't Kralenstulpje レビュヌ 42

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zoals altijd vandaag een keurig verzorgd pakje in de bus. Helaas was een artikel buiten de schuld van Esther om niet goed. Na telefonisch contact wordt er alsnog kosteloos een nieuw artikel opges... もっず芋る

䌁業情報

1. ビヌズ ショップ
  2. ビヌズ卞業者
  3. ホビヌショップ
  4. 宝石店

圓該䌁業による蚘述

’t Kralenstulpje is een van de grootste kralenwinkels van Nederland met meer dan 25.000 artikelen, waaronder kralen, bedels, kleine kraaltjes, glaskralen, edelsteen kralen en sieraden onderdelen, met een klantwaardering van 9,6 bij webwinkelkeur. www.kralenstulpje.nl Gratis verzenden: Nederland vanaf 50 euro & België vanaf 70 euro

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Nadat er iets niet goed was met de

Nadat er iets niet goed was met de bestelling, heb ik contact opgenomen. De service naderhand om t probleem te verhelpen was snel, fijn en probleemoplossend. Op die manier is het niet erg als er een keer iets mis gaat.

2026幎6月17日

't Kralenstulpje からの回答

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, hier ben ik heel erg blij mee, fijn! Groetjes van Esther www.kralenstulpje.nl

Snel geleverd

Snel geleverd. Ik had een verrassingsbox gekocht en het uitpakken was genieten! Aanrader.

2026幎6月15日

Beste Nanette,

Hartelijk dank voor uw leuke review!

Wat fijn om te lezen dat uw Stunt Verrassingspakket snel is geleverd en dat het uitpakken zo'n plezierige ervaring was. 😊 We doen ons best om ieder verrassingspakket met zorg samen te stellen, dus het is altijd leuk om te horen dat dit wordt gewaardeerd.

Veel plezier met alle kralen, bedeltjes en sieraden onderdelen. Bedankt voor uw aanbeveling en graag tot ziens bij een volgende bestelling via www.kralenstulpje.nl.

Hartelijke groet,

Esther
't Kralenstulpje 🌞

5぀星のうち5の評䟡

De bestelling zeer snel bezorgd

De bestelling zeer snel bezorgd, goed verpakt! En de bestelde spullen zijn top! Zoals omschreven....de spullen zijn van goede kwaliteit...een aanrader!!!!

2025幎9月15日

't Kralenstulpje からの回答

Hartelijk bedankt Amanda voor deze fijne beoordeling, hier ben ik heel erg blij mee! Groetjes Esther www.kralenstulpje.nl

5぀星のうち5の評䟡

Fijne ervaring om hier te shoppen

Fijne ervaring om hier te shoppen. De klantenservice is geweldig. Vragen worden direct beantwoord. Het versturen gaat snel en netjes.
Ook kreeg ik mijn naalden opnieuw en kosteloos opgestuurd omdat ik (naar later bleek onterecht 😊) dacht dat ze niet in de verpakking zaten.

2025幎9月2日

Beste Loes,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u het shoppen bij ons als prettig heeft ervaren en dat u tevreden bent over onze klantenservice.

Soms zit er net een naaldje tussen andere verpakkingen verstopt, dat gebeurt gelukkig niet vaak. Maar we vinden het belangrijk dat u snel en goed geholpen wordt, ook als er even iets mis lijkt te gaan.

Dank u wel voor uw vertrouwen en uw vriendelijke woorden!

Hartelijke groet,
't Kralenstulpje – www.kralenstulpje.nl

Heel klantvriendelijk.

Zoals altijd vandaag een keurig verzorgd pakje in de bus.
Helaas was een artikel buiten de schuld van Esther om niet goed.
Na telefonisch contact wordt er alsnog kosteloos een nieuw artikel opgestuurd.
Heel blij mee.
Dankjewel voor je snelle actie.
Welverdiende 5 sterren!!

2025幎6月3日

Beste Lenie,

Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is opgelost. We zijn blij dat u tevreden bent met de service.

5぀星のうち5の評䟡

Net mijn zoveelste bestelling binnen

Net mijn zoveelste bestelling binnen gekregen en zoals altijd ziet alles er weer toppie verzorgd uit! Voor mijn sieraden gebruik ik graag de materialen van 't Kralenstulpje, want de service is meer dan goed!

2025幎5月16日

Beste Atelier Hobbekol,

Dank u wel voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat u keer op keer tevreden bent met onze producten en service.

