Kredinor aktivt unnlater å kontakte sine ofre og velger heller å ruge på gamle inkassosaker for så å sende ut to år senere med sinnssyk rente over tiden de selv er skyldige for. Åtseldyr med null samf... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Helt umulig å følge saken sin når man hverken får melding/svar på sms eller mail. Man må inn på nettsiden for å sjekke innboks der, ikke lett idag når all annen kommunikasjon ellers går via varslinger... もっと見る
Lager ulovlige og falske betalingsanmerkninger som del av sin faste praksis, ingen betydning om kravet er dokumentert som ikke er reelt. Når dette ble gjort for andre gang i samme prosess, etter å ha... もっと見る
Fick först ett sms om obetald faktura. Ringde upp och fick ett trevligt bemötande om att de skulle hjälpa till med polisanmälan för att sen koppla upp mig mot SEB på telefonen. Personen som svarade på... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Her kan du betale eller få hjelp til betaling hvis du har mottatt krav - og få hjelp til å følge opp ubetalte regninger hvis du har utestående.
連絡先
Rådhusgata 27, 0158, Oslo, ノルウェー
- kredinor.no
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Utrolig dårlig og uproft selskap som…
Utrolig dårlig og uproft selskap som ikke har kontroll. Kundeservice var heller ikke imøtekommende eller svarte på innspill.
De sendte oss inkassovarsel om det de mente var ubetalt regning etter besøk på Ahus. Sendte dem kontoutskrift som viste dato, beløp og klokkslett. Beløpet ble betalt på terminal på sykehuset etter besøk. Dette var ikke godt nok og de ønsket at vi måtte logge inn på Minside med bankid og legge opp en kvittering.
Kredinor - Gjør jobben dere og snakk med deres arbeidgiver hvis dere mangler noe. Ikke dytt dette ut på kunder som allerede har betalt for en tjeneste.
Personnel incompétent
Personnel incompétent, malgré plusieurs intervenants et 18 relances sur 7 mois, pas fichu de me dire qu'est-ce qu'ils "recouvrent"...
Prochain arrêt à Oslo j'aurais 2-3 trucs à dire en face à face à ces escrocs, et pas de manière civilisé.
Helt ræva kundeservice
Detta företag är sämst på förståelse…
Detta företag är sämst på förståelse för misstag och rättelse, har pratat med dom flera gånger och dom bryr sig inte, dom bara bryr sig om pengar.
Riktiga idioter är vad dom är!
Dom borde inte få ett enda öra av någon.
Faktisk meget fornøyd
Fikk et brev fra Kredinor om at min avdøde mor hadde et utestående krav. Jeg ringte Kredinor for å få mer info og høre om dette var et reelt krav osv. Etter å ha sendt de skifteattest på mail under selve samtalen, fikk jeg alle nødvendige detaljer, samt KID og kontonummer for innbetalingen. Det viste seg at det var siste avregning fra strømleverandøren, strømselskapet hadde ikke fått innbetalingen på konto og dermed sendt oppdraget til Kredinor. Det eneste ekstra vi måtte betale utover selve strømmen var 4kr i renter. Kredinor var her i samtalen imøtekommende og effektive.
Kredinor = svindler og bedrager
Har fått inkasso på en faktura som jeg aldri har mottatt. Hjemmebredbånd mitt ble stengt og gjenåpnet. Fått gjenåpningsgebyr på kr 1490. Jeg har sagt gjentatte ganger at dette er feil, og har bedt om forklaring. Forklaringen kom aldri. Dem fortsatte å sende purringer og truet med ny stenging av mitt bredbånd.
Etter flere samtaler, oversendt mail og dokumenter tok Viken Fiber tak i saken. De innrømte at det har skjedd en feil hos dem.
Kredinor burde vært anmeldt og fått dømt i retten for forsøk på bedrageri.
Absolutely disgraceful company
Absolutely disgraceful company i have never lived in Norway. Never had any loans. Yet they have sent letter after letter to my old mothers home in England and even passed on details to an equally abisdmal company called credit limits inter. They are completely brain dead at there offices in Oslo. Do not understand when you prove to them you never have had any loans. I even contacted the original loan companý about Kredinor They say I have never had a loan with them. And who have confirmed that i have never taken any loans with them and have even spoken to kredinor on my behalf. Yet still they send endless letters to my mothers'address. An address i have not lived at for over 30 years now. Yet they continue there illegal practises. Never pay anything to Kredinor. Always ask them for real prove of the loan and what companies they say they represent as is never mentioned on there badly formulated letters. Just mere computor print outs. Always contact the original loan company and deal direct with them not a scavanger cowboy outfit!
Useriøst firma på grensen til svindel!
