Kraamzorglatifa レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Latifa heeft tijdens onze kraamperiode ervoor gezorgd dat we maximaal konden bijtanken en genieten van ons eerste kindje. Naast de prettige uitleg over hoe we om moesten gaan met ons eerste kindje, we... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kraamzorgster Latifa was afgelopen week bij ons om ons te ondersteunen met de zorg van onze kleine Nora. Wat een bekwame lieve vrouw. Ze zorgt niet alleen voor de baby, maar ook voor moeder door haa... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een onwijs fijne kraamweek hebben we achter de rug. De rust, deskundigheid maar ook de gezelligheid en fijne sfeer waren continu voelbaar aanwezig. Van begin tot eind heb je ons ontzorgd, verz... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We had such a wonderful experience with our kraamzorg, Latifa. She was incredibly kind, supportive, and caring throughout the entire period. She really made sure I could rest and recover, which mean... もっず芋る

䌁業情報

1. Assistante Maternelle
  2. 助産所
  3. 産婊人科医
  4. 産科医院
  5. マタニティ ストア
  6. 助産垫

圓該䌁業による蚘述

Hallo, ben latifa moukhal, werk als ZZP'er in de kraamzorg. Bied rust en goed begeleiding in je kraamperiode voor het hele gezin. Zie mij website : kraamzorglatifa.nl

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Fijne Kraamhulp

Op aanraden van mijn broer en schoonzus hebben we Latifa gevraagd of ze ook bij ons als kraamhulp wilde komen. De positieve verhalen en aanbeveling heeft ze meer dan waargemaakt. Latifa is kundig, ontzettend lief voor de baby en gezinsleden en heel gemakkelijk in omgang. En een leuke bijkomstigheid, ze kan ontzettend lekker koken! Kortom we kijken terug op een hele fijne kraamweek en raden Latifa iedereen aan!

2023幎5月24日

🥰🥰🥰😘

Geweldige kraamzorg

Ik zou Latifa aan iedereen aanbevelen. Ze is, met een break van een paar dagen in verband met een ziekenhuisopname van ons zoontje, tot dag tien bij ons geweest. Wat zijn we verwend met alle goede zorgen en niet te vergeten de heerlijke kookkunsten. In één woord geweldig, we misten haar aanwezigheid na een dag al.

2023幎3月8日

💕💕💕😘, thanks

Geweldige ervaring!!

Zeer kundige, professionele en zorgzame kraamhulp, die goed weet waar ze het over heeft en haar werk vol overgave en vanuit haar hart doet. Dat is wat je nodig hebt als kraamvrouw.

2023幎3月26日

Thanks

5぀星のうち5の評䟡

Een engel van een kraamverzorgende

Latifa kwam bij ons in het midden van de nacht om te helpen bij de geboorte van onze tweede zoon. Ze was de rust zelve tijdens de bevalling en een engel in de dagen erna. We hebben ons enorm gedragen gevoeld door Latifa. Haar fijne hulp, aanwezigheid en heerlijke(!) eten gaven ons een geweldige start als gezin van vier. Dat vergeten we nooit meer!

2023幎2月17日

Kraamzorglatifa からの回答

Het was een hele bijzondere ervaring

Latifa is geweldig

Latifa is geweldig ! Als je voor haar kiest heb je gegarandeerd een super fijne kraamweek, ze heeft weer super voor ons gezorgd dit was de 2e x dat wij Latifa als Kraamzorg hadden en ik zal haar altijd aanraden bij iedereen !! Ze zorgt voor jou, voor je baby, voor je kinderen, voor je huishouden, eten en zelfs voor je huisdier je hoeft je nergens druk om te maken !

2023幎2月23日
5぀星のうち5の評䟡

Geen woorden voor de zorg die ze uit

Geen woorden voor de zorg die ze uit haar hart geeft. Zij kan er voor zorgen dat een pas bevallen vrouw geen zorgen meer kent maar alleen plezier. Wat een top ervaring voor de tweede x. Ik weet wel wie ik voortaan bij iedereen zal blijven aanraden ❀

2023幎1月28日

Kraamzorglatifa からの回答

Thanks, doe dit werk met liefde en goede zorg

Latifa is een topper :)

Latifa is een topper! Met Latifa heb je kraamzorg die direct heel prettig in het gezin meegaat. Dit zorgt voor een gezellige en leerzame kraamperiode. Afgezien van alle kneepjes van het baby en moedervak helpt Latifa ook in het huishouden en kan ze geweldig lekker koken. Onze zoon at niet goed, mede door de alertheid van Latifa is tijdig medische hulp ingeschakeld en doet onze zoon het nu geweldig goed. Dankjewel Latifa, we zijn je dankbaar om jouw goede zorgen! Dave, Martine, Sam en Ben

2022幎12月20日

Kraamzorglatifa からの回答

Dankjewel, doe mij werk met mijn hard

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。