijn echt voorbij gevlogen. Ik mis haar enorm! De baby en ik zijn je voor altijd dankbaar Latifa, we love you!!!

2024幎9月18日

Een fantastische tweede kraamweek

In juli 2024 heeft Latifa voor de tweede keer bij ons gekraamd. Het was net als in de kraamtijd van ons eerste zoontje super fijn om Latifa bij ons in huis te hebben. Ze heeft heel goed voor ons allemaal gezorgd (baby, mama, papa en grote broer). Latifa weet goed de balans te vinden tussen aan de ene kant zorgen en aan de andere kant ruimte geven. Elke dag kregen we een lekkere lunch en stond er aan het eind van de middag een heerlijke maaltijd klaar voor 's avonds. Ook ons oudste zoontje van 2,5 was gek op haar. We voelden ons erg gesteund en ontzorgd en hebben veel nuttige tips gekregen.

Latifa is lief, kundig en pakt aan. Ze heeft echt hart voor haar werk. Bedankt voor alles, Latifa!

2024幎7月15日

Super tevreden mama!

Ik ben ontzettend tevreden over onze kraamverzorgster Latifa. Ze heeft echt een verschil gemaakt tijdens de kraamtijd. Mijn andere kind was ook dol op haar, wat het nog specialer maakte. Latifa's zorg en aandacht voor detail waren uitstekend en ik voelde me echt gesteund. Ik zou haar zonder aarzeling aan iedereen aanraden en zie haar zeker als de eerste keuze voor de toekomst. Bedankt, Latifa!

2024幎7月1日
5぀星のうち5の評䟡

Super fijne kraamperiode gehad dankzij Latifa

Dit is mijn tweedde ervaring met kraamzorg Latifa, ik ben zeer tevreden! Latifa is zeer proffesioneel, en daarnaast heeft ze een hart van goud! Ze vind snel haar draai in het gezin en de omgang met grote zus ging ook heel soepel. Dankzij haar kennis en zorgzaamheid heb ik voor de tweedde keer een hele mooie en fijne kraamperiode gehad waar ik heel dankbaar voor ben. Dankjewel Latifa!

2024幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb de beste kraamzorg van Latifa.

Ik heb de beste kraamzorg van Latifa.
Zo liefdevol en professioneel.
Latifa heeft super veel kennis en door haar heb ik veel geleerd als jonge moeder en mijn zelfvertrouwen gekregen.

Ik heb zo genoten van mijn kraamweek want latifa kan ook nog een goed koken. Er is heel erg goed voor mij en mijn baby gezorgd.

De 10 dagen waren voor mij geen zorgen alleen maar genieten, want Latifa brengt vreugde mee en doet haar werk met heel haar hart.

Bedankt voor alles en zeker tot de volgde keer.

Dikke kus
Samia

2024幎5月16日
5぀星のうち5の評䟡

Er bestaat geen betere kraamverzorgster

Latifa is een zeer betrokken en gepassioneerde kraamverzorgster. Naast dat ze enorm veel kennis heeft in haar vak, waar ze je alles over leert, geeft ze jouw kraamweek een extra betekenis.

Ze neemt alle zorg uit handen waardoor je je alleen maar hoeft te focussen op herstel en je pasgeboren baby. Geen zorg over het huishouden, noch het eten. En wat kookt zij heerlijk herstel bevorderende gerechten.

Bij onze eerste dochter hadden wij kraamzorg via een bureau gekregen waar wij totaal geen roze wolk ervaarde. Op aanraden van mijn broer die Latifa ook heeft gehad, Latifa benaderd en daar hebben wij geen seconde spijt van.

Latifa is als een tweede moeder voor mij geweest en na een week volle zorg, breekt toch mijn hart bij het afscheid. <3

2024幎4月25日
5぀星のうち5の評䟡

Ik gun iedereen een Latifa als kraamzorg

Latifa neemt al je zorgen uit handen in de kraamweek. Je hoeft echt nergens over na te denken en ze voelt haarfijn aan wanneer ze wat kan doen of zeggen.
Wij hadden goede verhalen over Latifa gehoord en nu we het zelf hebben mogen ervaren: echt de beste kraamzorg die je je maar kunt wensen!!!

2024幎4月3日

Uitstekende zorg gehad

Ik heb 10 dagen zorg gehad van kraamzorg Latifa. ik genoot van elke dag dat ze er was en heb een traantje moeten laten toen ze wegging! Alles werd uit handen genomen! Van de zorg voor mijn baby tot het huishouden en de zorg voor mijn andere kinderen toe. Latifa doet dit werk met passie en liefde en dat voel je. ik heb 2 x eerder kraamzorg gehad maar dat was niks vergeleken bij deze ervaring. Ik heb echt van de kraamtijd van mijn laatste kindje kunnen genieten dankzij latifa. Je zit voor altijd in mijn hart 🙏

2024幎3月12日

Super

Onwijs fijne kraamperiode gehad dankzij Latifa.
Fijne persoonlijkheid met veel kennis en ervaring. Echt een aanrader als je net als ik een zorgeloze kraamperiode wilt.

2024幎3月10日
5぀星のうち5の評䟡

Ik heb voor de tweede keer contact

Ik heb voor de tweede keer contact opgenomen met Latifa omdat ik het heel goed met haar kon vinden. Ze is een geweldig persoon, ze was als een moeder of zus, ze is zeer bekwaam en weet hoe ze voor jou en je baby moet zorgen.
Bedankt voor alles,en tot de volgende geboorte ❀

2024幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

Super fijne kraamweek gehad dankzij

Super fijne kraamweek gehad dankzij Latifa. Voelt goed aan en stemt goed af wat en waar de behoefte naar is. Mijn kinderen waren dol op haar! Weer veel kunnen leren van haar ondanks dat het de derde voor ons was. En zeker ook een pluspunt: ze kan heerlijk koken! Dankjewel voor de fijne en ontspannen kraamweek

2023幎11月21日
5぀星のうち5の評䟡

Beste kraamzorg als nieuwe ouders!

Mijn kraamweek kon niet beter verlopen. Hele lieve vrouw die ons met alles heeft geholpen en ons alles goed en fijn heeft uitgelegd zodat onze eerste avond alleen met de kleine al soepel verliep. Als nieuwe ouders konden we geen beter kraamzorg bedenken. Bij de volgende kleine zullen we zeker weer kiezen voor Kraamzorg Latifa.

2023幎11月10日

Top kraamverzorgster!

Latifa is een enorm lieve kraamverzorgster. Ze heeft ons ontzettend goed geholpen met heel het gezin en de baby. Ook is ze erg kundig, doordat zij als enige een tekort tongriempje had gesignaleerd (het ziekenhuis etc. niet).
We hebben een mooie kraamweek gehad, dankzij haar.

2023幎8月18日

Super kraamperiode gehad!!

Wij hebben een ontzettend fijne kraamperiode gehad door Latifa.Als kers verse ouders vonden we het ontzettend spannend maar Latifa heeft er voor gezorgd dat toen ze weg ging wij alles wisten en het gevoel hadden dat we het alleen konden ! Ze is onwijs lief voor de baby en voor ons. Daarnaast weet ze echt als de beste dingen uit te leggen op vakkundig gebied en je merkt dat ze onwijs veel kennis heeft. Wij gaan zeker weer voor Latifa kiezen de volgende keer.

PS: Als je van lekker eten houdt dan zit je bij Latifa wel goed met haar geweldige kookkunsten.

2023幎9月9日
Kraamzorglatifa ロゎ

Kraamzorglatifa からの回答

😊🥰🥰😇😇, zooo lief, jullie ook erg bedankt voor de gastvrijheid.

Topper

Latifa heeft bij ons voor de tweede keer gekraamd. Ze was weer geweldig! We hebben echt veel aan Latifa gehad. Ze is kundig, ervaren, behulpzaam, lief voor het gezin, neemt veel taken op zich zodat de kraamvrouw in haar eerste week heerlijk kan rusten. Denkt in het belang van de baby en de kraamvrouw. Al met al een topper van een kraamverzorgster.

2023幎6月2日
Kraamzorglatifa ロゎ