Useriøst firma på grensen til svindel. Når du takker ja til informasjon på mail og per sms, takker du samtidig ja til at faktura KUN sendes ut på "Min side" inne på Kredinor. Har man ikke fått med seg det, ja så ender man plutselig med et tidoblet krav og beskjed om møte hos Namsmannen, vel og merke uten en eneste mail, telefon eller SMS. Dette kan da ikke være lovlig? Jeg tenker uansett at firmaer som vil fremstå som seriøse og som trenger hjelp med inkasso, må styre langt unna Kredinor!!
Trist at noen kan behandle mennesker…
Trist at noen kan behandle mennesker slik kredinor gjør!
Jeg hadde en regning på kroner 151,-…
Jeg hadde en regning på kroner 151,- fra BankId Accept, den forfalt pga omstendigheter sykdom/død i familie. Purring på dette kostet oss ytterligere kr 180,-!!! 7 dager over tiden kun! Mafiavirksomhet!
Dårlig kundeservice
Jeg ringte til kredinor og oppga min saksnummer men hun snakket på en uhøflig måte med meg.
Er det på den måten dere gir kundeservice da er det ikke akseptabelt.
Slett kundebehandling
Mottok inkassovarsel (firma) 30.05.23. Sende de epost der vi ba om kopi av fakturaen som vi ikke hadde mottatt fra leverandøren. Kredinor svarer at de har tatt kontakt med oppdragsgiver og bedt de sende oss fakturakopi. Mottar ny varsel fra Kredinor 21.06.23 , og vi sender epost 22.06.23 og sier at vi fortsatt ikke har mottatt fakturakopi fra leverandøren. Kredinor tar igjen kontakt med oppdragsgiver og ber de sende oss fakturakopi. Mottar fakturakopi først 17.07.23. Likevel klarer Kredinor å sende negativ betalingsanmerkning på firmaet den 17.07.23 :-(
Etter anmeldelsen her mottak vi epost om at de hadde undersøkt saken, og de har fjernet omkostningene og fjernet betalingsanmerkningen. Glad for at de tok til fornuft til slutt. .-)
Syntes det er synd at det måtte en anmeldelse til her før de tok tak i det.
Kredinor, svindler med loven i hånd.
Hadde en svært dårlig opplevelse med kundeservice hos Kredinor. Det er tydelig at de ikke trenger å konkurrere på oppdrag og behandler folk deretter. Virker som at de ansetter folk passer inn i en kriminell virksomhet og får beskjed om å forholde seg minst mulig til henvendelser fra personer.
Jeg kommer i alle fall fra nå av velge bort bedrifter som samarbeider med denne virksomheten. Da jeg opplever denne som svært aggressiv og utspekulert når det kommer til kundebehandling og gebyrer.
Dette er desidert ett av Norges mest…
Dette er desidert ett av Norges mest useriøse aktører innen inkasso. Lang ventetid i telefonen, kundeservice er uhøflige og noe legger til og med bare på. Dårlig oppfølging når man sender inn dokumentasjon på betalte krav. I tillegg legger de skylden på deg selv når du kan bevise med bilag fra banken at du har gjort alt riktig.
Kredinor sendt brev til min gamle Mor
Kredinor sendt brev til min gamle mors adressen. Og bet om et credit card reigning. Som ikke tilhøre til henne og sons adressen. Men de nekte å slette adressen fra dere system. Og til sluttså np få vi masse brev fra over hel skandi. Og d forsetter og krev betaling + høy rente. På tid disse scananger selskaps er legged ned. De ha ikke løv og til slutt ikke krevt til og kontakt folk sånn.
Slutt å svindle folk!
At virksomheten skal gjøre det bedre er å slutte å svindle menneske. Men, de er ikke alene med i svindelen, her har staten sin egen andel av svindelkaker. Det de gjør er umenneskelig. De ødelegger liv, de ødelegger et samfunn. Mens ‘’barmhjertige’’ staten ser på.
Svindlere
At disse svindlerne i det heletatt får lov til å hente inn penger for 3dje part. betalte et inkassovarsel innenfor fristen. fikk alikavell nytt og høyere inkassovarsel. Pga stress klarte jeg ved en feil å betale denne (ja, min feil) Men de skulle aldri sendt nytt varsel. Når de betalte tilbake gebyret som de hadde sendt på nytt var de faen meg frekke nok til å ta et gebyr på 75kr for å føre pengene tilbake. ren svindel. umulige å få tak i. at noen har samvittighet til å jobbe for disse. skam dere
Jeg fikk en inkassovarsel på en annen…
Jeg fikk en inkassovarsel på en annen sin bil, uten å ha fått regning. « kundeservice» tok det en halv time å få tak i og de sjekket ikke realiteten..det måtte jeg gjøre selv. Måtte da ringe tilbake og det tok igjen minst en halv time. En saksbehandler blottet for både fornuft og det meste, vill ikke slette boten da og da. Så her sitter jeg påført betydelig harme over lang tid, og har jobbet i vel 3t.for de, mens det kunne vært avgjort på 40 minutter ( 10 om de gidder å ta telefonen.).
At slike selskaper kan holde på å sparke og spytte på tilfeldige ofrer.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。