Fortryder ikke et eneste sekund, at jeg tilvalgte Kriseramt Far, til professionel hjÊlp og rÃ¥dgivning omkring min egen sag! Det har bÃ¥ret frugt og vÊret det hele vÊrd. Den dag i dag, har jeg fÃ¥et opfy... ãã£ãšèŠã
Jeg har fra dag ét fÃ¥et den bedste hjÊlp af Johanne Stride. Allerede ved fÞrste mÞde oplevede jeg, at hun virkelig forstod mig og tog sig tid til at lytte. Det gjorde en kÊmpe forskel i en s... ãã£ãšèŠã
Jeg skylder en stor tak til Peter Roed. Han trÃ¥dte til og satte sig ind i min sag, med under 24 times varsel. KÞrte hele vejen til Aalborg (familieretshuset) og kom i god tid ogsÃ¥. Det bet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Kriseramt Far er primÊrt fÊdre, som har akut brug for hjÊlp i forbindelse med en skilsmisse eller samlivsophÊvelse. Kriseramt Far tilbyder hjÊlp fÞr, under og efter skilsmissen. Vi er specialister inden for forÊldremyndighed, bopÊl og samvÊr. Derudover tager vi med som partsreprÊsentant i Familieretshuset, kommunen og bisidder ved politiet. Vi arbejder altid med barnet i centrum. Vi har både jurister og bÞrnesagkyndige tilknyttet og kan rådgive i alle aspekter inden for det familieretlige område.
Automatikvej 1, 3. sal, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- kontakt@kriseramtfar.dk
- kriseramtfar.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Jeg kan klart anbefale kriseramt far
Jeg kan klart anbefale kriseramt far.
Peter og martin er der for dit barn og dig.
De er knald dygtige og professionelle
De stÞtter dig hele vejen igennem forlÞbet også hvis du er gået helt ned med flaget så er de der til og samle dig op igen og hjÊlpe dig igennem din situation.
Jeg har lige vÊret igennem familierets huset og der havde jeg martin med som stÞttede mig og tog over når det blev for svÊrt for mig. Så kÊmpe tak til jer

Pengemaskine
Pengemaskine. Det er alt for dyrt. Udnytter systemet ikke virker.
In the worst time of my life I got the help I needed
In the worst time of my life I got help from Martin, in perfect English which was a big plus. After being stonewalled for a couple of days by the authorities, he explained me what I could or not do, and what to expect. He prepared me for the worst case scenario. Thank you for your help going against a system that is rigged against the fathers.

Kriseramt Far ããã®åç
Stor stÞtte og kompetent rådgivning
I en svÊr og hård proces har Kriseramt Far med både Peter og Martin vÊret en stor hjÊlp undervejs i en hård proces hvor fÞlelserne ofte sidder udenpå tÞjet. Her har det i sÊrdeleshed vÊret rart at have dialoger omkring hvordan tilgangen skal vÊre ud fra et juridisk perspektiv, hvilke muligheder jeg undervejs i processen havde og ikke mindst at jeg med yderst kyndig rådgivning kunne sove trygt om natten.
Der er ingen tvivl om at både Peter og Martin begge to har en dyb og substantiel forståelse for hvad mulighederne for mig var, og at det både var med afsÊt i mit barn, mig selv og vores muligheder.
Undervejs i hele min proces oplevede jeg er stor stÞtte som hjalp med alt hvad jeg havde behov for. Jeg satte undervejs også pris på at blive udfordret af Peter og Martin hvis jeg, i mine fÞlelsers vold, gik ud af en tangent der ikke var hensigtsmÊssig for processen.
Der er ingen tvivl herfra om, at alle hos Kriseramt Far er Eksperter på området og det mÊrkes fra fÞrste og hele vejen til sidste mÞde.
Som med alt andet er der en omkostning forbundet med processen, men det har vÊret hver en krone vÊrd, at jeg har fÞlt med tryg undervejs i min proces og uagtet hvordan min og mine bÞrns afgÞrelse var endt, så ville omkostningen aldrig have vÊret spildt i mine Þjne. Jeg kÞbte i den grad ind på, at det for Kriseramt Far fÞrst og fremmest handler om tryghed og rådgivning med afsÊt i barnets tav.
Godt gået og stort tak til Martin for mange gode dialoger - du er vanvittig skarp og her er der virkelig en mand som kender systemet ind og ud. Yderst kompetent.
Tak til Peter som fra fÞrste mÞde udviste stor forståelse, empati og ikke mindst havde en dyb viden om alt hvad jeg havde behov for i min proces.
I gÞr det MEGA godt!
Der er flere der skriver, at de ikke håber at se eller bruge Kriseramt Far igen - den er jeg helt med på - men skulle det utÊnkelige ske, så ville jeg ikke tÞver med at tage kontakt igen og fortsÊtte samarbejdet med Kriseramt Far.
Kan varmt anbefale hjÊlp hvis du også står i en svÊr situation.

Kriseramt Far ããã®åç
Reel og kvalificeret hjÊlp til fÊdre i krise
Min oplevelse omkring samarbejdet kan kun beskrives som trygt og rart. Jeg har fÞlt mig i gode hÊnder fra start til slut. Martin har den viden jeg havde brug for, for at kunne navigere i et uvandt system. Og har hjulpet mig (og i sidste ende min eks) til at kunne parkere bekymringer og give energi til at fokusere på det, som er det vigtigste, nemlig samarbejdet omkring vores bÞrns ve og vel.
Jeg giver derfor min anbefaling videre til andre fÊdre, som står i en svÊr situation.
Jeg håber ikke vi ses igen, men ellers vil jeg se frem til samarbejdet.

Det bedste valg
Jeg kontaktede Peter i slutningen af 2023 da jeg stod i den uheldige situation at min kone havde taget vores bÞrn med på krisecenter.
Jeg havde fÞr kontakt til Peter snakket med et par advokater, og var efter fÞrste samtale med Peter ikke i tvivl om at han var den rette til at hjÊlpe mig.
Peter er top professionel og virkelig dygtig til det han laver, og han er rigtig god to at navigere det kaos af et system der hedder familieretshuset.
Samtidig er Peter lyttende og stÞttende, og selvom jeg helt sikkert har vÊret en besvÊrlig klient, med rigtig mange krav og holdninger der er meget anderledes og måske unormale så var Peter altid god at arbejde med.
Takket vÊre Peter fik jeg relativt hurtigt mine bÞrn at se igennem kontaktbevarende samvÊr, noget jeg helt sikkert ikke havde fået bevilget hvis jeg skulle navigere systemet selv.
Peter har mine varmeste anbefalinger, og jeg er sikker på at Peter vil vÊre det rigtige valg for alle i en lignende situation.

Kriseramt Far ããã®åç
Jeg oplevede en prÊcis og professionelâŠ
Jeg oplevede en prÊcis og professionel rådgivning i forhold til at navigere i et system, der kan vÊre svÊrt at forstå.
Det er min overbevisning, at jeg ikke selv havde haft mulighed for at lande en aftale med udvidelse af samvÊr uden Peters rådgivning.

Kriseramt Far ããã®åç
Stor hjÊlp i en svÊr situation
Det er utroligt svÊrt at forstå familieretshuset proces og at navigere i det. Hvad man synes er menneskelig logik hvad angår bÞrn, så ser familieretshuset helt anderledes på det. Man skal derfor smide alt logik ud af vinduet imens man venter på utrolige lange svaretider fra familieretshuset.
Med hjÊlp fra Peter fik jeg hurtigt sat ansÞgninger mm. i gang, så jeg kunne få samvÊr med mine bÞrn. Uden Peters hjÊlp, så ville der helt sikker have gået meget lÊngere tid med mindre samvÊr med mine bÞrn. Jeg ved jeg slet ikke hvor jeg ville stå i dag, hvis jeg ikke havde Peter til at hjÊlpe mig hele vejen.

Kriseramt Far ããã®åç
Midt i stormen, kom der ro på med Peter...
Peter har vÊret en fantastisk stÞtte og kÊmpehjÊlp i min sag. Jeg er blevet udsat for forÊldrefremmedgÞrelse af moren til mit barn og gennem to fejlede advokaters indsats, kom Peter mig til undsÊtning - midt i orkanens Þje, mens det hele kogte! Takket vÊre en fornuftig tilgang til retssystemet, hvor fÞlelser blev pakket vÊk og klar kommunikation med Familieretshuset, "vandt" mit barn, retten til sin far - i en alder, hvor kampen ikke selv kan kÊmpes. Sagen er ikke afgjort endnu, men det fÞles rart, at stå i en position, hvor jeg ikke skal fortryde at jeg ikke kÊmpede for mit barns forhold til mig - og at jeg slipper at se mit barn i Þjnene senere i livet, og sige jeg ikke gjorde noget... Så tak, Peter, for din indsats og hjÊlp.

Hvis jeg kunne give denne mand 100âŠ
Hvis jeg kunne give denne mand 100 stjerner sÃ¥ havde jeg gjort det !!! Peter Roed er bare TOP Professionel fra start til slut. Jeg har aldrig mÞdt sÃ¥ pligtopfyldende fagmand som Péter, som reagere PROMTE.! TAKKER af hele mit hjerte for Peters ekspertise samt den enorme stÞtte & hjÊlp han har givet mig. KÃMPE ANBEFALING herfra !

Kriseramt Far ããã®åç
Del plan lykkedes igennem kompromis ogâŠ
Del plan lykkedes igennem kompromis og fokus på mit barn
Gennem vejledning og min egen udvikling igennem Peter blev resultatet positivt for mit barn i en svÊr tid. Der er håb som bliver skabt med realistiske Þjne fra hans side. Tak Peter for også at lÊrer mig noget i den her proces.

Kriseramt Far ããã®åç
Peter Roed kriseramt far har vÊret enâŠ
Peter Roed kriseramt far har vÊret en kÊmpe hjÊlp ifht, mit forlÞb i Familieretshuset.
Peter er en meget dygtig, kompetent og skarp rådgiver der har givet mig den rigtige rådgivning jeg havde brug for i forbindelse med min sag.
Hvis man skal bruge en dygtig rådgiver som brÊnder for retfÊrdighed og ligevilkår for forÊldren far er Peter Roed fra krise ramt far den rådgiver man skal henvende sig til

Kriseramt Far ããã®åç
Peter er en Dygtigt og kompetentâŠ
Peter er en Dygtigt og kompetent rådgiver og har hjulpet mig til og få ro så jeg kan komme videre.

Anbefaling af rådgiver Peter Roed
Peter Roed fra Kriseramt Far er meget hjÊlpsom og lytter til din sag. Han var stor en hjÊlp for mig i mit tilfÊlde, og hjalp mig med at navigere i et system, der var for mig meget svÊrt og forudindtaget.
Jeg kontaktede Peter midt i min krise, og han reagerede hurtigt, viste empati og gav solide gode råd og hjalp mig med at holde mine bÞrn hos mig og sikrede kontakten til moren under gode rammer.
Han har en god attitude og er aktiv og lydhÞr, inden for rimelighedens grÊnser. Men han ved også hvad han taler om og agerede altid meget professionel. Peter holdt min hånd hele vejen i en ÞdelÊggende tid, og jeg kunne ikke have overlevet uden hans hjÊlp og råd.
Jeg fÞler virkelig, at jeg havde den backup der var nÞdvendigt og jeg har al og stor respekt for Peter og hans arbejde og indsats.

Kriseramt Far ããã®åç
TrovÊrdig og varm rådgivende hjÊlp
Jeg har virkelig vÊret glad for Peter. Han er realistisk og giver ikke falske forhåbninger, han lytter til bekymringer vedrÞrende sagen men også ved nye episoder udenfor Familieretshuset. Han er dygtig og ikke en rådgiver der sidder stille ved telefonen. Jeg er blevet taget meget seriÞs og guides hele vejen.

Ingen anbefaling
Jeg lÊrte fÞrst Peter at kende som en pålidelig rådgiver. I mit tilfÊlde handlede det om at Þge samvÊr med min datter af under 1 år.
Peter generelt reprÊsenterede mine interesser godt. Han reagerede dog meget dårligt på mine skuffelser og truede flere gange med at holde op. Det syntes jeg var meget uprofessionelt. Samtidig arbejder han kun på forudbetaling, hvilket også er usÊdvanligt i branchen.
Da vi endelig fik en midlertidig afgÞrelse fra FRH, beskrev Peter det som en stor succes. Når jeg udtrykte min skuffelse over for ham, kastede Peter det af sig i en fornÊrmelse.
Jeg kan ikke anbefale Peter som rådgiver. For hans hÞje timelÞn forventede jeg klart en mere professionel rådgivning. Derudover er Peter ikke advokat og har flere gange sigtet mig for samtaler med rigtige advokater. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter en uddannet advokat med det samme.

Professionel og energisk
Jeg har benyttet mig Peter Roed fra Kriseramt Far - og det har vÊret meget givende.
Peter er meget professionel og energisk, og har utrolig meget erfaring med FRH og forÊldresager.
Jeg vil på det kraftigeste anbefale at tage kontakt til Peter.

Reel og indsigtsfuld rådgivning
Hvad der begyndte som en regulÊr samvÊrsmÊgling på FRH eskalerede uventet og hurtigt til en stÞrre konflikt. Derfor tog jeg kontakt til Peter fra kriseramtfar.dk. Gennem hele forlÞbet har jeg modtaget relevant og indsigtsfuld sparring og rådgivning.
Det er ikke sjovt at sidde i Familieretshuset (FRH) og 'forhandle' om fremtiden for sit barn. FRH fÞles som et ukendt land med sit eget sprog, som jeg ikke behersker, og alligevel afhÊnger alt af det. Derfor var det simpelthen så betryggende at have Peter med til mÞdet i FRH og i den efterfÞlgende partshÞring. På trods af kritiske, men usande anklager fra mors side bevarede Peter roen og overblikket og sÞrgede for at holde konfliktniveauet så lavt som muligt og forholde sig til fakta. Han formåede desuden at håndtere mine fÞlelser, som jo selvsagt var noget flossede.
Peter stikker ikke blår i Þjnene på sine klienter, men forholder sig realistisk og på barnets vilkår. Peter holder fokus på den lange bane, og på at tage et godt og velovervejet skridt af gangen.
Med Peter som sparringspartner er jeg vÊsentlig mere tryg ved at bevÊge mig ind i det ukendte land, der hedder FRH, for han kender 'sproget' indgående og sparrer iÞvrigt selv med kollegaer og advokater, når det er nÞdvendigt.
FRH besluttede sig for en afgÞrelse, der lå meget tÊt op af mine Þnsker for samvÊret. Det blev jeg selvfÞlgelig glad og lettet over, ikke mindst for mit barns skyld, men derudover kom jeg selv ud på den anden side af en mentalt og fÞlelsesmÊssig ekstremt udfordrende proces med ro og tryghed i maven og afklaret om, at jeg har gjort alt for mit barn.
Det kan jeg takke Peter for og kan derfor varmt anbefale ham som rådgiver.

Kriseramt Far ããã®åç
Hurtig professionel hjÊlp i uoverskuelig situation
Peter trådte lynhurtigt til og hjalp mig fra fÞrste dag, ham og hans team er super professionelle og gjorde i min sag et fantastisk og effektivt skriftligt stykke arbejde, i et for mig meget uoverkommeligt og uoverskueligt familierets system.
Jeg vil til hver en tid komme tilbage og bruge Peter igen, når eller hvis flere grove beskyldninger vil blive brugt mod mig igen.
De varmeste anbefalinger Anders

Kompetent rådgiver
Peter er meget kompetent og erfaren inden for familierets procedure og ved hvad der er vigtigt at fokusere på i forhold til hvad der fremmer ens sag.
min sag er ikke afsluttet endnu men jeg står meget stÊrkere nu end uden hans hjÊlp og ser frem til at han hjÊlper mig helt i mål
De varmeste anbefalinger fra Kenneth