レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Was altijd mijn vast bestel adres voor onderdelen. Ineens zijn de gesloten en is de webshop inactief. Echt heel erg jammer 😔 Voor zo ver ik weet ook zonder aankondiging o.i.d

5぀星のうち5の評䟡

Bestelling gedaan, nog wat nabesteld (want iets vergeten). Dit werd samengevoegd in één pakket en verzendkosten kreeg ik terug! Super service en wat leuk verpakt. Cadeautje om uit te pakken!

5぀星のうち4の評䟡

Ja Was snel bezorgt alleen mij eiseres draad moet ik echt zagen om het door midden te doen dus vindt het wel erg jammer dat je dat aan elkaar vast krijgt

䌁業情報

1. ビヌズ ショップ

圓該䌁業による蚘述

Opzoek naar trendy kralen, bedels of onderdelen om eigen sieraden te maken? Dan ben je bij Kralen&Co aan het juiste adres! Dit omdat wij namelijk dagelijks klaar staan voor onze klanten om de beste service te verlenen. Zo verzenden we de mooiste en beste kwaliteit kralen en bedels binnen één tot twee werkdagen. Maar hebben we ook een ruim assortiment met meer dan 1000 producten voorradig. Hierdoor grijpt u dus nooit mis bij ons! Het assortiment bij ons bestaat uit: kralen, bedels, onderdelen, rijgmateriaal, inpakmateriaal en sieraden. Waarvan populaire artikelen als polymeer kralen, acryl kralen, rocailles kralen in 2mm, 3mm, 4mm, en glasparels uiteraard niet in ontbreken. Voor een beginnende sieraden maker tot ervaren sieraden maker. Wij hebben voor elke creatieveling genoeg! Zo hoeft u nooit stil te zitten. Voor beginnende sieraden makers hebben we starters pakketen om te beginnen met sieraden maken. Dit bestaat uit een rijgbord, rijgdraad, karabijnsloten, buigringen etc. Maar ook voor de ervaren sieraden makers hebben we DQ en RVS bedels, roestvaste sieraden onderdelen of hoogwaardige Miyuki rocailles. Bij Kralen&Co zijn we er dus voor iedereen die sieraden maakt! Start vandaag nog of haal je benodigdheden in huis om de mooiste en trendy sieraden te maken.

連絡先

Bestelling gedaan

2025幎12月30日
自発的なレビュヌ

Top service

Top service ik ben bezig met het opbouwen van een sieraden zaakje daar zijn goedkope essentials erg handig voor veel goedkoper ga je dit niet vinden alleen de verzendkosten vind ik tore hoog ik bedoel als je zo veel van die niet veel kostende dingen verkoopt raap je best wat bij elkaar dan vind ik dat de verzendkosten lager mogen

2025幎10月29日
Kralen&Co ロゎ

Kralen&Co からの回答

Heel erg bedankt voor je lieve en eerlijke review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten. We begrijpen heel goed dat de verzendkosten soms wat hoog kunnen lijken. Daarom willen we graag even toelichten dat deze kosten echt alleen voor de verzending zelf zijn, niet voor het verzamelen of inpakken van de artikelen. Wij leggen zelfs nog een deel bij om de verzendkosten toch enigszins betaalbaar te houden. We doen ons uiterste best om de kosten zo laag mogelijk te houden, zonder concessies te doen aan onze service of levertijd.

Communicatie

Het wordt mooi ingepakt en snel verzonden. Ze waren iets vergeten in mijn bestelling dus had ik ze een mail gestuurd. Ze hebben op hun kosten een nalevering gedaan. Super bedankt ben er echt heel blij mee. Ook hadden ze me nog wat extra gegeven omdat ze m’n kralen waren vergeten. De kwaliteit is echt top!

Ik raad het echt aan om hier je kralen te kopen!!

2025幎10月8日
Kralen&Co ロゎ

Kralen&Co からの回答

Heel erg bedankt voor je mooie review. Daar worden we blij van!

Top ervaring!

Ik ben heel tevreden met mijn aankoop en kan het alleen maar aanraden. Voorafgaande had ik een vraag over een product, hier ben ik goed en vriendelijk mee geholpen. Verzending was spoedig en netjes en ook nog een cadeautje op uit te mogen pakken!

2025幎10月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス