Latifa heeft tijdens onze kraamperiode ervoor gezorgd dat we maximaal konden bijtanken en genieten van ons eerste kindje. Naast de prettige uitleg over hoe we om moesten gaan met ons eerste kindje, we... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kraamzorgster Latifa was afgelopen week bij ons om ons te ondersteunen met de zorg van onze kleine Nora. Wat een bekwame lieve vrouw. Ze zorgt niet alleen voor de baby, maar ook voor moeder door haa... ãã£ãšèŠã
Wat een onwijs fijne kraamweek hebben we achter de rug. De rust, deskundigheid maar ook de gezelligheid en fijne sfeer waren continu voelbaar aanwezig. Van begin tot eind heb je ons ontzorgd, verz... ãã£ãšèŠã
We had such a wonderful experience with our kraamzorg, Latifa. She was incredibly kind, supportive, and caring throughout the entire period. She really made sure I could rest and recover, which mean... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hallo, ben latifa moukhal, werk als ZZP'er in de kraamzorg. Bied rust en goed begeleiding in je kraamperiode voor het hele gezin. Zie mij website : kraamzorglatifa.nl
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne Kraamhulp
Op aanraden van mijn broer en schoonzus hebben we Latifa gevraagd of ze ook bij ons als kraamhulp wilde komen. De positieve verhalen en aanbeveling heeft ze meer dan waargemaakt. Latifa is kundig, ontzettend lief voor de baby en gezinsleden en heel gemakkelijk in omgang. En een leuke bijkomstigheid, ze kan ontzettend lekker koken! Kortom we kijken terug op een hele fijne kraamweek en raden Latifa iedereen aan!

Kraamzorglatifa ããã®åç
We zijn ontzettend dankbaar dat LatifaâŠ
We zijn ontzettend dankbaar dat Latifa ons heeft gelopen. Heel fijn dat ze ook Arabisch spreekt en zoveel extra doet.
Geweldige kraamzorg
Ik zou Latifa aan iedereen aanbevelen. Ze is, met een break van een paar dagen in verband met een ziekenhuisopname van ons zoontje, tot dag tien bij ons geweest. Wat zijn we verwend met alle goede zorgen en niet te vergeten de heerlijke kookkunsten. In één woord geweldig, we misten haar aanwezigheid na een dag al.

Geweldige ervaring!!
Zeer kundige, professionele en zorgzame kraamhulp, die goed weet waar ze het over heeft en haar werk vol overgave en vanuit haar hart doet. Dat is wat je nodig hebt als kraamvrouw.

Kraamzorglatifa ããã®åç
Een engel van een kraamverzorgende
Latifa kwam bij ons in het midden van de nacht om te helpen bij de geboorte van onze tweede zoon. Ze was de rust zelve tijdens de bevalling en een engel in de dagen erna. We hebben ons enorm gedragen gevoeld door Latifa. Haar fijne hulp, aanwezigheid en heerlijke(!) eten gaven ons een geweldige start als gezin van vier. Dat vergeten we nooit meer!

Kraamzorglatifa ããã®åç
Latifa is een hele lieve fijneâŠ
Latifa is een hele lieve fijne kraamhulp bij ons geweest ontzettend veel van der mogen leren ons meisje was altijd heerlijk rustig bij derâ€ïžâ€ïžâ€ïž als der ooit een 2de komt ben u natuurlijk weer de eerste die ik bel !
Latifa is geweldig
Latifa is geweldig ! Als je voor haar kiest heb je gegarandeerd een super fijne kraamweek, ze heeft weer super voor ons gezorgd dit was de 2e x dat wij Latifa als Kraamzorg hadden en ik zal haar altijd aanraden bij iedereen !! Ze zorgt voor jou, voor je baby, voor je kinderen, voor je huishouden, eten en zelfs voor je huisdier je hoeft je nergens druk om te maken !
Geen woorden voor de zorg die ze uitâŠ
Geen woorden voor de zorg die ze uit haar hart geeft. Zij kan er voor zorgen dat een pas bevallen vrouw geen zorgen meer kent maar alleen plezier. Wat een top ervaring voor de tweede x. Ik weet wel wie ik voortaan bij iedereen zal blijven aanraden â€ïž

Latifa is een topper :)
Latifa is een topper! Met Latifa heb je kraamzorg die direct heel prettig in het gezin meegaat. Dit zorgt voor een gezellige en leerzame kraamperiode. Afgezien van alle kneepjes van het baby en moedervak helpt Latifa ook in het huishouden en kan ze geweldig lekker koken. Onze zoon at niet goed, mede door de alertheid van Latifa is tijdig medische hulp ingeschakeld en doet onze zoon het nu geweldig goed. Dankjewel Latifa, we zijn je dankbaar om jouw goede zorgen! Dave, Martine, Sam en Ben

Super goeie zorg gehad
Super goeie zorg gehad. Heel veel kennis van het vaak en vooral veel geduld, passie en liefde voor haar werk. Is zeker een aanraader.
Ik was bang toen mijn uitgerekendeâŠ
Ik was bang toen mijn uitgerekende datum naderde en ik heb hier geen familie. Gelukkig ontmoette ik Latifa bij toeval, ze stond aan mijn zijde en zorgde goed voor me, ik zal haar zorg voor mij en mijn kind nooit vergeten.
Hele goede kraamverzorgster
Hele goede kraamverzorgster, netjes, hygiënisch en lief! Echt een geweldige dame. Volgende zwangerschap zeker nogmaals!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã