レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Kredinor aktivt unnlater å kontakte sine ofre og velger heller å ruge på gamle inkassosaker for så å sende ut to år senere med sinnssyk rente over tiden de selv er skyldige for. Åtseldyr med null samf... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Helt umulig å følge saken sin når man hverken får melding/svar på sms eller mail. Man må inn på nettsiden for å sjekke innboks der, ikke lett idag når all annen kommunikasjon ellers går via varslinger... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Lager ulovlige og falske betalingsanmerkninger som del av sin faste praksis, ingen betydning om kravet er dokumentert som ikke er reelt. Når dette ble gjort for andre gang i samme prosess, etter å ha... もっと見る

企業情報

1. 非銀行系金融サービス
  2. 代替金融サービス
  3. 債権回収
  4. 債権取立会社
  5. ローン代理店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Her kan du betale eller få hjelp til betaling hvis du har mottatt krav - og få hjelp til å følge opp ubetalte regninger hvis du har utestående.

1.2

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fick först ett sms om obetald faktura
Fick först ett sms om obetald faktura. Ringde upp 08-52515737 och fick ett trevligt bemötande om att de skulle hjälpa till med polisanmälan. Blev mindrre trevlig när jag ifrågasatte frågorna han ville ställa. Bluff!

2024年5月24日

Fick först ett sms om obetald faktura

Fick först ett sms om obetald faktura. Ringde upp och fick ett trevligt bemötande om att de skulle hjälpa till med polisanmälan för att sen koppla upp mig mot SEB på telefonen. Personen som svarade på "SEB" var mkt tillmötesgående och började fiska efter uppgifter. Här sade jag stopp bad honom meddela mig via SEB för verifiering. Han lade på snabbt nog. Utstuderad bluff!

2024年5月20日

Vad är det för lurt

Vad är det för lurt. Konstigt uppmaning att betala en faktura. Går inte att ringa numret för man kommer bara till telefonsvarare, du har plats 1 i kön.
Blev betänksam för när jag började med ett annat bankärende på en annan websida så började det rassla i telefonsvararen. Jag loggade då inte in ordentligt på bank-id. Varning!
Det är väl det de är ute efter.... att man ska logga in på sin bank för att kolla, och då är det ju öppet för bedrägeri. Gick NÄSTAN på det!

2024年5月10日
5つ星のうち1の評価

Noe av det mest useriøse…

Noe av det mest useriøse inkassoselskapet jeg har vært i kontakt med.
Må signere gjeldsbrev, aldri noen gang signerert et gjeldsbrev i en avdragsordning før.
Så denne får 1 stjerne. Hadde jeg kunnet gitt 0 i stjerner, hadde jeg gjort det.
Å mannen jeg var i kontakt med var sur å useriøs. Æsj

2024年4月22日
5つ星のうち1の評価

Hur jag lyckades stoppa bedragarna

Även jag fick information om inkasso och att jag skulle ringa för att reda ut det, nr 08 525 172 56. Jag kunde ringa fram till 21.00. Fakturan, som jag inte såg, uppgavs belöpa sig till 14000kr. När jag sa att det var fel sa mannen som svarade att när han såg närmare på fakturan (som han påstod att Kredinor fått från Resurs bank) så kunde han se att produkten levererats till Mohammed. Han sa att jag utsatts för en id- kapning och han skulle hjälpa mig upprätta en polisrapport. Jag blev förvånad, men tyckte det var hyggligt. Hsn ställde en del frågor till "polisrapporten" bl a vilka banker jag använde. Troligen skull bedragaren nu redan försöka tömma mina bankkonton. En av bankerna jag nämnde menade han hade särskild service för att kunna hjälpa till och han erbjöd att koppla över samtalet dit. Fint, tyckte jag. Den "Johan på Swedbank" som svarade menade att jag måste ladda ner programmet anydesk för att han skulle kunna hjälpa mig att spåra ev.transaktioner som pågick. Jag måste logga in i programmet med min bankid. Han påstod att han hittade transaktionsförsök i en bank och han hjälpte mig att stoppa dem. Han skickade via min trådlösa skrivare två kvitton på beloppen där det stod att de skulle återföras inom 24 timmar. Slutligen sa han att han nu börjat installera en brandvägg i min dator för att hindra liknande attacker framöver. Jag skulle lämna datorn på över natten medan brandväggen installerades så skulle han ringa nästa förmiddag.
Jag var obestämt orolig under samtalet, vilket jag sa. Men han lugnade mig med att skicka en bild av swedbank med honom som handläggare. Efter samtalet slog jag upp kredinor på hemsidan och ringde det nummer som stod där. Telefonsvararen, samma kvinnliga röst som jag tidigare hört, sa att de inte tog emot samtal efter kl 16. Då insåg jag att jag blivit lurad och ringde alla banker, bytte bankid, stängde av datorn och gjorde polisanmälan. 170000 hade hunnit plockas från två av kontona. Genom mitt snabba larm lyckades den banken spåra och stoppa transaktionen. Påföljande dag kom pengarna tillbaka. Datorn lämnades in till Elgiganten för ominstallation på rekommendation av Swedbanks spärrservice, all information ligger nu på extern hårddisk. Vilken fil som helst kan vara infekterad fick jag då höra - vilken går inte att avgöra!? De har blivit skickliga, var reparatörens dystra besked.

2024年4月4日
5つ星のうち1の評価

Min fru fick ett sms om att det fanns…

Min fru fick ett sms om att det fanns ett inkassoärende och att jag skulle ringa upp 08-525 172 56. Detta nummer går till TGSS i malmö. Där säger man att jag har tagit ut en Iphone 14 på Webhallen i Solna. Det är en person som tagit ut mobilen mot faktura med mitt personnummer som heter Mohammed. Sedan frågar dom vilken bank jag har och så kopplar de till en person som säger sig jobba på säkerhetsavdelningen på min bank. Han ber mig sedan ta fram min dator för att installera ett skydd...Oklart om Krednor är inblandade i detta bedrägeriförsök, troligen inte.

2024年4月4日
5つ星のうち1の評価

Företag som bedriver bedrägeri…

Företag som bedriver bedrägeri verksamhet.

Swish-nummer och OCR nummer samt bankgiro nummer stämmer aldrig överens med mottagarens namn på fakturan.

Det ploppa alltid upp ett nytt namn.

Det går aldrig att kontakta kundservice
Och ingen besöksadress finns.

2024年1月31日
5つ星のうち1の評価

Betalar alltid mina räkningar i tid

Betalar alltid mina räkningar i tid. Ändå får jag en faktura på 130.000 med förfallodatum 01/16. Har gått in i min bank och dubbelkollat så jag inte har missat någon räkning. Varning ⚠️

2024年1月26日

Ang Inkassoloven

Kredinor sender inkasso til meg på tre forskjellige adresser. Så skriver jeg en lang klage, for det var ikke bare det, og blir referert til inkassoloven som svar. De mener altså at 33% treffsikkerhet er "rimelig grunn" til at jeg får regningen da... Burde kanskje engasjere en advokat mot dette arrogante og respektløse cowboyselskapet, for dette synes jeg ikke virker seriøst...

2024年1月25日

レビューの対象になっている企業の方へ