Tot de volgende keer!

Een echte aanrader,

Een echte aanrader,
Super klantvriendelijk en snelle service

2025幎5月12日

Beste Martine,

Dank u wel voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u onze klantvriendelijkheid en snelle service waardeert.

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, ruime keuze!

2025幎5月13日

Beste Filip,

Dank u wel voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het ruime assortiment.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service. Ik kreeg afgelopen week mijn bestelling binnen en er was een artikel beschadigd. Ik heb toen een mailtje gestuurd. Ik kreeg gelijk een berichtje terug en het artikel gelijk weer opnieuw toegestuurd. Keurig opgelost!

2024幎4月19日

't Kralenstulpje からの回答

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn we heel erg blij mee! Groetjes Esther de Jonge www.kralenstulpje.nl

Service is prima

Service is prima!

2023幎11月14日

Beste Esther,

Dank u wel voor uw positieve feedback en de 5-sterrenbeoordeling! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. We blijven ons inzetten om u de beste service te bieden.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of meer hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

't Kralenstulpje

Blij met het kralenstulpje

Beste Esther en medewerkers, vorige week mijn bestelling gekregen. Alles zag er weer mooi uit. Ook leuk verpakt . Met als verrassing een engelbedeltje. Waarvoor dank. Jullie site is goed overzichtelijk,altijd leuk om rond te kijken. Jullie hebben veel keus voor een vriendelijke prijs. Groetjes voor jullie allemaal van Esther

2023幎2月17日

't Kralenstulpje からの回答

Hoi Esther, wat aardig en heel erg bedankt voor deze prachtige 5 sterren beoordeling, dat maakt onze dag goed!

Hele goede service

Hele goede service, supersnel!! Even gebeld over een kleur die niet meer op voorraad was. Helemaal top.

2022幎11月17日

't Kralenstulpje からの回答

Wat ontzettend aardig! Bedankt voor deze mooie 5 sterren!! Groetjes Esther www.kralenstulpje.nl

Zeer goede service

Zeer goede service, zelfs met persoonlijk contact heel erg fijn.
Mooie kralen, zeer de moeite waard om eens op de website te snuffelen

2022幎11月8日

't Kralenstulpje からの回答

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Hier zijn we erg blij mee! Groetjes van Esther https://www.kralenstulpje.nl/

Een zeer tevreden klant!

Snelle en doeltreffende reactie op vragen via mail.
Goeie prijs-kwaliteitverhouding.
Snelle afhandeling en levering van de pakketjes.
Kortom een fijne webshop die ik iedereen kan aanraden!

2022幎6月30日

't Kralenstulpje からの回答

Hartelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling, hier zijn we heel erg blij mee!!

Blij en tevreden

Wat een geweldige goed bedrijf. Heel erg goede service en als er al een vergissing plaats vindt wordt dat meteen herstelt. Voor mij is het Kralenstulpje HET adres
voor het bestellen van materialen voor mijn hobby.

2022幎3月15日

't Kralenstulpje からの回答

Wat ontzettend aardig! Hartelijk bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling! Met vriendelijke groet Esther www.kralenstulpje.nl

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website, snelle en correcte levering

Duidelijke website, snel antwoord op mijn vragen, snelle levering en nog bedankt voor het extra presentje!

2021幎10月7日

Beste Antoinette,

Wat fijn om te lezen, hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!
Groetjes Esther www.kralenstulpje.nl

5぀星のうち5の評䟡

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij

Ik kan niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de afhandeling van onze bestelling! Zoals beloofd op tijd ontvangen en goed verpakt! Het geheel was keurig en verdient een compliment!

2021幎8月23日

't Kralenstulpje からの回答

Beste Wim, wat fijn om te lezen! Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling, hier zijn we heel erg blij mee!
Groetjes Esther www.kralenstulpje.nl

Zeer betrokken

Na telefonisch contact te hebben gehad met het Kralenstulpje over een klein misverstandje is alles goed gekomen. Vond het erg fijn te merken hoe betrokken jullie zijn. Zeer vriendelijk en oprecht. Goede service. Het gesprekje heeft diepe indruk op mij gemaakt.
Nogmaals dankjewel

2021幎8月19日

't Kralenstulpje からの回答

Wat een fijne reactie, hier worden we heel blij van! Hartelijk bedankt hiervoor!
Groetjes van Esther van www.kralenstulpje.nl

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス